Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Cicero

#126 Re: Jöjj és láss

2014-01-26 21:56

#95: -

Felszabadulást? :D ide tényleg sok megvezetett vakságban élő ember él... miféle felszabadulásról beszélsz? Magyar nők százezreit megerőszakoló, a magyarságot ugyanúgy kirabló megszálló erőkkén jöttek az oroszok...

Csak gázoltak tovább a német sasfészekig. Ne álmodozz te felszabadításról :D mikor ideiglenesen itt állomásoztak évtizedeken át.

Nagyon sajnálatos ez a történelmi emlékezethiányban, avagy pont hogy hamis történelem tudattal élő tiltakozók.

Akik pont azt kiáltják amiknek az áldozatai: a történelemhamisításban nőttek fel, a helyreállítást pedig eme tudat elvesztésének, hamisításának élik meg.

Ébresztő gyerekek!

Persze senki közületek egyetlen valódi levéltári anyagot nem olvasott. Ezen most segítek, hogy hogyan is látták a németek a megszállás előtti Magyarországot és Horthy szerepét (akit el akartak távolítani mihamarabb, ti. a zsidók érdekeit védte)

http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/doksi/ng5560.html


Vendég

#127

2014-01-26 22:06

Ezt nem lehet megmagyarázni. Ez a kormány hülye. Egymás után követ el olyan dolgokat, amivel kizárja magát - teljesen feleslegesen - Európából. Teljes őrültség, minden normális embernek baltával kellene szétverni az emlékművet.
Cicero

#128 Re:

2014-01-26 22:19

#78: -

Mi az hogy telhetetlenek területileg? Trianonban a lakosság 2/3-t családokat szakítottak szét. Nemcsak nemzettestet, hanem szociokulturális-gazdasági közeget teljesen jogtalanul - megjegyzem.

Kollektíve bűntetve magát az állampolgárokat. HOlott nemzetközi egyezmények sem fogadják el a kollektív bűnösség fogalmát.

Arról hallottál, hogy sok orosz katona úgy indult "hősies" önfeláldozó rohamra, hogy a hátában sajátjai géppuskáját érezhette?

Ugye ismerős a nyomásgyakorlás! próbált volna ne hadat üzenni a szovjetuniónak... látható már a legkisebb megingásra is megszállták az országot a németek!

A numerus clausus pedig erről szólt: A törvény alapján a „magyarországi nemzetiségek és népfajok” tagjai csak a formálisan kimutatható számarányuknak megfelelő mértékben vehettek részt a felsőoktatásban.

Ami egy demokratikus döntés volt ama tapasztalat tekintetében, hogy bizonyos csoportok felülreprezentálva tényleges lélekszámukat - kezdtek el működni maffiaszerűen állam az államban elvén, s egyre inkább szem előtt tartva saját köreik érdekét a többséggel szemben, az őshonos lakosságot fokozatosan kiszorítva a fontosabb állami vagy döntési pozíciókból.

Pusztán ennek a gyakorlatnak akartak véget vetni, nem irányult vallásgyakorlás, vagy antropológiai sajátosságok ellen. Valójában egyetlen ország sem engedi meg magának, hogy ott más közösség túlreprezentálja magát, nemhogy még irányítsa az országot.

Az izraeli knesszet eleve tiltja a kettős állampolgárságot és identitástudatot az állam és közigazgatásban, de ugyanígy tesz sok-sok állam a földön, hisz a lojalitás megkérdőjelezhető! Ilyen értelemben akkor a föld szinte összes országa kirekesztő, hisz mindenki szereti saját országában a saját ügyeit maga intézni, nem esetlegesen teret engedve potenciálisan idegen érdekeknek beépülő kettős ügynököknek.

A numerus clausus tehát csak az egyes népcsoportoknak lélekszám arányának megfelelő képviseletét látta indokoltnak az országban. Nem korlátozta senki hitét, viszont háttérbe akarta szorítani azt a gyakorlatot, hogy egy fokozatosan kialakuló maffiakör felülreprezentálja magát egy országban az eredeti nemzettesttel szemben, sőt annak kárára tudatosan fokozatosan kiszorítva onnan őket - ezzel az állam szuverenitását veszélyeztetve.

Ez ennyire egyszerű volt. Semmi több!

Ami pedig a német megszállás tényét illeti az vitathatatlan: Az igazi probléma az, hogy sokan belenőttek egy hamis történelemtudatba és ezt vették valóságnak, s mikor ez valahogy átalakul idővel, s előtérbe kerül az igazság, az fájdalmas tud lenni és nehéz szembesülni azzal és a változással. Az ilyenek számára válik az igaz, hamisnak és a hamis igaznak.

De egyik se olvasna el egyetlen valódi levéltári anyagot, csak a fizetett marketing-történészek és értelmiségi zsoldosok propagandáját szajkózzák, íme érdemes elolvasni a megszálló német vezetés megszállás előtti helyzetjelentését hazánkról, aztán lehet csodálkozni:

http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/doksi/ng5560.html

fiddler

#129 Aláírás a történelem hamisítás elllen

2014-01-26 22:36

Birka népnek nincs hazája!
Cicero

#130 Re: Re: Re:

2014-01-26 22:44

#120: Kobak - Re: Re:

hehe :D szánalmas ... ennyi erővel amúgy a zsidó terror áldozatainak is lehetne már emléket állítani a föld számos pontján.

hazánkban lehetne kezdeni a Tanácsköztársaság jeles képviselőivel. aztán Rákosival, Kohn Béla Bácsival, Kádár bácsiékkal ahol sajnos számtalan zsidó hitű "honfitársaink" bolsevista mód kínozta és ölte halomra a magyar áldozatokat.

Jah és fejeld meg trianonnal is, ott is elévülhetetlen szerep jutott bizonyos zsidó köröknek. A történelem folyamán már annyiszor kedveskedtek a Magyar Királyságnak is, mikor végig támogatták a törököket is ... áhh tudod ha a föld valamennyi sérelmének fájdalmának emléket kéne állítanunk... végig emlékműveken lépkednénk és termőföldnek se maradna hely.

talán végre el kéne fogadni, demokráciában élünk, van orosz emlékmű, kismillió holokauszt emlékmű, a német megszállásnak is voltak áldozatai... azok érzését is sérti az, hogy egyesek itt túlhatjott, felheccelt politikai kampány részeként meg akarják akadláyozni, hogy ők is emlékezhessenek.

A szomorú az, hogy cionista körök feszítik a húrt, nem az egyszerű zsidó hitű emberek. Azok a cionisták biz tesznek magasról a legtöbb zsidóra is... ahogy a második VH idején is tették. Adolf bácsit nem kis pénzzel és folyamatosan támogatták. Az USA-ból és Bankárcsaládok angliából is... természetes hogy az egyszerű emberek szívnak.

Jó lenne felébredni, hogy itt az igazi konfliktus már igazából a világ nemzetei és ezen nagytőkés transznacionális (s valóban rasszista, fasiszta cégbirodalmak tulajdonosi háttere) közt zajlik.

A többi a káoszkeltés, figyelemelterelés ezerszínű ösvényére vezet.


Vendég

#131

2014-01-26 22:57

Szeretném, ha hangot adnának annak is, hogy a
zsidó munkaszolgálatosok már 1941-től kezdve
szenvedték el a horthysta "jogállam" törvényei
szellemében a teljes kiszolgáltatottságot, meg-
alázottságot és párialétet. A horthysta állam
fizikai mesemmísítésüket noha nem támogatta, de nem is igen tiltotta és türte. A dokumentumok
szerint 1944. oktőber 15-ig a 120-150 ezerre
becsült zsidó munkaszolgálatosokból mintegy 40
ezer pusztult el. Azután - ha ez már a nyilas
hatalom bűne - további tízezrek a halálmenetek-
ben, vagy pl. a kőszegi haláltáborrá avanzsált
munkatáborban. Pusztulásukhoz igazán nem kellett
a német birodalmi sasra várni...
Értük hol szól a harang?

Vendég

#132

2014-01-26 23:10

A Mazsihisz, a legtekintélyesebb zsidó szervezet elbizonytalanodni látszik saját tiltakozásában, mintha nem lenne biztos megnyilvánulása súlyában, vagy válaszlépései erejében. Ha a szoborcsoport ebben a formában megvalósul, ez olyan ügy, amely miatt a zsidó szervezeteknek egységesen ki kell vonulnia az emlékév kormánnyal közös megvalósításából. Ezt gondolom. Szeszlér Tibor

Vendég

#133

2014-01-26 23:22

Gusztustalan, hogy megszállásról szóljon egy EMLÉKMŰ!
krampusz

#134

2014-01-27 06:03

Meghamisítják a történelmet, hazudnak a napi dolgainkról. Lenyúltak mindent amit lehet, előre is. A következő kormány munkáját is akadályozzák. Belegyalogoltak majd mindenkibe. ÉS AKKOR MIÉRT VEZETNEK?

Vendég

#135

2014-01-27 06:47

Ez a történelem hamisitás borzasztó. Szerencsére még sokan élünk akik a tényeket ugy ismerjük ahogy történtek.

Vendég

#136

2014-01-27 07:55

Miért nem tiltakozik a nem zsidò lakòssàg és màs vallàsok, szervezetek és történészek?
A történelem mindenkire vonatkozik.
Stein Anna

Vendég

#137

2014-01-27 07:56

köszönöm a peticio lehetőségét.Jó lenne még egy petició ,inkább felhívás, hogy a zsidó szervezetek nem támogathatják az állami megemlékezéseket amig nyíltan az összes tv.ben s mindenütt a valóságnak megfelelő szembenézés nem történik meg.

Vendég

#138 Re:

2014-01-27 08:42

#136: -

HURÁ! Érte jött a gójok kaszása, elpusztult a mammon cionista kutyája!
A zsidó főrabbi, aki kimondta a talmudi "tanítást": a gójok csak azért léteznek, hogy a zsidókat szolgálják
93 éves korában meghalt az a főrabbi, aki komoly politikai hatalommal ruházta fel az izraeli politikai életet irányító zsidók szemében lenézett szefárd zsidó közösségeket. Ovadia Joszéf a palesztinokat egy alkalommal kígyókhoz hasonlította, s egyszer azt mondta, Isten csak azért helyezte a Földre a nem zsidókat, hogy a zsidókat szolgálják. Ezt persze nem ő találta ki, ez áll a Talmudban, s ezt vallják "Isten ajándékai", ez határozza meg a nem zsidókhoz való viszonyulásukat - seggnyalóik pedig ennek ellenére úgy tesznek, mintha ezt nem tudnák, s mintha létezne keresztény-zsidó párbeszéd, vagy egyáltalán, értelme lenne...

http://www.youtube.com/watch?v=n7eHFA4IhpA

https://www.youtube.com/watch?v=m222HTRJoII

mama
Vendég

#139

2014-01-27 08:43

A Kamaraedőben van egy szép szoborpark. Oda készül a szobor?


Vendég

#140

2014-01-27 08:48

Egyetértek a tiltakozással.

Vendég

#141

2014-01-27 09:02

A hozzáfűzött remény valóra válását várom!!!
ÖCSI

#142

2014-01-27 09:29

TILTAKOZOM !!!

Vendég

#143

2014-01-27 09:31

Szólj hozzá!...

Vendég

#144

2014-01-27 10:02

Ezt a tiltakozást a mélységes megdöbbenés és a tehetetlenségemből adódó düh váltotta ki belőlem, keresztyén emberként szégyenkezem.

Vendég

#146

2014-01-27 10:10

Rogántal Antal elmondja, hogy már több holokauszttal kapcsolatos rendezvényen részt vett, sőt az egyiken, mintegy alibiként elmondja,hogy Aushwitzbban is volt. Ez nem jelent semmit, amikor azt mondják, hogy a holokauszt téma már a vízcsapból is folyik.

Vendég

#147

2014-01-27 10:34

Ahogy Nemetorszag multja feldolgozasan dolgozik jo pelda lehetne. Ennek köszönheti a békes együttéleset és elismerését a világban.

Vendég

#148 Re:

2014-01-27 10:44

#147: -

"Szép Új Világ."-

a német magaskultúra

A zsidók már sikeresen rátelepedtek tönkre tették!
http://www.magyarhirlap.hu/allatok-0


Vendég

#149

2014-01-27 18:10

Szólj hozzá!...



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...