5 Seconds of Summer koncert
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
aláírás csere
alá írom de akkor te is írd alá nekem eszt http://www.peticiok.com/emlekezzreina_sorozat_le_vetitese_valamelyik_csatornan
nagyon nagyon ... szeretem a 5SOS-t és imádnám, ha eljönnének Magyarországraa !! <3 <3
AJFOPN 7
EN SZERETEM 5SOS, JOJJENEK IDE, AJ LUV MAJKOL CLIFORT MEG LUCET MEG ASHTONT MEG CALUNOT IS, DE EN UGY CSAK MONDOM H NEKEM AJFON 7ESEM VAN MAR NEKEM A JO, A NOKIA AM OJAN SYAR H AYT NE IS GONDOJJATOK AZ EN SZERELMEM MIHAL CLIORT MEG LUEK HAMMINGS IS DE CALUNOT MEG ESHTON MACIT IS SYERETEM'::::::;
Mert nagyon szeretem őket főleg Calumot és Ashtont de azért Lukeot meg Michaelt is szeretem, és szeretném látni őket élőben énekelni és zenélni. :) <3 :D
""Jaaaajjjj remélem talizhatok a férjeimmel"" lmao lol lol lol
5SoS foreva ❤
Imádom ezt a bandát, sajnos a Bécsi koncertjükre nem mehettem, remélem sikerrel járunk és jönnek majd Magyarországra is! ❤ Luv van emberek! ❤❤
Úristen!!!! Jöjjenek Magyarországra!!! Imádom Őket egytől-egyig. Nagy álmom, hogy élőben láthassam őket.. Mindenkit szeretek
I love 5sos
Nagyon szeretem 5sos bandát ők a kedvencem azotta miotta hiresek lettek , nagyon szeretném ha lenne Magyarországon is egy koncert nagyon jó lenne , ha teljesulne .
Re: AJFOPN 7
ha szereted őket akkor a nevüket legalább helyesen írd le.
Imádom őket!!!!! jöjjenek!! <3 <3 <3 <3
| This discussion has been closed. |
szavazat
Jöjjenek magyarországra!!!Imádom a 5sos-t!!!