TELJES NYILVÁNOSSÁGOT
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Titkosszolgálat
Re:
Kedves Zsuzsa!
Ez a gátlástalanság nem különb, mint Orbán gátlástalanságaT
Talán annyi a különbség, hogy "Fletó" az Orbánnal szemben gátlástalan, míg Orbán Magyarországgal, a néppel szemben gátlástalan!
üdv
András
#66: vendég
Nem bántási szándékkal citáltam őt ide, csupán föltünt, hogy a feleség és a párt neve is azonos iniciáléjú (DK). Hogy ez véletlen-e, vagy sem, nem tartozik rám. Nem stílusom a hozzátartozóit sértegetni, ha valakivel nem szimpatizálok. Ahogy Önt sem szeretném megbántani. Nem érzem, hogy belekevertem volna a férje ügyeibe, csupán említést tettem róla, minden rosszindulat nélkül. S ez talán nem olyan nagy bűn, mint az ellenoldalt azzal riogatni, hogy lógni fog. (Lásd: #60: port)
Kedves András!
Talán ezért vannak különböző vélemények és pártok. Mert ugyanazt is másképpen látjuk. Én GyF-et látom gátlástalannak, és nem csak OV-ral szemben. Én OV-nál érzem azt, hogy az országért, a nemzetért küzd, míg GyF-nél ennek az irmagját sem fedeztem fel. Sőt. Ellenkezőleg látunk fontos dolgokat, de nem hiszem, hogy tudnánk egymást befolyásolni. Nem Önre haragszom, hanem Fletóra, s nem kicsit, nagyon.
Üdvözlettel
Zsuzsa
petició megerősítése
Miért? Miért nem?!
Én tanultam PR-t. Ez alapszabály, ha az ember, a vállalat, a kormány, a párt ki akarja magát húzni a bajból.
Re: Re:
Nem szeretem, ha GYurcsányt Fletózzák. Orbán mindent megérdemel, még annál többet is. Elégedj meg ennyivel, mert egyébként ennél már csak még jobban el tudnám ragadtatni magamat.
petició
A szegény emberekhez kell szólni, jővőképet adni. A PAKS2-nél pedig az orosz függést, és a nagy adóságot kell hangoztatni!
András csak idézőjelbe tette, ne őt bántsa! Rám legyen mérges, mert engem idézett. Azt hiszem, ez így korrekt Andrással szemben, meg egyébként is. (Nekem tetszik az iskolai beceneve és nincs benne semmi sértő. Ezért is használtam itt. De félreértés ne essék - őt magát nem kedvelem, sőt.) Szóval el tudom képzelni, én mit érdemlek, de naón ne ragadtassa el magát, kérem!
Teljes nyilvánosságot
Már értem, hogy az utóbbi napokban miért csökkent 2-3-ra az aláírók száma, az elmúlt 24 órában pedig 1-re. Mert kedves demokraták, magukat nem az igazság keresése vezérli, hanem Gyurcsány Ferenc. S a kettő között antagonisztikus ellentét feszül.
Elolvastam néhányuk hozzászólását - több mint siralmas, szánalmas.
| This discussion has been closed. |