Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Cél a centrum (de nem a párt!)
Szent NATO! Már egy igaz halandót sem vagy képes megmenteni!
Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
#405: CrazyKiller - Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
Szerintem szép képek :D Megkockáztatom, hogy annyi látszik rajtuk, hogy valaki adobe lightroomban vagy más programban a clarity csúszkát az alap helyzettől jobbra csúsztatta el amivel kiemelte finom részleteket, de talán a szaturációba is belepiszkáltak. Persze ez nem von le a hitelességükből, csak látványosabbak a KONDENZcsíkok(a chemtrailt ilyen elmaradott földi módszerrel nem lehet kiemelni vagy eltüntetni) és a magasszintű felhőzet. Ha érdekel mit látsz a képen (a chemtrailek mellett) akkor itt egy felhőatlasz ahol tudományos névvel és képpel kikeresheted ;) De vigyázz nehogy ezektől is félni kezdjetek, mert rengeteg magasszintű felhő van köztük amit a chemtrail okozhatott, tehát csak erős idegzetű conteosoknak!!
http://www.idokep.hu/felhoatlasz
Re: Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
#529: Pánikbeteg - Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
Aj, de jó, itt vannak a trollok! Király! Ezek meg fognak zakanni! :P Egész hetüket itt tölthetik majd, enni-inni se fognak! :D
Értelmes témát sosem trollkodunk, csak a hülyéket esszük a helyükre
Re:
Már megint a nevemmel él vissza, ahogy Rákné, Akos Eged és Fekete bá nevével is visszaéltetek! Szét szedlek benneteket!
Re:
Apám nyugtatót készítsd ki, mert nem fogsz 7 napig aludni, az száz! ;)
Re: Re: Re: Re:
#406: CrazyKiller - Re: Re: Re:
A weathermodification-t már kitárgyalták, olvass vissza! Lehet, hogy ment a troll hozzászólások közé, mert valaki meg mert vele kapcsolatban jegyezni dolgokat. Én nem keresem meg, rád hagyom. Nehezemre esik elhinni, hogy a globális felmelegedés egyszerűen kikuklázták egy mozdulattal, mert az iskolákban(ne általánosra gondolj) is beszélnek róla a tanárok akik nyilván nem normálisak és agymosottak. Egyébként a megfelelő ellenérv ha belinkelek egy olyan céget aki ilyenekkel nem foglakozik? :D Hasonlóan konstruktív hsz lenne, mint amilyen linkeket eddig láttam az oldalon.
Re:
Mé' nem mész az oldaladra, ahol szégyenteljes módon kifiguráztok embereket, a Szkeptikus Társaságot és a titkosszolgálatokat megszégyenítve, he? -> https://www.facebook.com/groups/chemtrailfunclub/?fref=ts
Kikérem magamnak, hogy te engem bármitől is megvédj! Ki vagy TE? És milyen jogon akarsz bármibe is beleszólni az életembe! Menj a fenébe a magasztos céloddal! Jobb lenne ha dolgoznál!
Re: Re: Re: Re: Re:
#537: nevem senki - Re: Re: Re: Re:
Nincs kemtrél csak chemtrail van! Akkor mért erőlködsz itt?
Re: Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
#529: Pánikbeteg - Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
Ezt a felhőatlaszt a judeókapitalista háttérhatalom csinálta a népek hülyítésére!
Akinek van hozzá ingerenciája az vitázzon ezzel sötéttel, nekem elég volt.
Re:
Dolgozz te, ahelyett, hogy akadályozz egy ilyen nemes célú petíciót!
Re: Re: Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
#542: Troll Hunter - Re: Re: Chemtrail Győr-Moson-Sopron Megye!
Már megint a nevemben írsz! Te önmagát megkérdőjelező szkepszis!
A troll oldalon legalább az anyakönyvezett neveden vagy?
Ma egész nap HAARP csíkos volt az ég.Az összes felhőt szétverik.Megint kevés lesz a csapadék.Valószínű ebben mesterkednek."
Rajongótok zseniális baromsága!!
Ilyenekért érdemes peticiózni!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#541: Troll Hunter - Re: Re: Re: Re: Re:
Most már az sem érdekel ha van, mert kegyetlenül vinnyogok a röhögéstől, mert amit leművelsz az megfizethetetlen! Gondolkoztál már, hogy szerződsz valamelyik TV-hez ahol a semmiről fogsz előadást tartani vagy hasonló szakterülethez(troll hunter) illő tevékenységet fogsz végezni? Én is mentem sörért!
Troll Hunter Harcra Fel!
Re:
HAARP! Te alaszkai vagy, menj oda vissza vagy a legközelebbi troll oldalra!
| This discussion has been closed. |
37600!
Javaslom a többi Troll Hunter-nek is, hogy írjon, írjon, amíg az oldal szolgáltatója észre nem veszi a spamelést és akkor egyből tudunk lépni tovább! ;) Megbeszéljük vele, honnan indult ki az egész, hisz az nyomon követhető és átadjuk nekik az adatokat, habár szerintem, az náluk is meglesz!... :D