Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#752: Füles - Re: Re: Re: Re: Re:
Bódigusztíí azzal szántja a vetőjét.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#753: MTA - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ozt üttetek szíp aranyesőt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#754: Bódiguszthí aztcshő - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Meeeeert .... aranyesőtaszépkisházra,aranyesőtacsaládodra,gyááááá ...
Folyamatosan próbáljuk törölni a nem valódi aláírásokat (sajnos még Adolf Hitler nevével is visszaéltek...),
Aki Adolf Hitlert ennyire isteníti az, mint ember az én szememben nulla! Kérdés mikor fogja ezt törölni?
Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#758: akárki - Re: Re: Re: Re: Re:
én raktam fel ;)
Re:
Szevasz kicsirigó Zolika! Mit forgatod ki Gábor Oberle szavait, he??? Hitler nevét ti használtátok, te szerencsétlen!
A törölt hozzászólások mind megvannak a szolgáltató szerverein, te nagyon okos számítógépzseni!
Re:
Oberle "Gekkó san" Gábor ezt nem fogja törölni, mert példaképnek tekinti.
Itt lehet megnézni, hogy milyen valójában egy kondenzcsík: http://www.youtube.com/watch?v=bY15pilSx4I
Ezen pontosan látszik, hogy a kondenzcsíkok nem 20-60 kilométer hosszúak és hamar feloszlanak, nem maradnak meg 3-10 óráig az égen!
Re:
Unalmas, hogy az én nevemen kívül más nem jut az eszedbe! Te dolgozol egyáltalán, hogy folyton itt vagy? Szerintem vagy ez a munkád (trollkodás) vagy valami egyetemista lehetsz, aki lóg az előadásokról... :D
De pilóták erről nem beszélnek, a tartályok meg láthatatlanok
Re:
Értelmesebben? Maximum azoknak az emberek számára érthetően akik életükben nem láttak fizika könyvet, de úgy mindössze a lényege veszik el. Leírhatunk egy frontot is úgy, hogy a ,,hideg levegő találkozik a meleggel". Ez tök érthető, ellenben értelme /0/.
"The method incudes the step of seeding the layer of heat-trapping gases in the atmosphere with particles of materials characterized by wavelength-dependent
emissivity. Such materials include Welsbach materials and the oxides of metals which have high emissivity (and thus low reflectivities) in the visible and 8-12 micron infrared
wavelength regions."
A szabadalom a tórium-dioxid (hu.wikipedia.org/wiki/Tórium-dioxid) és az alumínium-oxid (hu.wikipedia.org/wiki/Alumínium-oxid) felhasználását említi meg.
Ez a szabadalom egy amerikai, légi- és űrjárműveket gyártó cég, a Hughes Aircraft Company szabadalma... (en.wikipedia.org/wiki/Hughes_Aircraft_Company)
A szabadalom itt olvasható: docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fsaive.com%2FPDF%2Fwelsbach-seeding-patent.pdf
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#737: Háttérhatalom - Re: Re: Re:
Hol az a SPERMA???