Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Mondjunk nemet a magyarországi fasizmusra! / Hozzászólások
![]() Anonymous |
#12014-04-25 08:14Kedves Aláíró Tagjaink! Mindenekelőtt köszönöm, köszönjük, hogy Ti már aláírtátok a petíciónkat! Tisztelettel kérem, kérjük, hogy a petíciónkat osszátok meg minél több fórumon és hívjatok meg másokat is. Akár rokonaink, barátaink, ismerőseink nevében is lehet regisztrálni, ha ők is hozzájárulnak ehhez. A petíciónk két központi email címről is aláírható. A két cím: fasizmusellen@gmail.com és peticiouj@citromail.hu. Mutassuk meg a világnak, hogy élnek még Magyarországon olyan bátor és tisztességes demokraták, akik össze tudnak fogni egy jó cél érdekében, a magyarországi szélsőjobb, a rasszizmus és antiszemitizmus ellen. LE AZ ÚJ-NYILAS JOBBIKKAL! ELÉG VOLT! Köszönöm, köszönjük szépen a segítségeteket. Tisztelettel és barátsággal: dr. Dániel Péter, a petíció indítója |
Vendég |
#22014-04-25 08:23támogatom |
Vendég |
#32014-04-25 08:23Ezt a peticiót legalább háromszor aláírtam. |
Vendég |
#4 Köves Slomo2014-04-25 08:43Én meg a kurvaanyád tiltanám be, te mocskos cionféreg! |
Vendég |
#52014-04-25 09:04Vasárnap életmenet! Tiltakozás a szobor állítása ellen. |
chalirayphur |
#6 Követeljük a Jobbik betiltását!2014-04-25 09:40Egy normálisan működő demokratikus állam, meg sem engedné magának, hogy fasiszta eszméknek adjon nem hogy megszólalási, de pláne parlamenti, törvényhozásra is lehetőséget teremtő helyet a szélsőjobb számára!!! Sajnos, ma Magyarországon ez is lehetséges, mert újra veszélyes vizeken evez! Képtelen volt tanulni a 70 évvel ezelőtti , a fasizmussal kollaboráló, emberiség ellen elkövetett - a zsidók és a másként gondolkodók haláltáborokba küldött ártatlan embertömegeket megsemmisítő-, szenvtelen, ám szolgalelkűen és buzgón végrehajtott háborús bűneiből!!! A Jobbik megerősödése és ismételten a magyar törvényhozásba kerülésével - a jelenlegi kormánypártok Fidesz-KDNP újból (csalással) megszerzett 2/3-os többségével, cinkosságot vállal a fasisztoid eszmék térhódításával. Hatalmának konzerválása érdekében, a piszkos munkát a Jobbikkal végezteti el, miközben úgy tesz, mintha az, nem volna ínyére! Politikai képmutatás, színjáték az, ami ma Magyarországon zajlik! Aki ezt nem látja át, abból hiányzik a realitás érzék, a veszélyérzet, vagy politikai farkasvakságban szenved...akár direkten is! :-( A ma és a jövő nemzedékeinek Magyarországa érdekében igen, a JOBBIKOT BE KELL TILTANI!!! |
Vendég |
#72014-04-25 09:47Sajnos ezzel már elkésett!! Itt már csak az segít, ha az embereket meg tudnák gyözni a káros hatásairól,de semmi esetre sem szabad hagyni, hogy védelmi ,harci , fegyveres megmozdulásra tömörüljenek!! |
Vendég |
#82014-04-25 09:54Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!! |
Vendég |
#92014-04-25 10:28Egyre több európai ország kitiltja a jobbikot!! Mindez természetes következmény, ezt még az uralkodó-diktátor fidesznek is be kell látnia !!! |
Vendég |
#102014-04-25 10:56Felháborító, hogy a jobbik indul az EP választásokon. Ez is azt bizonyitja, hogy aki radikális az még nem tisztességes, sőt a radikálisok néha úgy érzik, hogy az erkölcsi normák felett állnak. Azzal, hogy indulnak az EP választásokon (az EU-s zászlók égegése és kidobása után) feladják az elveiket és nem viselkednek korrektül. Az csak egy gyenge magyarázat, hogy azért szeretnének EP képviselők lenni, hogy egy jobb EU-ért küzdjenek. A hatalomért és pénzért feladják az elveiket. |
Vendég |
#112014-04-25 12:07Hiszem egyre többen leszünk! Maximálisan egyetértünk innen Izraelből!Shalom! |
Gyuri49 |
#12 Re: Köves Slomo2014-04-25 12:53úgy vagy te köves slomo, ahogy én vagyok János Pápa!
De nem ezért válaszolok a "felvetésedre", hanem azért, mert azt tapasztalom, hogy lila gőzötök sincs arról mit is jelent az a szó, hogy CION, CIONISTA! A YouTube egyik kisfilmjénél egyetlen értelmes ember jutott el oda, hogy megnézte, ugyan mit is tartalmaz ez a kifejezés! Látom, neked csak "dicsérő" szavak jutnak róla eszedbe! Kedves barátom, ha te akkora nagy hazafinak tartod magad, hogy így kikelsz a szélsőjobbot érintő vádak miatt, akkor kérlek hidd el, hogy te is cionista vagy (én is az vagyok, csak nem a csőcselék kategóriából, ahogy te!), vagyis én is hazafi vagyok, mert kedves barátom a cionista bizony azt jelenti, hogy a zsidó emberek szeretik, féltik a hazájukat, ha kell akár fegyverrel is hajlandók megvédeni! Te hogy vagy ezzel? Te is megvédenéd a hazádat (ha van egyáltalán hazád?) Magyarországot, a Magyar Köztársaságot? Mert ha igen, akkor te is cionista vagy! Így aztán eljutottunk oda, hogy saját magadat pocskondiázod! :-)
Még annyit: dr. Dániel Péter nagyobb hazafi mint a neten és országban fellelhető összes szélsőjobbos együttvéve! Őt, a te szemét elvbarátaid elüldözték a hazájából, de még ott is érdekli a hazája, Magyország, a tisztességes magyar emberek sorsa! Tudod, megmondom őszintén neked: ha engem a nemzetem, a hazám sorsa iránt érzett aggodalom miatt elüldöztek volna, akkor én magasan tojnék arra az országra és csak annyit mondanék: ött dögöljön meg az összes tetű alak aki a kirekesztésben leli az örömét, aki meg akarja határozni, hogy ki a magyar és ki nem az!
Befejezésül: olyat írok, amit tudom nem fogsz elhinni, de pedig igaz: a zsidók előbb éltek itt a Kárpát Medencében mint az őseink! Ugyanis, a rómaiakkal jöttek ide, mert jó, sőt kiváló katonák voltak és idehozták a családjaikat is!
Akkor kérdezném az igen tisztelt befogadónak mondott elvbarátaidat: ki fogad be és kit?
|
Vendég |
#132014-04-25 15:29Nem, nem és NEM!!!!! |
Vendég |
#14 Re: Köves Slomo2014-04-25 16:39Ezt a szöveget tükör előtt magadnak mondtad. remélem elégedett vagy magaddal. |
Vendég |
#15 Re: Re: Köves Slomo2014-04-25 17:54#12: Gyuri49 - Re: Köves Slomo Nagyon jó válasz volt, egyetértek vele. Ez bunkó, műveletlen szélsőjobbos ráadásul visszaélt Köves Slomo nevével. |
Vendég |
#162014-04-25 18:06Kedves Péter! Az igazsághoz hozzá tartozik még,hogy a Szabadság téri szobor elleni tiltakozás egyik szervezője többek között Zoltai Andrea,Müller Julia Magyar Fruzsina,és a Tolerancia facebook csoport. ( civilek,és demokratikus pártok csatlakoztak a demohoz) Igy teljes az infó ugy gondolom. |
Vendég |
#172014-04-25 18:15Tiltakozom es egyetertek Dr. Daniel Peter osszefoglalt irasaval a Horty-kultusz ami az antiszamitizmust a fasiszta partok uszitanak Eva V. Takacs |
Vendég |
#182014-04-25 20:06Mindenképp támogatom!!!:) |
göncölszekér |
#192014-04-25 20:13én meg ezt hozom ide: http://hvg.hu/velemeny/20140425_TGM_A_faji_allam_kialakulasa Lassan váltani kellene a petíciókról valami keményebbre. |
Vendég |
#202014-04-26 09:23Sajnos a kért oldal le van tiltva. Lehet sokan nem látják. |
Vendég |
#212014-04-26 10:12Egyetértek! |
Vendég |
#22 Re: Köves Slomo2014-05-15 19:10Én meg a te kurva anyádat aki ilyen férget szart a világra mint amilyen te vagy te embernek nem nevezett élolény.Már pedig elérjuka célunkat ha tetszik ,ha nem. |
Vendég |
#23 Re: Re: Köves Slomo2014-05-18 19:29#12: Gyuri49 - Re: Köves Slomo Kedves Gyuri 49. Gratulálok, a turelmetdhez,és ilyen finoman elemezted ennek a jobbikos bunkónak, a valós tényt. De hisz ilyen hosszu szoveget ,felesleges irni nekik,mert rovid az agyuk,nem fejlodott ki eléggé,igy fel sem tudják fogni ezeket a dolgokat.Élo organizációk ,semmi mások. A zirásoddal maximálisan egyet értek. Maradok tisztelettel CIONISTA Gábor. |
Vendég |
#24 Re: Köves Slomo2014-05-18 19:32Jobbikos házi gorény. A pfádat inkább szarásra használd ,mert azt sem érdemled meg hogy élelmiszert tégy bele,te FÉREG. |
éva a nyilasok áldozata egész életében. |
#252014-07-09 11:22Nagyapám egyetemi tanár volt, kereszténynek született, nagyanyám ugyanígy. Mind a ketten zsidó családból származtak. Volt egy polgári szinten szép otthonuk , egyéb semmi. Ezért elhurcolták Őket és a náluk éppen vendégeskedő Anyámat is. Másnap egy nyilas párttag és felesége beköltöztek a lakásukba. Ezért Anya nélkül éltem le az életemet, véletlenen múlt, hogy életben maradtam. A mai szélsőjobbos nézzen rá a 10 éves gyerekére, és képzelje el a jövőjét, ha maga úgy gondolkozik , ahogy hirdeti. Éva. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3668 Létrehozva: 2025-04-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1270 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
618 Létrehozva: 2025-04-25
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
341 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
306 Létrehozva: 2025-04-23
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2304 Létrehozva: 2025-03-04
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
171 Létrehozva: 2025-04-21
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
109 Létrehozva: 2025-04-02
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6949 Létrehozva: 2023-07-26
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
795 Létrehozva: 2025-01-19
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
60 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
57 Létrehozva: 2025-04-15
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
54 Létrehozva: 2025-04-28
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5857 Létrehozva: 2025-03-17
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1556 Létrehozva: 2025-03-05