Adjátok vissza gyermekeinket!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Adjátok vissza gyermekeinket! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#51

2013-12-16 19:54

Támogatom!
Zsuzsanna

#52

2013-12-16 23:15

Azert irtam ala, mert en evekkel ezelott olvastam a nok lapjaban a cikket es akkor napokig gondolkodtam rajta. Nem ertettem, miert kell allamilag beleszolni masok eletebe csak azert, mert mashogy akarnak elni, mint a tobbseg. Eszembe sem jutott, hogy ne lennenek alkalmasak a gyereknevelesre azert, mert mondjuk nincs a haz kozmuvesitve(100 eve se volt tanyan...). Az onfenntarto kozosseg pedig nagyon jo dolog (lenne), igazi kornyezettudatossag, nem csak olyan "divatos" "felmegoldas" mint amikor egy varosi no szelektiven gyujti az uveget vagy megprobal hagymat nevelni cserepben, aztan buszke magara (ez vagyok en :) )
Minden tiszteletem annak, aki megprobal tenni azert, hogy ki tudjon lepni a mai tarsadalom pazarlo, butito hatasa alol. Aki nem latja at, hogy ez mennyire nem jol megy (idiota tv-musorok, felesleges dolgok vasarlasa, kazahsztanbol behozott paradicsom, stb) annak vagy annyi baja van, hogy nem lat ki mogule, vagy agymosott.
Az egesz gyamugynek es a bironak pedig levetitenem a Babies cimu filmet (ajanlom mindenkinek amugy, nem csak nekik :) ), ami nem csak hogy nem nyalasan aranyos, hanem "meglepo" es fontos uzenete van: a vilag minden tajan 1 eves korukig figyelemmel kisert gyerekeknek teljesen mindegy volt, hogy mi veszi oket korul, megfelelo szuloi gondozassal ugyanolyan ertelmes es ugyes lett a japan kislany akit hipermodern cuccokkal es jatekhegyekkel vettek korul, mint az afrikai kisfiu akinek anyuci kukoricacsutkaval torolte ki a feneket es a kutyaval egyutt ivott a patakbol (toluk is el kene venni a gyereket?).
A megfelelo szuloi gondozas alatt az alap dolgokat ertem (etel,ruha,jatek...)
Ha olvassatok: szerintem nagyon jo szulok lennetek es drukkolok nektek.
Barcsak ne akarnanak mindenkit bedugni egy "normalis" dobozba. A vilag olyan sokszinu.
Meg valami: szerintem az a "koszos pince" amit a kepeken lattam, egeszsegesebb a gyereknek (felnottnek is), mint egy atlag masfelszobas panellakas.

Kicsit osszevissza lett ez a komment, meg az ekezetekert is bocsi, most ez van. :)
petíció kiírói

#53 Re: 52 Zsuzsanna

2013-12-17 09:14

#52: Zsuzsanna -

Köszönjük az infromatív hozzászólást és biztatást! December 21-én újra leszünk a Forró nyomon műsorában és január harmadik hetében (sajnos csak álnévvel) valószínűleg a Nők Lapjában.

zlqvzvoaa

#54 gutye

2013-12-31 04:29



Vendég

#55

2014-01-01 16:12

Ennek az anyának rémálom lehetett a gyermekkora egy ilyen "apa " mellett,ha még ma is képes így kínozni.Arra sajnos egy ilyen korrupt országban kicsi az esély,hogy egy "gyámügyes"hivatali asztalhoz ragadt érzéketlen lényt kirúgjanak

Vendég

#56

2014-01-02 21:35

Szép, de mi a célja ennek a petíciónak? Ki fogja kapni, kinek szól, mit akartok kezdeni az aláírásokkal?
petíció kiírói

#57 Re:

2014-01-03 14:59

#56: -

Bíróságnak szánjuk. Ennyi aláírás valamit csak nyom a latban.

Juhàsz Andràs

#58 Re:

2014-01-08 02:36

#6: liftman -

Te biztos egy mocsok bìrò vagy. Mit somfordàlsz itt, mit gyanùsìtgatsz?!

Juhàsz Andràs

#59 Brutàlis hatòsàgi gyermekbàntalmazàs

2014-01-08 03:30

Kedves, Gyermekeikért Küzdö Szülök!

Hasonlò, ha ilyent lehet mondani, talàn egy fokkal még szerencsétlenebb helyzeteket tapasztaltam magam is.
A Kormànyhivatalban és intézményeiben, a gyermekvédelmi hatòsàgokon, bìròsàgokon és rendörségen  gyermek-, csalàd- és nemzetirtò bünszövetkezet müködik. A hatòsàgok a csalàdbòl elragadjàk a gyermekeket, embertelen körülményeknek, testi-lelki kìnzàsnak, véres eröszaknak, szexuàlis bàntalmazàsnak teszik ki öket.

Csongràd és Veszprém megye sùlyosan fertözött terület.


Az àtnevelötàboroknak megfelelö körülmények között pszichikai tréninggel, gyògyszeres kezeléssel a csalàdjuk és a szeretö, kivàlòan eredményes, felelös szülöi nevelés ellen uszìtjàk a gyermekeket, és gyülöletet keltenek bennük a szülövel szemben.

Nem egy esetben külföldi szcientològusok is részt vesznek a gyermekek àtnevelésében.


A hatòsàgok egymàs büncselekményeit leplezik, tömegesen àllìtjàk elö a koholt vàdaskodàshoz szükséges hamis közokiratokat, hamis tanùkat àllìtanak, a valòs dokumentumokat eltüntetik, a szülöt pedig, a gyermekek életével fenyegetve zsaroljàk arra az esetre, ha panasszal él.

Az életveszélyes àllapotba került gyermekek kìnzàsa elleni fellépést bìròsàgi, rendörségi közbeavatkozàssal akadàlyozzàk meg. Az ügyeket a bìròsàg nem hajlandò tàrgyalni, a rendörség pedig nem hajlandò nyomozàst folytatni, az iratok ùgymond, elvesznek.


Mindebben a jelenlegi és a koràbbi kormànyzati szervek, magasrangù àllami funkciòt viselö tisztviselöi teljes egyetértésben, egymàst fedezve müködnek együtt.

Sok kitartàst kìvànok a gyermekekért folytatott küzdelemhez.

Tisztelettel: Juhàsz Andràs


Vendég

#60 Re: Re:

2014-01-08 07:10

#58: Juhàsz Andràs - Re:

BRAVO! Kezdjük egymást mocskolni, jó magyar módra! Miért nem a témával foglalkozol? Másnak nem lehet véleménye? Ha nem a Tiéd szajkózza, csak mocsok lehet? Gondolkozz már egy kicsit, mielőtt fröcsögsz!!

 

Juhàsz Andràs

#61 Re: Re: Re:

2014-01-08 07:45

#60: - Re: Re:

Min kell gondolkozni, amikor gyermekeket vesznek el a szüleiktöl, te szerencsétlen?

Èveket törölnek el a kicsik gyerekkoràbòl és egész életre beteggé teszik öket! Làthatod, hogy pszichikailag màr most megroppant az egyik. A gyermekvédelem gyermek- és csalàdellenes büncselekményeit nem lehet jòvà tenni!

A magyar hatòsàgok irtjàk a magyar nemzetet, és a mocskok legelöször a legvédtelenebbekkel bànnak el.

Nyilvàn a csalàd nem az elithez tartozik, esetleg még a maga sajàtos életmòdjàt is akarja folytatni, ami az alapvetö emberi jogai közé tartozik. Ez elég ezeknek a szadista àllatoknak, h. szétromboljàk a csalàdjukat.


Vendég

#62 Re: Re: Re: Re:

2014-01-08 07:55

#61: Juhàsz Andràs - Re: Re: Re:

Látod, ha legalább a történetet elolvastad volna, akkor tudnád, hogy a gyerekek elvételét a szülők is helyesnek tartják. Talán az is feltűnne, hogy nem az általad támadott intézmények egyikébe vitték őket, mert a nagyszülők elvállalták a gondoskodást róluk. (49-es komment: Amikor a gyerekeket a nagyszülőkhöz helyezték (2010!), ez a döntés helyesnek mondható volt(!), nem is fellebbeztük meg. Egy teljes élethelyzeti válságban voltunk és mi magunk kértünk segítséget.) Ez a történet arról szól, hogy miért nem hiszik el, hogy a szülők megváltoztak, és miért nem kapják vissza a gyerekeket. Őszintén sajnállak, további becses hozzászólásaidra nem fogok válaszolni.

Juhàsz Andràs

#63 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-08 08:40

#62: - Re: Re: Re: Re:

Ne ràgalmazd màr öket, nem hit kérdése ez. Bàr lehet, h. ezeknél az. Fene tudja, miféle trògerek.

Ott van, h. mennyi bizonyìtò tanùjuk van, h. rendezödtek a körülményeik.

A fantàziàlàsodròl meg csak annyit, h. a gyermekvédelem nem csak gyermekeket befogadò intézeteket jelent, és a gyermekek csalàdba valò visszakerülésének elösegìtése lenne a kötelességük.

Ezek a gyerekeket nem engedik még a szülökkel együtt karàcsonyozni sem! Ez aztàn a segìtés!

Iszonyù hibàt követtek el a szülök, amikor jòhiszemüen ezekhez fordultak segìtségért!

A kicsi meg, pszichikailag màr sérült, amit a szülöknek tehetetlenül kell végignézni, mert megakadàlyozzàk öket a segìtségnyùjtàsban. Erre jàtszanak ezek a mocskok! Egy idö utàn a kicsik bizalma meginog, mert csalòdnak azokban akikben rendületlenül bìztak, aztàn majd összeroppannak, és örökre megszakad a bizalmi szàl. A gyerekek pedig elvesztik a legbiztosabb eröt, amin a belsö tartàsuk függött.

Nagyon tudjàk ezek a gazemberek, hogyan kell tönkretenni a gyerekeket. Gusztustalan hànyadékok, a többivel együtt aki a gyerekek kicsinàlàsàban közremüködik v. egyetért ezekkel a gaztettekkel.


Vendég

#64

2014-01-08 12:29

Elképesztő történet! Ennyire szívtelen, önző nagyszülőkre bízni a gyerekeket, felháborító! A szívem szakadt meg, amikor szegény gyerekek ordítottak, mert nem értették, miért kell nekik visszamenni oda, ahol semmi keresni valójuk nincs!
petíció kiírói

#65

2014-01-08 12:39

A gyermekvédelmi hálóban és bíróságokon dolgozók közül tapasztalataink szerint sokan tényleg abszolút hozzá nem értők, befolyásolhatóak, szívtelenek és nem láttak még élő gyereket. De szerencsére vannak kívételek is, ezt nem szabad elfelejteni! Történetünkben mindkét pólusnak és a jókora nagyszülői hozzáállásnak is jutott szerep.

Vendég

#66

2014-01-08 13:56

Kegyetlenség, felháborító,szivet szaggató!!!!Kívánom, hogy rendeződjön a család sorsa!!!
Juhàsz Andràs

#67 Re: Re:

2014-01-09 00:22

#57: petíció kiírói - Re:

 

"...szerencsére vannak kívételek is, ezt nem szabad elfelejteni!"

Igen, ez szerencse! Èn is talàlkoztam a gyermekek érdekeit szem elött tartò gyàmügyi hatòsàggal Baranya megyében.

Ez viszont, nem mentesìti a többi, elvetemültet, hanem éppen a kirìvò alkalmatlansàgukat hùzza alà, mert példàzza, h. a gyermekek érdekeinek megfelelöen is el lehet jàrni. A gyermekekkel szemben alkalmazott hatòsàgi brutalitàs a helyi bünszövetkezetek sajàtossàga.

Miféle közàllapotok uralkodnak ott, ahol a hatòsàgok jogkövetése a szerencsén mùlik?

Labant Csaba

#68 javaslat

2014-01-09 07:16

A helyetekben nemzetközi közvéleményhez, és legfőképpen a Strasbourgi Emberi Jogi Bírósághoz fordulnék, gyorsított eljárást kérve. Emellett az önbizalom kérdésén is elgondolkoznék - mert a probléma gyökere láthatólag ott van...

Vendég

#69

2014-01-16 12:39

Kedves Szülők! A lányunk otthon született,egy erdő közepén álló házban. Azóta is mindenki azon csodálkozik, hogy milyen tökéletes és kedves. Azóta is itt élünk. Jól döntöttetek. Sajnálom, hogy a jog ilyen abszurd helyzetbe hozott titeket és persze azok, akik mást képzeltek el nektek. A gyerekek rendbejönnek, ha visszakerülnek hozzátok. Bízzatok! Ágnes

Vendég

#70 Re: 69

2014-01-16 20:53

#69: -

Ti hogyan oldottátok meg a védőnő, stb ügyet?

petició kiírók

#72 Re: Nicsak

2014-01-19 20:34

#71: - Nicsak

A Mégis kinek a gyereke, Mégis kinek a gyereke szakértői szemmel 1-4, Apuka, írása, nagymama története, több nézőpontból is rólunk szól, illetve az idén január 15-ei Nők Lapja álneves és áladatos Mégis kinek a lányei cikkje is.


Vendég

#73

2014-01-23 17:24

#72: petició kiírók - Re: Nicsak

Ez is elérhető online?

 


Vendég

#75

2014-01-25 11:47

Köszi. Én a Nők Lapja cikkre gondoltam, felénk nem sűrűn van újságos