Adjátok vissza gyermekeinket!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Adjátok vissza gyermekeinket! petíció automatikusan generált fórumtémája

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-01-30 20:13



Vendég

#102 Re: Re:

2014-01-30 20:39

#80: - Re:

Ha nem akarják, hogy felismerjék őket, akkor nyilván vaj van a fejükön.


Vendég

#103

2014-01-30 23:34

Én is hasonló tapasztalatokat szereztem az igazságszolgáltatásról. Hiába terjesztettünk be sok-sok orvosi véleményt, látleletet, szakértői véleményt, a bírók az ellenérdekű fél hazugságait fogaták el igaznak, a szekemberek véleményét pedig el sem olvasták, akár csak a mi beadványainkat, vagy ha igen, nem értették. A tárgyalásokon belénk fojtották a szót, a jegyzőkönyvek lényeges dolgokban eltértek az ott elhangzottakról. Az én tanúvallomásomban például egy igen pontos megfogalmazás helyett Marx-idézetet találtam, ami manapság felér egy lejáratással. A bírónő a pert addig húzta sokadrangú kérdésekkel és hamis, a dologról nyilváűn valóan semmit sem tudó tanúk meghallgatásával, majd talált a mi kéréseinknek tökéltesen ellentmondó módon egy képzetlen, tudatlan, műveletlen, megvásárolható,sem felnőtthöz, sem gyermekhez nem értő, nem is pszichológusra, hanem jutasi őrmesterre vagy még inkább rabvallató csendbiztosra hasonlító "szakértőt", aki aztán elintézett bennünket is meg a per tárgyát képező gyermeket is. És ezt hívják Magyarországon IGAZSÁGszolgáltatásnak Kedves
Szülők! Ne adják föl a harcot! Én sem adom föl.

Vendég

#104

2014-01-31 08:00

Nevetséges, hogy magukat Istennek képzelő nagyszülők (akiknek ráadásul pénzük is van) mit meg nem tehetnek a gyámügy és a bíróság hathatós segítségével!
Azért, mert a gyermekük nem kívánja azt az életformát, amit Ők, jogukban állónak érzik elvenni a gyerekeket?!
Ez felháborító, dühítő és akkor még nem modtam el minden jelzőt, ami legszívesebben feltörne belőlem...

Vendég

#105

2014-01-31 10:23

Gyalázat, hogy mit meg lehet tenni ebben az országban! Milyen szülő az, aki elszakítja a lányától a gyerekeit??? Szívtelen, gonosz emberek!!!

Vendég

#106

2014-01-31 10:38

Miert nem lehet email cim nelkul alairni a peticiot? Az Edesanyam is alairna, mert egyutt olvastuk a Nok Lapjaban a tortenetet, utana meseltem neki az alairas lehetosegerol, de sajnos nincs email cime.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-01-31 11:20


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-01-31 11:22



Vendég

#109

2014-01-31 12:52

Nem élhet mindenki kacsalábon forgó házban a Rózsadombon.Tanyán is nőttek és nőnek fel gyerekek, mégsem veszik el őket a szüleiktől. A nagyszülők nagyon unatkoznak, kell nekik egy kis felhajtás maguk körül.
pedagógus

#110 Re: Re:

2014-01-31 18:54

#16: petíció kiírói - Re:

A pszichológus szakérők szinte mindegyike korrupt, megvásárolható. Ezt tapasztalatból tudom, de még a pszichológus tanítványaim is mondják. Azt írják, amit a lefizető megrendel tőlük. Sőt már ott tartunk, hogy mindennek szabott ára van náluk. Meg kellene szüntetni ezt az intézményt, de nem lehet, mert a bírók meg nem értenek semmihez a paragrafusokon kívül. Ha lenne emberismeretük, nem lenne szükség korrupt pszichológus szakértőkre, maguk is tudnának normálisan ítélni. Tiltakozzanak az ellen, hogy ezek a becstelen, nyerészkedő  alakok fölölegesen zaklassák a gyermekeket! Kérjék a bíró lecserélét, ha úgy látják, nem ért a gyermekekhez! Manapság mindenért harcolni kell ebben a minden területen lezüllesztett országban. Egyetlen vigasz, hogy a demokráciában van is erre lehetőség, bár a bírók hihetetlen és meg nem érdemelt hatalommal rendelkeznek, még az Európai Unió is megvédte őket, amikor a kormány megpróbált valamit tenni.


Vendég

#111

2014-01-31 19:07

Ilyen gonoszság is csak Magyarországon fordulhat elő. Én azt gyanítom ,hogy a szülőknek nem tetszik ahogyan a gyerekük él amilyen párt választott magának és így álltak bosszút. Sajnos vannak ilyenek. Úgy tűnik anyagilag nagyon jól állnak és akkor eltudom képzelni, hogy lefizettek mindenkit akit kellett. Csakhogy az ő akaratuk érvényesülhessen. Nekem nagyon úgy tűnik. Ennek a bizonyítása nyomozati munka, de végig kellene csinálni mert ez már mindennek a teteje. És akik benne vannak azokat eltiltani a szakmájuktól.
Zsazsa85

#112 Gondolkodó emberek

2014-01-31 22:02

Úristen, én ezt nem értem! Itt mindenki ugyanazt a nótát fújja, és nem látja senki, mennyire sántít az egész történet? Nem is sántít, egyenesen hiányzik egy lába! Adott egy anya, aki saját maga kéri, hogy vigyék el a gyerekeit, mert a férje éjjelente dühöngő őrült (Ő írja a honlapján reklámozott könyvében), aztán meg rinyál, hogy nem nagyon akarják neki visszaadni. Minek? Hogy újra eldobja? A gyerek nem pingponglabda, ha akarom zsebrevágom, ha rossz a kedvem, vagy a férjem, akkor eldobom, más meg nevelgesse addig, etesse addig, öltöztesse addig, aztán ha elsírom magam, akkor aztán vissza az egész? És ehhez asszisztáljon a család, a gyámügy, a bíróság, mindenki?
Szerintem ez az egész csak a szenzációhajhász bulvársajtó szarkeverése! Nem baj, ha hazugság, csak vigyék a lapot, nézzék az adást! És miért hallgat a hivatal, meg a család másik fele? Talán, mert nincs lezárva az ügy, talán mert éppen a bulvár-hiénáktól akarják védeni a gyerekeket, nem gondoljátok!?
petíció kiírói

#113 Re: Gondolkodó emberek

2014-02-01 21:48

 

Csakhogy az ország jóhírű szakértői nem hallgatnak. Ők beszélnek. Mellettünk. És nyilvánosan is.

Beszél a gyermekjóléti és a védőnő. A régi és a mostani is. Mellettünk.

Beszélnek a videók és a fényképek is.

Beszél a nagyfiú, beszél a kislány.

Beszél sok éves életvitelünk.

A könyvünkben nincs így ilyen állítás, azonban az van (!), hogy könyvünk életünk irodalmi-művészeti feldolgozása, nem egy esetleírás.

Gondolkodni kell. De nem gonoszan.

Zsazsa85

#114 Re: Re: Gondolkodó emberek

2014-02-02 07:28

#113: petíció kiírói - Re: Gondolkodó emberek

Ezek szerint ellenetek csak a bíró van? Meg a nagyszülők? Mindenki más mellettetek van, mégis ellenetek ítél a bíró? Nehezen hiszem. Aki nem papagáj, az gonosz?

 

petíció kiírói

#115 Re2 Gondolkodó emberek

2014-02-02 12:01

 

Kb 20 az 5-höz arányban foglalnak mellettünk állást a különféle szakemberek, intézmények. Vannak ezenfelül vegyes véleményűek is. Például a kiemeléskori védőnő és gyermekjólétis, akik világosan leírták és letanúzták, hogy szeretetben sok foglalkozással nevelt, egészséges gyerekekről van szó, annak ellenére, hogy krízishelyzet alakult ki.

Az pedig egy egyszerű félreértés, hogy bárkitől valaha azt kértem volna, hogy etesse-gondozza-vigyázza helyettünk a gyerekeinket. Valóban kértem segítséget a családgondozóktól, hogy segítsenek megoldani a helyzetünket. Az ilyen szolgálatokat tudtommal ecélből hozták létre, családok és gyermekek védelmére, segítésére. Én pl: családok átmeneti otthonára gondoltam, vagy orvosra, vagy használható tanácsra. Nem a fiaink elvételére. Azóta is folymatosan a legnagyobb igyekezettel vagyunk jelen életükben. Hiába szűkek és voltak még szűkebbek az együtt töltött perceink, ezeket a legaktívabb törődéssel töltjük ki. A szülő és (kis)gyermek mindig szoros egységet képez, akkor is ha a szülő nem a lehető legtökéletesebb. Szerintem csak az olyan nagyon etrém esetek lehetnek kivételek, amikor a gyereket szinte agyonverik, éheztetik, szexuálisan zaklatják.

Nem gonosz, aki nem papagáj. A gondolkodó és kritikus embereket szeretem leginkább, ezért akartunk filozófiafalut is, de a tények pontos ismeretében következetes gondolatok és az ösztönös érzelmek érnek csak valamit a szeretet törvényével összhangban.

Nem véletlenül nem pl a Blikk írt rólunk, hanem a Nők Lapja. Van azért különbség.

Ha nem hiszed mindezt el, legjobb módja annak, hogy szavaink igazáról meggyőződj, hogy meglátogatsz minket és eltöltesz körünkben pár napot. Bármikor szívesen várunk! Komolyan!

A bírónak is felvetettük, hogy jöjjön el személyesen egy kapcsolattartásra és tartson helyi tárgyalást. Sajnos nem élt a lehetőséggel.

Zsazsa85

#116 Re: Re2 Gondolkodó emberek

2014-02-02 12:33

#115: petíció kiírói - Re2 Gondolkodó emberek

Köszönöm a mghívást, én elég messze élek, és nekem sem probléma-mentes a világom. Én azt nem értem, még mindig, és egyre kevésbé, hogy láttam már közelről is bírót, ügyvédet, bíróságot, ítéletet. Szerintem a bírónak indokolnia kell, kinek a véleményét fogadta el, kiét nem, és ha nem, akkor miért nem. Ha nincs ilyen indoklás, akkor az hibás ítélet, és nyugodtan várhatjátok a következő szintet. Nade 20-ból 5 ellenetek, és abból is több bizonytalan? Egyáltalán, minek kellett 20 szakvélemény? Ez teljesen nonszensz. Ez hihetetlen költség. És ezt mind lefizették? Érthetetlen és hihetetlen. Az a rengeteg mocskolódás pedig, amit itt a kommemtelők összehordanak, csak árthat Nektek. Hogy tűrhetitek el? Mégiscsak a szüleidről van szó? Tűröd, netán helyesled a folyamatos anyázást? Akkor mitől vagy különb?

petíció kiírói

#117 Re3 Gondolkodó emberek

2014-02-03 09:53

 

A szakemberekből "csak" 9 igazságügyi, 3-6 arányban, a többi egyéb szakember. A szüleimről én a tényeket írtam le, kommentelni szabadon lehet. Egyébként a helyzetet, mint ezt az általad ismert könyben is említem, úgy tudom kezelni, hogy a szüleimnek a gyermekkori kedves, szerető, felnevelő embereket tekintem, szeretettel gondolok vissza ezekre az évekre. Most szerintem dac, düh és csalódottság vezeti őket, ami annyira elvakítja az ítélőképességüket, hogy azt érzik helyesnek, amit tesznek - bevetve ehhez hazug és pénzbeli eszközöket is. Nem ítélem el őket, de úgy gondolom, abszolút káros, amit tesznek. A külvilág számára a viselkedésük elbírálása lehet drasztikusan negatív, ez az ő tetteik követkeménye és az ő felelőségük, mint ahogy a lelkiismeretükkel is nekik kell majd elszámolniuk. Szeretem őket szüleimként, de sajnos tehetetlen vagyok, ha nem akarnak gyereküknek. Sajnos az élet nehéz és sok benne az árnyalat.

Zsazsa85

#118 Re: Re3 Gondolkodó emberek

2014-02-03 20:13

#117: petíció kiírói - Re3 Gondolkodó emberek

Ez már magyarázkodás. Végül is itt majdnem mindenki úgy látja, a nagyszülők vették el a gyerekeiteket, de én ezt nem hiszem el. Ez még ezen a Magyarországon sem családi ügy, hanem hatósági. Ahhoz pedig sok minden kell, egy mégoly gonosz szülői beavatkozás nem lehet elég. Ti pedig szótlanul tűritek a mocskolódást, "kommentelni szabadon lehet". És mik azok a tények, amiket a szüleitek tettek? Hogy vették el a gyerekeket? Emberrablással? Kit fizettek le, kit zsaroltak meg... hol vannak a tények? 9 szakértő minimum több millió forint, ha ebből a 2/3-ad Veletek van, akkor őket ki fizette, a bíró miért nem vette őket figyelembe? Nehogy azt mondjad, hogy a bírót is lefizették... Én abban biztos vagyok, hogy ha valaki mocskos szemét elmebetegnek tartaná az anyámat, nem maradhatna a honlapomon. És nagyon örülhetne, ha nem keresném meg személyesen is. Nem látjátok, hogy ez szégyen rátok nézve is?!

petíció kiírói

#119 Re4 Gondolkodó emberek

2014-02-04 07:27

 

Az egész ügy szégyen és gyalázat, amiben csak a gyerekek ártatlanok (még). Nekem gyermekeim fontosabbak szüleimnél. Ez tény - de én ezt pont nem szégyellem. Van, amit igen, de nem ezt. A jövöt kell építeni, nem a múlt sebeit nyalogatni. Hidd el nem könnyű döntés, hogy ország-világnak kikiabáljuk a családi szennyest. Nagyon két pólusúan látod a világot, úgy érzem. Nemcsak nagyon jó és nagyon rossz van, hanem kategória fokozatok és fedések is léteznek. De szerintem, nem érdemes itt televitatkozni az oldalt tárgyhoz már nem annyira szorosan kapcsolódó ideológiai kérdésekkel. Írhatsz nyugodtan személyesen is és szívesen beszélgethetünk (szepegb@gmail.com).

petíció kiírói

#120 névtelen bejelentgetés

2014-02-04 13:10

Ma délelőtt váratlanul becsöngetett a családgondozó és a védőnő. Újabb névtelen bejelentés érkezett, hogy nem megfeleően etetjük, éheztetjük Illangót és szombatonként a fiúk sem kapnak rendes ételt. Megnézték a hűtőt (húsleves, zöldbab főzelék, meggyes süti, joghurt, tej, vaj, túrórudi, kolbász, stb) és az asztalon Illangó tányérjain éppen elő volt a húsika és a pudding... Megfelelőnek találták mind az étkeztetést, mind a ház rendjét. Ismét. Ketten egyszerre.
Zsazsa85

#121 Re: Re4 Gondolkodó emberek

2014-02-04 18:45

#119: petíció kiírói - Re4 Gondolkodó emberek

Tudod, szerintem ez nem sorrendiségi kérdés. De az alaptémára visszatérve, továbbra is hiányolom a tényeket. Kemény gyanúsítgatások, célzások hangzanak el, ti a hallgatástokkal mintegy jóváhagyjátok ezeket. Szerintem, ha tényleg történtek ilyesmik (pl. szakértők, bíró, gyámügyes lefiztése), azt el kell mondani, ez a nyilvánosság lényege. Célozgatásokkal, csúsztatásokkal csak lealjasodni lehet


Vendég

#122 több mint gyanús

2014-03-07 23:13

Igen, sajnos a gyerekkereskedelem, mint olyan, létezik. Elhunyt testvérem gyerekeinél is bepróbálkoztak a titkos örökbeadással. Csak akkor álltak le, amikor megtudták, olyan ügyvédet szabadítottam rájuk, aki már igen sokat tud róluk.
Így is másfél éves tortúra volt, 1 évig a látogatást se engedték, a korábbi látogatásainkat meg pofátlanul letagadták. De volt róla fotóm. Beégtek.
Aztán a hagyatékban talált iratokból kiderült, hogy már az anya életében is le akarták őket nyúlni és ő is sokáig hadakozott velük. Jól csinálta, mert ki is rúgatott egyeseket.... Én is nyertem.
Végül nem tudták őket lenyúlni....

Anonymous

#123

2015-05-13 18:30

Támogatom!

Vendég

#124 Re:

2015-08-11 17:46

#1: -  

 Nekem se szó se beszéd hazugságra alapoza a gyámügy 11 hónapra elvitte ideiglenesen 30 napra a fiamat , azóta is futok a fiam után és ügyvédet keresek aki képvisel az esztergomi gyámhivatal ellen , na ott embertelen ügyintézők vannak , flegmák , gyerektelenek kövérek , és fáj nekik , ha valaki a saját gyerekéhez ragaszkodik , sőt bosszantja őket az is , ha kapcsolatot akar a saját újszülöttjével , ha valaki tud Budapesten jó ügyvédte , aki , egy diplomás egészségügyis közalkalmazottat védene kérem jelentkezzen.


Vendég

#125

2015-08-11 17:58

Mert a gyámhivatal 11 hónapja elrabolta jogalap nélkül a fiamat azóta sem tudok a dolog végére járni diplomás közalkalmazott vagyok albérletben kifosztva a gyámügy által totálisan anyagilag eddig 1 milliómba került hogy a gyerekemet elvitték az esztergomi kórházból és nem is látom mert a nevelőszülőnek nem érdeke a kapcsolattartás. Perre kell menni ? Igen !