Adjátok vissza gyermekeinket!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ti miért nem jelentitek fel őket rágalmazásért? Mármint az úgynevezett "gyámokat".
Támogatni kellene - tudatosan, odafigyelve, a kudarcokat is felvállalva és tanulva belőle - ilyen "kísérleteket", mert csak ezek vezethetnek tovább e zavaros, torzult világból!
Re:
Nemrég a Nők lapjánban is megjelent egy cikk a családról, ahol a nagyszülők azzal fenyegették meg a lapot, hogy ha képet vagy hasonlót jelentetnek meg a gyerekekről, róluk, ill. beazonosíthatóvá válnak pert indítanak. Valami itt nagyon sántít a részükről.
Nekem csak egy kérdés fogalmazódott meg a fejemben a nagyszülőkkel kapcsolatban. Ha szerintük a lányuk nem "normális" (amit én nem gondolok), akkor a nevelésben valamit ők rontottak el, vagyis hogyan tudnának ők ebből kiindulva normális felnőttet nevelni a picikből? Ez az a kérdés, ami még egy szakértőben sem merült fel!
Tragikus, hogy arctalan burokratak akarnak donteni emberekrol es belekenyszeritik oket egy se vege se hossza herce-hurcaba csak azert, hogy a sajat doktori es pecsetes letuket igazoljak.
Epeszu ember inkabb elvonulna es csendben elne.
Szerintem nem a szülőket kellene elmeorvoshoz vinni, hanem a gyámokat. Biztosan unatkoznak öreg napjaikra, így szereztek maguknak társaságot. Az más kérdés, hogy a neveléshez egyáltalán nem értenek.
Minden esetre elképesztően hanyag a gyámügy "munkája", ahol tenni kellene ott nem tesz semmit, ahol nem ott meg hülyeségeket művel.
Sajnos a pénz az úr. Én nagyon szorítok, hogy visszakapjátok a gyerekeiteket
Nagyon remélem,hogy vissza kerülnek hozzátok a gyerekek.Rettentően felháborító és elszomorító,ami veletek történik.A nagyszülőket megkérdezném azért,hogy ha tényleg,nagyon-nagyon szeretik a gyerekeket,akkor miért nem engedik el őket?Akit igazán szeretünk,azt elengedjük,mert felfogjuk,hogy ha máshol boldogabb,ha máshová tartozik,akkor mennie kell.Nekik nem szülőket kell játszani,nem apát és anyát,megvolt rá anno a lehetőségük.Nem is értem,fel sem fogom,hogy ilyen van amúgy.És szerintem is,pénz beszél....ha csórók lennének a nagyszülők,a gyerekek már rég visszamehettek volna.Azért azzal is vitatkoznék,hogy anno,a legelső gyereknél nem voltak jók a körülmények,és ugyebár ott a védőnőnek nem tetszett a dolog.Kedves Védőnéni,hátha olvassa,az nem baj,hogy több ezer roma kisgyereket olyan putrikba visznek haza,amit egy városi ember elképzelni se tud?Az nem baj?A nagyszülőktől megkérdezném azért,hogy ez nekik jó?Szétrombolni a lányuk családját,ez jó érzés?Se egy Karácsony,se egy kirándulás,el se tudom képzelni,mennyire szar lehet,már bocsánat.Kedves Szülők,kitartás,remélem sikerrel jártok.Bombázzátok a médiát még több riportért,és az újságokat is,naponta,ne hagyjátok abba.Legyetek erőszakosak,és magabiztosabbak,nem kell mindig ilyen jámbornak lenni!
Merj önmagad lenni és a mást elfogadni,hogy emberként élhess!
A másik oldalon az úgynevezett "társadalom", az agyonmanipulált,hatalmi/uralkodó célokat szolgáló,csak kizsákmányolással,a tömegek elbutításával életképes világképével,amit a többség már úgy magáénak vall,hogy megszűntek egyéniségek lenni-DE viszont épp ez által könnyen irányíthatóak!
Ki,kik lesznek a következő áldozatok?
This comment has been removed by the person who wrote it.
re 78
Re:
miért kicsinyíted le azt amit teszel ( "divatos", "félmegoldás")?-aki nem indul el az nem érkezik meg sehová!
Sok sikert ,örömöt (hagymát cserépben nevelni) és bátorságot.
Ötlet
Ha nem megy otthon, koltozzetek ki ide Angliaba es utana inditsatok meg innen a pert. A koltozest tudjatok indokolni azzal hogy nem birtatok mar a gyermekeitek elvesztese okozta streszt es fajdalmat. Itt megteszitek a szukseges lepeseket. Magyar nyelven beszelo ugyved jo par van Londonban is aki szerintem elvalallja az ugyeteket, akar ingyen is. Vegen meg szep karteritest is kovetelhettek. Vegyetek fel elso korben egy londoni ugyvedi irodaval a kapcsolatot egyeztessetek veluk es alkudjatok meg veluk, hogy a karterites osszegebol fogjatok kifizetni oket. De ez mar magatol fog jonni.
Itt vannak torvenyek, nem ugy mint Magyarorszagon. Darabokraszedik a nagyszuloket az itteni ugyvedek.
(Hajra ne hagyjatok magatok, sok sikert es erot kivanok hozza)
Elszomorító, és megdöbbentő.Az jutott eszembe, hogy a Köztársasági Elnök - től kérnék felülvizsgálatot. Bár gondolom ez akkor lehetséges ha jogerős ítélet van. Illetve ha van ügyvédetek biztos tudja hogy ez mikor lehetséges.
KITARTÁS, KITARTÁS, KITARTÁS. Előbb - utóbb úgyis megnyeritek ezt a csatát ! Csak idő kérdése.
megdöbbentő
| This discussion has been closed. |