Alanyi jog legyen az internethez való hozzáférés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Fizetek áfával növelten a szolgáltatásért, a szolgáltató befizeti a tőlem beszedett áfát, fizet továbbá társasági adót, iparűzési adót. Elégedjen meg a költségvetés ennyi adóval, ossza be úgy, hogy ne kelljen újabb és újabb adókkal sújtani az embereket!
Re: Ilyen formába ne irj alá peticiot .
#149: Ovatosság - Ilyen formába ne irj alá peticiot .
Nekem és még sokunknak nem okoz gondot! Nem fogok bujkálni a saját hazámban! Ha meg elkezdenek üldözni azért mert más a véleményem és annak hangot is adok akkor elfogok menni máshová! De akkor onnan fogom megtalálni azt a törvényes utat, hogy akik-aki retorziót alkalmazott velem annak se legyen könnyebb az élete!
Re:
Igen, igazad van! Inkább vegye vissza a kaszinók adókedvezményét! Miért kell nekik?
Na ez a disznóság! Vissza jött a habzsi-dőzsi, időszak!
Sajnos sok a megfélemített EMBER!Ki kell állni önmagunkért ,szabad szólásunkért!!
Aláírtam,mivel unokáim is tanulják internet kezelést,iskolában kötelező.,de kérdem Én,
ha szüleik nem tudják fizetni internetet,,hogy tanulnak majd,,,mikor sok iskolában bevezetik,
interneten való,tanulást leckét!!Végre fel kell állni, ki kell állni,s elmondani ,,elég volt!!!
Lalafőnök
Sajnos ma már az utazás is drága a gyerekeimmel és az unokákal is így tartom a kapcsolatot, sőt a távolban éllő testvéreimmel is így beszélgetünk. Hát csak hajrá.!!!! rokkant nyugdijas vagyok az utazási kedvezménynem jár hozzá. ha ezt a netet is el veszik akkor tényleg a négy fal közé leszünk be zárva:
netadó
.................................................................
Re:
Nagyon sajnálom, hogy az internet adóval nem értesz egyet, de inteligens módon nem tudsz érvet felhozni a petíció inditókkal szemben. Azt szűröm le, hogy nem tetszik a gazdád intézkedése, de a seggnyalást nem tudod abbahagyni, annyira ránőtt már a szád a lyukra!
ne így szerezen az állam magának bevételt hanem más módon,még a diákoktól is elveszik a tanulási lehetöséget szégyelje el magát az állam a választás elött ilyen nem volt hangoztatva akkor az emberek seggét nyalta orbán viktor.ez szégyen.
Én is aláírtam! Tőlünk nyugatabbra lévő kultúrákban, még a tömegközlekedési eszközökön is ingyen wifi van!
| This discussion has been closed. |