Tiltakozzunk a TEK nélküli háziorvosi praxis megszüntetése ellen!

fhajnalkarita

#51 Re:

2014-01-20 20:14

#47: -

Kérdés, hogy ki kerül hatalomra... ne adja a Jó Isten, hogy ismét ezek..


Vendég

#52

2014-01-22 11:14

Nem volna jó lépés ez a háziorvosok szempontjából, ők sok esetben vásárolták a praxisukat, gyakran komoly hiteleket felvéve, és komoly saját tőkét beruházva, tehát anyagi áldozatokat vállalva. Bizonyára sok szempontot gondosan mérlegelve, és hosszú távra tervezve hozták meg a döntésüket. Ha egy kis faluba száműzik őket, azzal teljesen ellehetetlenítik őket és a családjukat. Mért nem rögtön internálótáborok, mint az ötvenes években?
A betegektől pedig ne vegyék el a szabad háziorvosválasztás jogát, a beteg-orvos kapcsolat hosszú távú és bizalmi kapcsolat. Ha én megbízok a háziorvosomban, és továbbra is hozzá szeretnék fordulni betegség esetén, akkor ne mozdítsák el, szépen kérem a tisztelt döntéshozókat.
Nem hiszem, hogy bármilyen épkézláb szakmai érvet fel tudnának hozni e mellett a döntés mellett. Rossz és borzalmasan káros döntésnek érzem mind a betegek, mind az orvosok szempontjából. Kérem, hogy ezt ne tegyék meg velünk amúgy is sok problémával küzdő magyar állampolgárokkal.
Kata17

#53 Miért kell a jól működőt megszüntetni?????

2014-01-27 17:19

Jelenlegi háziorvosunkat a régebbi háziorvosunk ajánlotta, akinek anyagi ellehetetlenülése miatt el kellett hagynia az országot. A régi, és mostani orvosunkkal is tökéletesen meg voltunk, vagyunk elégedve.Nem fejezhető ki szavakban az a lelkiismeretesség, empátia, odafigyelés, segítőkészség, amely jellemzi nemcsak jelenlegi orvosunkat, hanem asszisztensét is!Évek óta családunk minden tagja hozzájuk jár. Úgy gondolom, ennél jobb ellátást máshol sem kaphatnánk!!!!MIÉRT KELL TÖNKRETENNI AZT, AMI JÓL MŰKÖDIK?????

Vendég

#54

2014-03-05 14:58

Tudja valaki, hogy kinek jutott eszébe ez a zseniális gondolat és mivel indokolta döntését az illetékes szerv?