Alanyi jog legyen az internethez való hozzáférés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
nem feltétlenül a pénz miatt, nyilván sokaknak persze gond kifizetni ...
hanem a mérhetetlen pofátlanság, rátartiság, köpönyegforgatás miatt ...
trombitasíp
Re:
És talán nem csak az adótengert állítjuk meg. Valahogy el kell kezdeni .......... :)
Ha neked ennyi pénzed van, akkor csak fizess, ha nem akarosdRe:
Ha neked ennyi pénzed van, hát fizess! Ha nem akarod aláírni, akkor mi a fenének jöttél ide? Csak nem valami beépített emberke vagy? Szerintem gondolkodj kicsit!
A legutolsó számlán 2168Ft ÁFA volt, és ezt, mint közepest felszorozzuk az előfizetésekkel, szép summa jön össze.
Kutyuskáim.
A tv2 már a fidesz bandáé, az rtl-t megpróbálják csődbe juttatni, ha másképp nem megy. Még az internet maradt mint szabad sajtó, de ha ezt nem tudják fizetni oda a független média!Ezzel próbálkoznak most! Utána jöhet az agymosás.
Websitetokat nem tilthatnak le, mert az elég nyilvánvaló lépés, de egy ilyen adó elérné a céljukat!
ELÉG VOLT NEM BÍRJUK
ELÉG ELGYEN A RNGETEG ADÓBÓL !!!!!!! NEM BÍRJUK MÁR TOVÁBB !!! MENNYIEN MENEKÜLJÜNK MÉG EL ? ITT SZERETNÉK ÉLNI MAGYARORSZÁGON DE NEM TEHETEM HA KEDVES AZ ÉLETEM ÉS ÉLNI AKAROK MENEKÜLÖM KELL .NE LEGYEN INTERNET ADÓ SŐT SEMMILYEN MÁS ADÓ SEM .
Re: Re:mami
#16: - Re:mami Sztem elég egyértelmű hogy neked szólt a válasz, hisz te írtad, hogy ha nem a pm indította volna a petíciót aláírod, és hogy a pm egy együgyű, hazaáruló baloldali párt... olvasd vissza amit írtál ha számodra nem egyértelmű miért kaptad ezt a hozzászólást...
| This discussion has been closed. |