Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:
#976: Troll Hunter Nr. 1. - Re: Re:
Megint kezdjük előlről?
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#970: Troll Hunter Nr. 1. - Re: Re: Re: Re: Re:
A kondezcsík cirrussá terül szét, azért marad meg amelyik megmarad a légköri viszonyoktól függően. A KÉPZŐDÉSÜKET TEKINTVE UGYANAZON AZ ELVEN JÖNNEK LÉTRE! Maguktól létrejönnek olyan jellegű cirrusok is mint a kondenzcsík. akár egymással párhuzamosan is.
Kapsz egy felhőatlaszt is, hogyha felnézel az égre és látsz valamit akkor kikereshesd, hogy mi az. Nyilván zsidók állították össze a gyíkemberekkel karöltve, de azért a megnézése még nem jelenti a háttérhatalommal való kooperálást.
#976: Troll Hunter Nr. 1. - Re: Re:
Tehát összegezzük. Tájékozódjak, amit már számtalan oldalon megtettem, mert tudni akartam, hogy mennyire meggyőző írások szükségesek, hogy a csekély értelmű embereket meg lehessen győzni valaminek a létezéséről. Nem tájékozódok, nem vagyok hajlandó újraolvasni azt a szánalmas maszlagot amit eddig linkeltetek és elolvastam. Semmitmondó, üres ,,tudományosnak" hívott írások amikről üvölt legtöbbször, hogy az illetőnek aki írta fogalma nem volt semmiről. Nem én nézem az ökörnyálat polimerszálnak, amit mellesleg már láttam is. Ezek után nem én szorulok légkörvizikai továbbképzésre hanem te.
Re:
A kedvenc részem amikor rátér, hogy az agy hogyan reagál a haarpra.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#973: chemtrail hívő - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Kár, hogy anyád nem így állt hozzás ... "gyere bazdmeg, szülessé meg" .... F@szfej ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#979: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Hány éves is vagy? Tudtad, hogy korábban nem volt ennyi felhőféle? Csuda egy dolog, mi? :)
Vajon honnan kerültek elő az újabb fajta felhőtípusok? A varázsló kalapjából?...
#983: Troll Hunter Nr. 1. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Jaj,anyám,arról hallotál-e mán,hogy a földkéreg is folyton mozog?Hogy a hegyek sem mindig voltak ott,ahol,és nem voltak ilyenek?Hogy pl a Duna sem itt folyt régen?Ki tette arrébb,talán Darth Vader????
:D Fetrengek a röhögéstől :D Életed poénja, jegyezd le valahova! Eddig időjárás se vót! Felhők se vótak csak indőnként a derült égből esett az eső!
Ilyen nincs?
Akkornincskemtré!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#989: Luke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem melóban vagy? F@szért nem jöttél inni ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#990: Han Solo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Wáowááááwáwowáwááwááá
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#984: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
"Jaj,anyám,arról hallotál-e mán,hogy a földkéreg is folyton mozog?Hogy a hegyek sem mindig voltak ott,ahol,és nem voltak ilyenek?Hogy pl a Duna sem itt folyt régen?Ki tette arrébb,talán Darth Vader????" - Te földkéreg mozgásról beszélsz, én pedig olyan felhőtípusokról, amelyek régebben nem voltak, azokat nem is tanították a meteorológusoknak, mert nem léteztek! Honnan kerültek elő? A gyíkemberek hóna alól?...
Sőt a felhők a Darwini evolóciót követték így egyre több fajra oszlottak. A cumulus humilis elfoglalja az életteret a nimbus stratustól! Tüntessünk, hogy tiltsák be a cumulusokat! Le velük!!
Re: Re:
Hán, az Ezerévessólyom is baszatja a kemtrélt? Manapság az a menő ... Ha olyanod nincs leszúrnak egy golyóstollal 44444
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#994: Troll Hunter Nr. 1. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem tanították a meteorológusoknak? :O Linket szeretnék egy ilyen velős állítás bizonyítására...oh, várj, lehet, hogy te is meteorológus vagy :D
Mi lospermát permetezünk, itt a peremvidéken ... az, hogy nálatok mi a menő tök leszarjuk ...
A kemtrél eleve egy szar, csak a krumpli lesz tőle nagyobb, meg a szarvasok felejtenek el bőgni tőle ... halott ötlet ...
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#969: - Re:
-> http://www.peticiok.com/a/65925 (keresd a Tájékoztató információk a chemtrail jelenségről szöveget és tanulmányozd az alatta lévő információkat! Szerintem akkor többet tudsz majd a chemtrail-ről, mint most! ;)