A romániai kézműves vásárok minőségenek megőrzéséér/fenntartásáér

Ezen petíció aláírásával (kitöltésével) Ön vásárszervezőként biztosítja azt, hogy az Ön által szervezett kézműves vásárokon nem enged részt venni kereskedőket, vagy a portékájuk közé nem saját terméket bekeverő kézműveseket.

Igyekszik kiszűrni az olyan kezdetleges hobbitermékeket, melyeket szaküzletekben kapható kevés kézimunkával összeilleszthető terméket eredményeznek. Ez nem vonatkozik könyvkereskedőkre, vagy más helyi értékeket, jellegzetességet képviselő egységekre.

Kézművesként vállalja azt, hogy Kézműves vásárként meghirdetett vásárokon nem kereskedik olyan termékekkel, melyeket nem Ön, a családja, vagy a kiscége készített.

Ezen petíció aláírásával, (kitöltésével) elfogadja azt, hogy a neve felkerüljön egy nyilvánosan elérhető listára és az ott szereplő személyek által kérdőre vonhatóvá váljék, amennyiben a petícióban megfogalmazottakkal ellentétesen cselekszik.

Aláírásával Ön bizonyítja elhivatottságát a romániai kézművesség iránt és kötelezettséget vállal a petícióban megfogalmazottak betartására, betartatására. Tesz az ellen, hogy a megfogalmazottakkal ellentétes cselekedetre rákényszerítsék.

 

A „Kézműves foglalkozás/ Vásárszervezői státusz” rubrikába kérjük beírni a kézműves foglalkozásának megnevezését(-eit) és, vagy vásárszervezői státuszként az alapítvány, egyesület vagy egyéb szervezeten belül betöltött pozíciójának megnevezését.
A petíció csak kézművesekre és vásárszervezőkre vonatkozik!

Aláírását és a petíció megfelelő körökben való terjesztését köszönjük!

Készült a romániai magyar kézművesek civil fórumának a kezdeményezésére, a Kézműves vásárok kézműves jellegének megőrzése és a kézműves terméket vásárlók átverésének visszafogása céljából.

Kérjük azokat, akik segíteni tudnak a világhálót nem használók elérésében, a nyomtatható verziót juttassák el minél több érintetthez és a kitöltött példányokat szkennelve vagy fotózva küldjék el a rmkezmuves@yahoo.com címre.

În limba română


A romániai magyar kézművesek civil fóruma    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )