Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ugye te sem gondolod komolyan, h egy ilyen gazda miatt mindenkinek kollektív bünti jár???
Az ilyen emberek akkor is elengednék a kutyájukat, ha mindenhol tiltva lenne...
Re:
Te most lakott területről beszélsz ha jól olvasom.Nem is erről van szó.Szerintem nem nagyon vitatja senki hogy lakott területen kötelező a póráz,nyakörv.....
Re
A dolog egyszerű: a kutya gazdi teljes mértékben felelős az állatáért, és kész. vagy mi van a vakvezető-segítő kutyákkal? Egyáltalán, egy vizsgázott kutya garantáltan megbízható? Na, ne! Egyébként is, mi kutyatartók azt valljuk, hogy kutyában, nőben meg lehet bízni........95 %-ig
kutyapóráz
1, a kutya is ember.
2, kell a póráz, ha
- más kutyáknál (pl. két kan) nem akarom, hogy összekapjanak
- ha kis gyerek megijedésének veszélye áll fenn
- ha a kutya élete veszélybe kerülhet
3, a vizsga nem garancia
4, a gazda teljes mértékig büntető jogi felelős a kutyájáért
5, aki a rendeletet hozza, ajánlom neki, hogy legyen egy kutyája. az élete fog megváltozni, és természetesen a szemlélete is. Legalább lenne, akihez szóljon, és kapna szeretetet, hűséget.....stb. tőle.
Re: Re
Re: Re: Re
Kedves Gruzmonguz!
Ez a csoport, amiről érdeklődtél. Várunk szeretettel!
https://www.facebook.com/KutyasetaltatasEsKutyafuttatokDebrecenben?ref=hl
Re:
Én a végére még oda irtam volna ne büntessenek minket és a kutyáinkat azért mert Magyarnak születtünk
A póráz hatására ráfeszül a dolgokra. Póráz nélkül lazán elmegy kutya, ember mellett, míg pórázzal tuti ráfordul.
vad ászok ásza
A peticiót pedig aláírtam.
Uniós tagállamként ebben a kérdésben honatyáink nagyon balkáni módon gondolkodnak. Több lesz az agresszív kutya, mert nem lesznek kimozgatva. A túlzsúfolt menhelyeket elárasztják ismét a kutyák. Gratulálok, visszafele haladunk. feltűnt már, hogy a legtöbb kutyatámadást láncravert, illetve kertbe bezárt kutyák követték el? Ezen gondolkodjanak el, és halgassák meg a hozzáértőket.
Tárgy
Póráz kell sok gazdira is!
Még egy dolog!Nagyon sok gazdit is póráz és szájkosár használatára kötelezném !
A liberalizmusnak köszönhetően túl sokan ugatnak közülük és - ellentétben a kutyáikkal - amelyik gazdi ugat, az harap is! Lassan a gyerekek védőoltásának elszabotálásához hasonlóan, már a kutyák kötelező védőoltásából is összeesküvés-elméletet gyártanak. Lassan a kutyáknak több joguk lesz, mint azoknak akik kutya(szar)mentesen akarnak élni. A demokrácia nem a társadalmi együttélés írott és íratlan szabályainak megkerülése, semmibe vétele! Póráz és szájkosár nélküli állat kóbornak minősül, be kell fogni, a chip alapján kedves gazdival kifizettetni a költségeket. Ha nincs chip, jön az altatás.
Tárgy
| This discussion has been closed. |
Remelem ezek utan is igy gondoljatok. Tul sok idötök van, ilyen baromsagokkal foglalkozni.
A mi utcankban is van kutya, amelyik anyam 8kilos kis szörcsomojat mar ketszer megtamadta. Poraz nelkül volt, a kedves gazdi minden alkalommal elmondta, h nem bant. Valoban nem bantotta, 1evig, utana majdnem szetszedte a kutyat...