Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Kellemes Ünnepeket!

Vendég#26 Dec 25, 2013, 15:17
Követelem a Jobbik aazonnali betiltását!
Vendég#27 Dec 25, 2013, 21:17
Kedves Péter;

Önnek is kellemes ünnepeket kívánok!
Sebő Gábor
Vendég#28 Dec 25, 2013, 23:02

TILTAKOZOM A Jobbik , MINT PÁRT ELLEN, NINCS HELYE, SEM AZ ORSZÁGBAN, SE PARLAMENTBEN.KÖVETELEM A BESZÜNTEÉSÉT!!!!!ANTISZEMITA, RASSZISTA., PÁRT, FÉLELEMKELTŐ.

Vendég#29 Dec 26, 2013, 11:27
Egyetértek!!Be kell tiltani ezt a szemét, fasiszta gyülekezést!!!!
Gyula#30 Dec 26, 2013, 16:55
Köszönettel vettük a jókívánságait és hasonló jókat kívánunk Önnek!
Jobbik mentes új évet!
Vendég#31 Dec 26, 2013, 19:04
Koszonom szepen es visszont kivanok minden jot igy utola is!
Vendég#32 Dec 27, 2013, 07:37
Nem a karácsonyhoz tartozik, de
fontosnak gondolom, hogy alapítsatok egy antifasiszta pártot. A betiltásra sajnos most nincs esélyünk (azért aláírtam a peiciót), de
ha egy jó (amit sokan elfogadnak, nem túl szélsőséges csak reális) antifasiszta párt bejutna a parlamentbe az
tudná a leginább a jobbik terjeszkedését megfékezni. Ha nem jutna be még most akkor is nagy szükség lenne rá, hogy egyensúlyt tarthasson a jobbikkal, minden felháborító tetténél tiltakozhatna.
Kenesi Gyöngyi
Vendég#33 Dec 27, 2013, 11:15

Re:

Vendég#34 Dec 27, 2013, 15:56
Már többször aláírtam...de ,ha kell minden nap megteszem újra!!! Üdv! Wilbour Theodor Howard.
Vendég#35 Dec 27, 2013, 16:14
Kedves Péter ! :)

Kissé megkésve ,de nagyon köszönöm a jókívánságot és sikeres, boldog Újévet kívánok !
Barátsággal és üdvözlettel :
Roszkos Judit
Vendég#36 Dec 29, 2013, 20:07
Igen tisztelt Dr. Daniel Peter!
Eloszor is elnezest kerek az ekezetek hianya miatt, de a telefonrol igy tudok csak irni. Igazabol azert vennem fel Onnel a kapcsolatot, hogy megkerdezzem nem gondolja-e hogy siralmasan kevesen irtak ala a peticiot, pedig mar eleg regen terjed a facebookon. Szerintem ez a Turulsz...-os bejegyzesek miatt van, az ember mielott alair valamit, remelhetoleg beleolvasgat. En is igy tettem es amikor eloszor lattam azokat a megjegyzeseket, (ami vicces, de elveszi az ugy komolysagat!!) en sem irtam ala. Az egeszrol azt gondoltam, hogy csak egy jo poen.
En az On helyeben archivalnam, vagy torolnem hatha meg lenne esely hogy alairja par ezer ember. A hsz iroja is valszeg megerti....Minden jot kivanok, es BUEK! R. Andi
Vendég#37 Jan 07, 2014, 00:31
én csak egyszerűen annyit kívánok, hogy rohadj meg ott, ahol vagy :)
egy igaz demokrata
Vendég#38 Jan 07, 2014, 09:05
Kedves Péter!

Egy kicsit megkésve, én is örömökben, sikerekben, jó egészségben (és békében) gazdag új évet kívánok Neked!
Üdv.:
Bánszky Péter
Vendég#39 Feb 15, 2014, 15:56
mindenkit, aki feliratkozott a listára várja a vonat a józsefvárosi pályaudvaron :) A szerelvény csak elsőosztályú kocsikból áll, a vonat csak Auschwitz-Birkenau állomáson áll meg, és onnan tovább nem közlekedik :)
Vendég#40 Feb 27, 2014, 10:01
Szólj hozzá!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.