4-es metró kontra 153-as busz
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) 4-es metró kontra 153-as busz petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#262014-04-02 20:37Az új 153-as két megállós oda-vissza furikázással érinti a "Kelenföld vasútállomás" metró végállomást. (Ez 6-7 perc felesleges időveszteség.) Később a Bikás parknál, majd az Újbuda városközpontnál újra érinti a 4-es metrót. Akkor minek kellett a metró? Valamikor a felesleges párhuzamos kapacitások kiküszöböléséről, gazdaságosságról, gyorsabb utazásról volt szó. 30 éve megszokott, működő vonalat miért kellett megszüntetni? Bravó BKK! |
vitézidávidka |
#27 vitézidávidka2014-04-03 08:32Nem értem mi bajotok van?! Én sokkal jobban értek hozzá, gyerekkoromban (4 éve) nagyon sok kisbuszt tologattam a szőnyegen, és egy utas sem hőbörgött sosem. Nem értitek, hogy mindezt értetek teszem, hogy jobb legyen? Most, hogy jön a nyár, mielőtt bejutnátok a városba, szívhattok egy kis friss kelenvölgyi levegőt! Szerintem tök jó ötlet volt! Bezzeg a 108-ast meg sem köszönitek? És, hogy a 8-as elmegy a Bosnyákig??? |
A buszvezető!!!!! |
#282014-04-03 11:24Egy apróság amit egy autóbusz vezetője mondott el pár nap távlatából az új 153-as vonalról: ( Egyébként ő már bő 15-20 éve vezet buszt ) -Így néhány nap után néhány észrevétel: Ennek a vonalvezetésnek értelme is lehetne,ha az Andor utcán tovább vezetve összekötné a Tétényi ,a Fehérvári,a Szerémi és a Budafoki utat kereszt irányba,hiszen itt nincs közlekedés és a végét valahol csatlakoztatni az 1-es villamoshoz.Most bekanyarodik a Tétényi útra ,ahol 6 viszonylat közlekedik ugyan abba az irányba,de csak ez az egy első ajtós.Nemhogy nem láttak még ilyet,de nem is hallottak róla,hogy ilyen létezik!Ugyan olyan szélmalom harc,mint a 178-on.Majd befordul a mindig zsúfolt dugós Bocskai útra és a végállomás pedig kész rémálom.Ha mindenki szabályosan áll,akkor is alig lehet elcentizni,olyan keskeny az út.Vissza balra kanyarodok a 2x2 sávos rakpartra,fák, bokrok,enyhe ívű kanyar,látni alig lehet valamit,A Petőfi hídig általában 10 perc késést össze szedünk.Felkanyarodni telezöldre lehet a rakpartról,két szembe jövő sávnak,a járdán oda-vissza bicikliútnak,gyalogosnak,és a jobbra kanyarodóknak elsőbbséget kell adni.Plusz olyan keskeny a sávod,hogy nézz még magad mellé jobbra is kanyarodáskor,nehogy valakit elkaszálj a farával.A kihasználtsága nagyon alacsony kb20-25% és később sem lesz nagyobb.Gondolj az Újbuda buszra ami kihasználatlanság miatt szünt meg. |
Vendég |
#292014-04-03 11:49Nem tudom miért kell a jól bevált dolgokat elcseszni! |
Vendég |
#302014-04-03 18:04Volt társadalmi egyeztetés a változtatások előtt. És ha valamit sokan elleneztek, azon változtattak. Akkor miért csak most utólag kell ezt csinálni? |
Nadett |
#312014-04-03 19:07Igen, szerintem is a rendelő intézet egyszerű megközelítése igen fontos, mind kisgyerekkel, idősnek vagy betegnek. Mellesleg 12 év alatti gyereket én nem szívesen engedek metrózni, a méretek, a sebesség, a kitettség, a földalatti tájékozódás miatt. Egy busszal eljár egyedül is. A semminél az is jobb ha csúcsidőben jár és napközben csak félóránként vagy csak este 9-ig. Kell alternativa, nem is beszélve arról ha valami miatt majd nem jár. |
Gazdagréti |
#32 Re: vitézidávidka2014-04-03 20:15#27: vitézidávidka - vitézidávidka A 108-as bevezetését helyeslem, akárcsak a 8-as új vonalát is. Csakhogy ebben az esetben az M4-153-as a téma. A dicséret abban mutatkozik meg, hogy a 8-as és 108-as ellen nincs petíció. |
Gazdagréti |
#33 Re:2014-04-03 20:22Azért csináljuk ezt a petíciót, mert most van az " evés", azaz a puding próbája. Akinek ez jó, ne írja alá a petíciót. Ennyi. |
Vendég |
#342014-04-04 02:38Latszik, hogy iroasztal mellett talaltak ki az uj szisztemat. Gazdagret jelentos resze kozlekedesi vakuumba kerult ezaltal. |
Várday |
#35 Re:2014-04-04 05:32Kedves Nevedet Nem Vállaló! Ha informálódtál volna, akkor tudnád, hogy az Önkormányzat megtette azon javaslatát is a BKK- felé, hogy maradjon RÉGI 153-as. De ezt a javaslatot BKK egy tollvonással gálánsan törölte. |
pesti srác |
#362014-04-04 13:50Pár dolog: 1, 3 busszal lehet Gazdagrétről az M4 metróhoz jutni, onnan pár megálló a Móricz. Minden állomáson van lift, a metró sűrűn jár. + megmaradt a 139, 239, meg lett hosszabbítva a 8-as busz, sűrítve lett, mondhatni jobb lett a lakótelep közlkedése. 2, A fentihez kapcsolódik. Ha megnyitnak/átadnak egy új kötött pályás közlekedési vonalat (főleg metrót!!) akkor értelemszerűen arra terelik az embereket, erre példa az M2-M3 metrók, ahol egy jó szakaszon semmilyen felszíni közlekedés nincs a metrónál. Meg kell szokni, hogy van.. Ráadásul sokkal kényelmesebb, GYORSABB a metró, és a vállalatnak sokkal gazdaságosabb, mint a sok busz. 3, Nem csak Gazdagrét létezik a világon, akármekkora területet is foglal magába. Ha átszállásmentes kapcsolatot akartok inkább arról írjatok petíciót, hogy mihamarabb megépüljön a metró Ny-i hosszabbítása Gazdagrétig (pl. Gazdagréti térig). Sokkal előnyösebb lenne mindenkinek. Amúgy meg, hiába több évtizedes közlekedési szokás volt eddig a 153-as busz, nyilván a környék többi lakójára is figyelemmel voltak, amikor meghatározták az új vonalvezetést. Nem kell rinyálni, meg kell szokni, hogy ez van. Egész Budapesten rengeteg mozgásában sérült/korlátozott ember él, ha ők képesek elfogadni a saját helyzetüket és úgy beutazni az intézeteikbe, tessék példát venni róluk és örülni, hogy van metró egy köpésre. Végül: Rengeteg terület van a városban, ahonnan nehezebb (sokkal) bejutni a városba (pl. XVII. ker,, ahol semmi kötött pálya nincs). Gazdagrét így is nagyon jó közlekedéssel rendelkezik. Meg kell szokni, nem kell maradinak lenni. |
Vendég |
#372014-04-04 13:52Teljes mértékben egyetértek a petícióval. Minek három járat egy helyre igen tisztelt BKK? |
Vendég |
#382014-04-04 19:05Ezzel megerősítettem? |
gdnfjf |
#39 hmm2014-04-04 21:37Eddig akarmerre mentem, 108-as busszal es metroval sokkal tobb idobe telt, az atszallasok, a seta es a varakozas miatt.. miert szuntetnek meg valamit, ami 30 evig jol mukodott? nonszensznek tartom, hogy rakenyszeritik az embert a felesleges metrora..ami nem termel bevetelt, mert igy is ugy is van jegye/berlete az embernek..nem lesz sok uj vasarlo..akkor mar inkabb tobb felszini buszt inditottak elsoajtos felszallassal..ami persze csak akkor mukodne ha a buta emberek nem az elso ajton akarnanak leszallni.. de visszaterve amugy latszik hogy alig utazik valaki a 153-assal mar.. |
Várday |
#40 Re:2014-04-05 13:03Kedves Pesti srác! Te szálltál át már úgy, hogy kerekesszékben ülsz? Próbád ki és írd le utána a véleményed. (nem azért írom, mert kerekesszékes lennék!) A 4-es metró gondolata és útvonala a 70-es évek ötlete volt, az akkori városhoz igazodva. Több, mint 40 év múlva valósult meg. A 40 év alatt a város teljesen megváltozott - a 4-es metró vonala viszont a 70-es évek tervei szerinti útvonalon készült el... És még Te írod, hogy nem kell maradinak lenni??? Várday Dorka U.i.: Hogy nem vállalod a neved? Az is csak Téged minősít.
|
fel fel... |
#41 BAH csomoponton átmenő busz.2014-04-05 17:28Elöször jött a 40 es busz a körtérről és ment Budaörsre. Aztán jött mellé a 153-as ami ment Gatdagrétre. Aztán a 139 es busz miatt a 153 ast kivették és a Kosztolányi felé inditották, ez logikus. Jött a 12 es végállomása, amit tovább vittek 212 esként. Aztán a hétvégi 40 est elvették, így az itt felszállók 2 átszállással (mert egyen már túl vannak) mehetnek Budaörsre. Most jött a 140 es , hurrá, de most logikus ésszel felfogva megszüntették a körtérről BAH csomoponton át haladó (beforduló!!!) buszokat. Sok Budaörsi úgy gondolja, hogy nekik így rövidebb, jó nekik. Azok idős emberek, akik bevásárolni járnak a piacra, SZTK ba mennek, vagy ügyintézni azok a magas lépcsős villamosra kényszerülnek és utána a sok lámpás zebrán át szivják a jó büdöset. Szóval annak a nem egy-két embernek ez jó megoldás volt. Sokan ezt kihasználtuk, szerettük ezt az 4 perces utat. Lehetne 153 egyik járatát ide kanyarítani. elég lenne 20 percenként inditva. Szerintem nem vagyok egyedül. |
Vendég |
#422014-04-05 18:55alkalmazkodni tudni kell |
pesti srác Vendég |
#43 Re: Re:2014-04-06 12:38azt majd én eldöntöm, hogy vállalom-e a nevem vagy sem, semmi közöd hozzá, mindenféle következtéseket levonni pedig szimplán hülyeség. |
Vendég |
#442014-04-06 13:18KÉREM A 153-AS BUSZ VISSZAÁLLÍTÁSÁT A BUDAÖRSI ÚTRA- MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉRRE!!!!!!!!!! |
Várday |
#45 Re: Re: Re:2014-04-06 22:02Kedves név nélküli pesti srác, aki megszólítást sem használ! Ha elolvastad volna az előző hozzászólásokat, akkor láttad volna a "35"-öset is - az önkormányzat próbálkozott - a BKK visszadobta. TÁJÉKOZÓDJ légy szíves, mielőtt véleményt alkotsz. Abból, amit a 88-as buszról írtál, az derül ki, hogy nem ismered a helyi viszonyokat - a Gazdagréti úti MEGÁLLÓ nem Gazdagréten van, hanem a gazdagréti leágazásnál, onnan a lakótelep alsó része még jó pár száz méter. A lakótelep felső része pedig majdnem 2 km. Csak ismételni tudom magam: TÁJÉKOZÓDJ légy szíves, mielőtt véleményt alkotsz. És próbálj meg kerekesszékkel közlekedni! Várday Dorka |
Vendég |
#462014-04-08 14:13Tarlós úr kérésére a fél város közlekedési lámpáit átállították csak azért, hogy 4-6 villamos 2 perccel! hamarabb érjen a Széll Kálmán tértől az Újbudai végállomásokig. Tőlünk meg elvárják, hogy mosolyogjunk, örülve annak, hogy 12 perc helyett 35-40 perces városnéző túrával tudunk csak a Móricz Zsigmond körtérre bejutni, illetve onnan hazajönni! A 4-es metróra ott is fel tud szállni aki akar... Az óránként járó buszok száma lecsökkent, a menetidő jelentősen megnőtt, lepusztult, ócska buszokat állítottak forgalomba. A 153-as busz járjon az eredeti útvonalán, a 153A pedig járjon az új útvonalon.A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad... |
pesti srác |
#47 Re: Re: Re: Re:2014-04-08 17:54Kedves Várday Dorka! |
Vendég |
#482014-04-09 00:29Sok majom gazdagréti... Én meg kifejezetten örülök az új 153-asnak, nehogy módosítsák!!! Őrmezőről végre megnyílik a világ másfelé is, mint az Allee. Végre eljutok átszállás nélkül a Szt. Imre kórházba, Kelenföldre, vagy a Petőfi budai hídfőjéhez. És nem csak nekem jó, hanem rengeteg újbudainak is még, akik persze nem gazdagrétiek. Érdekes, hogy Gazdagréten kívül is van világ, nem? Tessék átszállni! Gazdagrétről ott a Bosnyák és vonala, a Széll tér és vonala, meg a metro (és vonala). Most van egyetlen tér (és környezete), amihez fájdalom, át kell szállni. Hát kéremszépen, nem csak belőletek áll a világ! |
Várday |
#492014-04-10 12:08Franc essen bele, átgondoltam, valóban jó így a 153-as. Egy átszállást kibírok. Végre egyszer hadd legyen jó másoknak, használja Újbuda az új vonalat. Visszavonom ezt a marhaságot, és elnézést kérek. |
piri |
#502014-04-10 19:36De nem jó így a 153-as! Maradjon csak meg a régi útvonalán, hogy gyorsan könnyen 1 buszjeggyel elérhető legyen a Pető Intézet, a körtér a 3 gimnázium, az sztk és a piac. A 153 A meg járja az új hosszú útvonalat! A 108 pedig maradjon meg Gazdagrét-metró összekötőnek! Na, ki ért velem egyet? |
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Apa és dúla együttes jelenléte a szülésnél a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán (Üllői úti és Baross utcai részlegek)
1065 Létrehozva: 2023-11-07
EMBERI JOGOKAT SÚLYOSAN SÉRTI A VÉGREHAJTÁSI TÖRVÉNY
1049 Létrehozva: 2023-11-11
Petiție pentru îmbunătățirea siguranței publice în comunitățile noastre/Petíció településeink közbiztonságának javításáért
772 Létrehozva: 2023-11-17
Apa és dúla együttes jelenlétének lehetősége a vajúdás, a szülés és az aranyóra alatt a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban
770 Létrehozva: 2023-11-07
a Qualitas Gimnáziumi Alapítvány felhívása
760 Létrehozva: 2023-11-27
EUTANAZIA ENGEDÉLYEZÉSE MAGYARORSZÁGON
5348 Létrehozva: 2023-10-09
Lidl-t Sülysápra!
572 Létrehozva: 2023-11-16
Zebra létesítése a 4-es főúton, Monoron
519 Létrehozva: 2023-11-22
Apa és dúla együttes jelenléte a Jahn Ferenc Kórház szülészetén
1002 Létrehozva: 2023-11-02
Körforgalom építése
425 Létrehozva: 2023-11-12
Apa és dúla együttes jelenléte a szülésnél az Észak-Pesti Centrumkórház - Honvédkórházban
376 Létrehozva: 2023-11-10
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS A BUDAKESZI ÚT BURKOLATÁNAK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN
345 Létrehozva: 2023-11-21
Tiltakozó petíció Petőfi Sándor emlékének meggyalázása ellen
1551 Létrehozva: 2023-10-11
Apa és dúla együttes jelenléte vajúdás és szülés alatt a Szent János kórház szülészetén
315 Létrehozva: 2023-11-26
Egyirányúsítás a XIV. kerületi Lengyel utcában
217 Létrehozva: 2023-11-06
Majosháza háziorvosi rendelési idő meghosszabbítása
123 Létrehozva: 2023-11-22
Apa és dúla jelenléte egyszerre szülésnél Debrecenben a Klinikán
656 Létrehozva: 2023-11-02
Ádám Zoltán mellett, az intézményes méltánytalanság ellen!
78 Létrehozva: 2023-11-13
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
3701 Létrehozva: 2023-07-26
Folytatódjon tovább a 2. évaddal Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
73 Létrehozva: 2023-11-22