deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / Sürgős, segítsetek! / Hozzászólások


Vendég

#26

2013-12-10 19:42

Kedves Menyus!Gondolod érdekli a kúriát a beadványod? Olyan cinikusan nyilatkoztak a mai napon is a sajtónak, hogy kinyílt a bicska a zsebemben.Nincs ezeknek tanura szükségük, egy nagy csalás az egész jogegységi bunda. A bankoknak devizakereskedésre nem is volt jogosultságuk a lakosság részére.Nincs devizaszámla és bizonylat sem, eggyetlen eladás-vételről sem.Minden hónapban eladnak és vesznek? Az én hitelben például még az sincs feltüntetve, hogy mennyi frankot vettem fel? Hogyan lehet kiszámolni mennyit fizetek vissza, ha nincs nyilvántartott frank tőkém? Azt hazudták, ha árfolyamkülömbözetet számítanak, akkor nem emelik a törlesztési hónapokat.A törlesztést kitolták 12 hónappal, árfolyamrés van, postai költség és láthatalan költség garmada. Már megsem indokolják miért emelnek minden hónapban 4-500 forintot.Törvénysértő és csalás olyan lakossági hitel kihelyezés, amit még a Kúria sem tud 24 óra alatt eldönteni, megoldani és értelmezni. Semmis minden szerződés és devizabüncselekmény, aljas indokból,indokolatlan pénzügyi előny megszerzésére.
Költségvetési csalás is, mert mérlegen kívül könyvelnek és ez eltitkolt jövedelem.Falaz a NAV, mint áfa ügyben.
Üdv. Havasi Györgyné

Vendég

#27

2013-12-11 11:00

ENNÉL JOBBAN LEIRNI A BANKOK /BŰNCSELEKMÉNY / OKOZTA KÁROKAT, JOGSZEGÉSEKET ALIGHA LEHET!!!
KÖSZÖNJÜK MENYHÉRT PÉTERNEK!
ÜDV.GYÖNYÖRŰNÉ KATÓ K.ZSUZSANNA
KIRABOLT,KORRUPT, JOGFOSZTOTT ORSZÁGUNK LAKÓJA!!!

Vendég

#28

2013-12-11 16:06

valóban ideje lenne le zárni ezt az áldatlan csalás halmazt. dönteni kellene ki kit csapott be.a bank vagy a polgárok??? van e deviza vagy csak forin???

Vendég

#29

2013-12-21 05:50

Bevallom ezt nem egészen értem: "Most, utólag felmerül a kérdés: vajon, matematikailag lehettem-e alkalmas egy az elutasítottnál 15%-kal alacsonyabb kölcsönre, ha a bank által 2004 óta bizonyíthatóan látott, éves 15% növekedés bvcb volt prognosztizálható?"
Ha ez az árfolyam növekedésről szól, akkor, ha évi 15%-ot mondtak volna, köszönjük, nem kértük volna a kölcsönt.
Azt sem értem, a kölcsönfelvevőnek mi a fene köze van ahhoz, hogy a kölcsönadó "miből" adta a kölcsönt. Nyilván volt neki. De ha mégsem, akkor nekünk felelősséget kellett volna vállalnunk, hogy a mi törlesztéseinkből ő finanszírozni tudja a forrását. Erről viszont tudnunk kellene. De semmi ilyesmiről nem tudunk, ilyent nem vállaltunk, tehát nem is tartozik ránk. Nekünk a felvett forint összeget kell a hozzátartozó járandóságokkal együtt visszafizetni. A többi csalás. Ezért viszont kártérítés jár a részünkre.

Vendég

#30

2013-12-26 11:00

Tisztelt Menyhért Úr! Minden elismerésem ezért a precíz munkáért.Köszönet érte, hogy megírta helyettünk ezt a gondosan összeszedett petíciót. Katona Imréné üdvözlettel!

Vendég

#31

2013-12-26 11:14

Én is ebben a helyzetben vagyok segitségetkérek Deviza hitelben becsapot érdekelt.koroknai István Balmazujváros.Eladósodott,Tehetetlen nemkeresek anyit,hogy kitudjamfizetni a részleteket és akkor mivan a többi rezsiszámlákkal-Belepusztultam,

Vendég

#32 Ezúttal ez egy új évi jókívánság!

2013-12-29 17:13


Tisztelt Menyhért Péter!
Kedves valamennyi banki "devizahitel"-károsult sortársaim!

A magyarországi bankok okozta devizát hírből sem látott "devizahitel" okozta szörnyű és országos méretű, egyéneknek okozott pénzügyi katasztrófa ellenére kívánok Boldog Új Évet, családoknak megnyugvást, Menyhért Péter úrnak, ki felvállalta érdekvédelmünket, jó egészséget, türelmet, kitartást és Neki is személyesen minden jót! Az év utolsó, egy napján próbáljuk meg háttérbe szorítani kínzó gondjainkat és családunknak átadva magunkat szeretettel és örömmel gondoljunk 2014-re!

Tisztelettel:

Rucz Tibor Szeged

Szeged, 2013. december 29.

wizolti

#33

2014-01-08 20:18

Tisztelt Menyhért Péter!
Egyet értek a feljelentéssel, nem a jogi hivatkozásai miatt, mert ahhoz nem értek, hanem az érzelmi tartalma miatt. Jómagam, hat év törlesztés után is, tízezrekkel tartozom a bankomnak svájci frankban, de még a kezemben nem volt egy svájci bankjegy sem! Ezt, a szándékosan előre kitervelt csalást, családok tönkretételét, nem szabad megúszniuk a felelősöknek! Köszönöm az áldozatos munkát, támogatom a harcot a későbbiekben is.