A komáromi Selye János Kórházért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Érvelése szerint, ha nem hajtják végre - a város lakóinak érdekében - a funkcióváltást, akkor 2 hét múlva csődbe ment volna a kórház.
Nem értem: ha az eddigi működési forma csődbe vitte a kórházat, de a kórház ezután is "aktív" kórházként, sőt többletszolgáltatásokkal, hiper-szuper egynapos sebészettel, reumatológiával működik tovább - mindez a komáromiak érdekében - akkor ez a forma miből lesz fenntartható és működtethető? Csak nem abból, hogy fizetős lesz a szolgáltatás? Ez lenne a komáromiak érdeke? Itt valami nagyon nem kerek, de hamarosan kiderül az igazság.
Remélem, nem pénzes német és osztrák pacienseket fognak gyógyítani a szőnyi kórházban!!!!
2900.Komárom Arany J. u.11.
Re: 2900.Komárom Arany J. u.11.
#105: - 2900.Komárom Arany J. u.11.
Sajnos éppen az ellenkezőjét teszik. A két országgyűlési képviselő ezidáig mindent megszavazott amit vezérük akart, hiába ellenkezett a komáromi emberek és a körzetben élők érdekével, lásd: egykulcsos adó, munka törvénykönyve megváltoztatása, tandíj bezetése stb. Meg sem kérdezték a választóik véleményét, hogy mi mit szeretnénk, mert Ők csak egyféleképpen szavazhatnak: ahogy O.V. és a fidesz vezérkar elvárja Tőlük. "Képviselőinknek fontosabb, hogy 4 évre biztosítva van a jó kis zsíros állás, amiért csak annyit kell tenniük, hogy az igen gombokat nyomogatják.
Remélem 2014-ben a választók véleményt mondanak a "PÁRBESZÉD CSAPATÁNAK" munkájáról.
Pásztor Éva
Szevasz FIDESZ! Most jöttem haza és mit hallok...? Én itt születtem barátocskám! 40éves koromig egyetlen eset (22évvel ezelőtti autóbaleset) kivételével -bár a kezelést akkor is itt kezdték meg- engem mindig itt kezeltek,gyógyítottak tökéletes megelégedésemre!
VIKTOR! Nekem mostantól ti is elmehettek a p.csába! (a szocik már korábban is elmehettek volna) Mostantól már nem jobbos vagyok,simán "csak" jobbikos!
Veres Sanyi
Re:
Kedves Baxi, azaz Veress Sanyi!
Ne akarj magadnak és az országnak még rosszabbat, mint ami most van. Megértem az indulataidat, de ne dőlj be a "Jobbik"-nak, akiknél rosszabb ma nem nagyon van. NE a nevük alapján ítélj, az csak a cumiztatás. Ne hidd, hogy a FIDESS-nél nincs lejjebb, sajnos van és azok nem a szocik. Ne indulatból politizálj, testvérem, hanem gondolkodj.
T. Koronás-Urak!
Re:
Igyekszünk. A parlamentben kell áttörést elérni a törvény módosításához. A baba már majdnem egy éves lesz, mire az eredményt érhetünk el. Várjuk a hírt májusban! Idén már biztosan nem fog száguldozni senki, a karantén miatt. Szívélyes üdvözlettel: Adrienne
| This discussion has been closed. |
Hálás köszönet minden ott dolgozónak.
Lámpavasra azt a bűnözőt, aki ki akarja csinálni.