A romániai kézműves vásárok minőségenek megőrzéséér/fenntartásáér
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
javaslat
javaslat 2
Udv
Nagyon helyes!!!Nevunket es tevekenysegunket vallaljuk fel,hogy a sok ;gagyi;es viszont elado apadjon.Esetleg ha tajekoztatast kapnank a vasarok holleterol?azt megkoszonnem.
Re: javaslat
Attesz, a lista számomra elérhető nyomtatható verzióban akár, és ezt bármikor kéred, a rendelkezésedre áll. Én merem remélni, hogy egyszer még büszke leszel arra, hogy az elsők közt írtad alá. Tudom, hogy számodra csökkentheti a vásárokon résztvevők számát, de távlatokba nézve legalább megmaradnak a vásárok.
Attesz
Kedves József. Én nem valamikor leszek büszke rá, hanem már most az vagyok, hiszen a fórumon, ha jól emlékszem éppen én hozakodtam elő - igaz nem petíció formájában - a minőség növelésének szükségességével - ami egyben a résztvevők létszámának a szükségszerű csökkentésével jár eleinte, éppen azért, mert az utóbbi években nagyon elszaporodott a mindenféleség. A nevesített, nyilvános aláírást azért javasoltam, mert arról volt szó, hogy ez a lista valahol nyilvános, elérhető lesz, éppen a felelősségre vonhatóság miatt. Sőt, az aláírók listáját mi magunk is közölni fogjuk az oldalunkon és aki nálunk jelentkezik vásárba, annak a jelentkezési űrlapon kívűl ezt is alá kell írnia.
Ugyanakkor azért tartom fontosnak, hogy csak a nevüket és mesterségüket nyilvánosan vállalók irhasannak alá, mert legalább annyira fontos ez a mestereknek, mint a szervezőknek. Ők azok, akik közvetlen anyagi előnyhöz jutnak a méltatlan versenytársak kizárásával, így joggal várom el mint szervező - ha már lemondok a plusz bevételről, amiből viszont kézműveseknek biztosítunk díjakat, szolgáltatásokat, hogy a nem ilyen vásárokba való termékeket, embereket ők jelezzék és segítsenek a kizárásukban. Ezt viszont nem lehet a helyszínen egyszerű hazaküldéssel megvalósítani. Ide folyamatos tájékoztatás kell, hogy aki nem odavaló, tudja, hogy inkább el se jöjjön. Ezért tartom fontosnak a nyilvános elérhetőséget, és értelmetlennek vagy akár károsnak a névtelen aláírásokat.
Vásári naptár
Kedves Zsobe!
ha feliratkozik az EKC ingyenes, nem tagságfüggő hírlevelére, akkor rendszeresen tájékoztatjuk azokról a vásárokról, amelyekről tudomást szerzünk. www.craftsmen.ro
Elsőként
Re: Vásári naptár
#11: attesz, ekc - Vásári naptár
Elore is koszonom!!Persze,hogy feliratkozom,de hol talalom?
hirlevel es adatbazis
Kolozsvari Magyar Napok
Re: hirlevel es adatbazis
#14: attesz - hirlevel es adatbazis
Jo napot kivanok, en is feliratkozhatok? az oldalra vagy emailon kell elkuldeni ? Koszonom
Re: Re: hirlevel es adatbazis
Egy jo kezdemenyezes amire mar reg szuksegunk volt .
BEIRATKOZÁS
A tagsági feltételeket, az űrlapot és minden egyéb információt a honalpunkon talál: www.craftsmen.ro
| This discussion has been closed. |