Űzzük ki az Örs Vezér tere aluljárójából az árusokat

Melis

#1 Szerintem

2013-09-29 13:30

Kedves Készítő!
Szerintem pont nem kellene őket baszogatni ilyenekkel is, megvan a saját maguk baja. Nem kell itt most jönni azzal, dolgozzanak rendesen menjenek keressenek munkát és ne az aluljáróban árulják portékáikat. Nyilván ez lenne a helyes, ezzel én is így vagyok, azonban azt ha megnézed legtöbbjük valami módon de vagy béna vagy öreg.. Nagyon idegesítőek számomra is, a sarok ápolót áruló egyik nő hangja kivételesen sérti a dobhártyám, de ennek ellenére sem mondom azt h ki kellene őket tiltani... És az hogy nem lehet elférni tőlük az meg ne haragudj de faszság... Maximum annyi, hogy kicsivel szűkebben közlekedünk.
frnz

#2 Re: Szerintem

2013-09-29 14:47

#1: Melis - Szerintem

Kedves Melis!
Nagyon nem értek veled egyet, mindennek megvan a helye,módja és ideje. Az ilyen árusoknak úgy tudom van egy kijelölt helye, amit piacnak neveznek és nem aluljárónak, szóval nem értem miért nekünk kéne alkalmazkodnunk hozzá, hogy ők itt árulnak. Véleményem szerint igen is sokat számít az, hogy szűkebben közlekedünk,mert kora délután - mikor minden fiatal illetve nem fiatal jön/megy haza - akkor bizony tényleg alig lehet eljutni az egyik végpontból a másikba, és ez amiatt van hogy az alapterület 1/3-át elveszik az árusok portékái. Plusz gondolhatnánk ugye arra is,hogy nem lehet aluljáróban dohányozni.. Nos én dohányzom és igen csak zavart, mikor bevezették hogy na, mától nem lehet átmenni cigivel, DE betartom. Rájuk nem vonatkoznak a szabályok? Mikor ott járnak a rendőrök még csak rájuk sem szólnak,hogy "hé öreg nem itt kéne". Bezzeg,ha engem vagy valamelyik másik járókelőt meglátnának cigarettával átsétálni,akkor fizethetnénk a súlyos összegeket. Emiatt a két említett tényező miatt zavarnak nagyon,amúgy semmi bajom nem lenne velük.

rick

#3

2013-09-29 15:17

Teljesen egyetértek a masodik hozzaszoloval! Miert én alkalmazkodnak a sajat országomban a büdös ciganyokhoz, romanokhoz? :D Nincs pénze kiberelni a piacon a helyet akkor áruljon a csovestanyajanak a kapujában, ne ott, ahol Naponta tobb ezren járnak at bosszankodva...Amikor kirakja a 70 szemelyes asztalát es teleszórja büdös zoknival meg az ég tudja mivel...nem hogy az aluljáróból de meg az országból is kitiltanam őket :)
asd

#4 Re: Szerintem

2013-09-29 18:15

#1: Melis - Szerintem

Oké akkor a házad elé szarok és nem szólhatsz rám mert jogom van hozzá

rick

#5

2013-10-01 07:08

:D:D:D:D oriasi :D:D

Vendég

#6

2013-10-01 16:44

Mindennap ott megyek el és már elegem van hogy nem tudok egyszerűen lépni sem mert ha véletlenül rá lépek valami "értékes szemétre" akkor engem üvölt le a roma eladónő!Miért nem lehet minden olyan mint régen..?Mióta van az hogy a közterületen lehet árulni?Arra ott van a Petőfi csarnok!!!
Royal

#7

2013-10-01 17:57

Eléggé Idegesítő amikor hajnalban megy az emberaz amúgyis Zsúfolt aluljáróban és Foghíjas emberek üvöltözik hogy Sarok reszelőttesség Multkor ismerősömnek(16 éves) Wodkát adott ki egy Kedves asszony nem mint ha zavarta volna a bulinkat de sajnálatos módon vizezve volt...
San

#8

2013-10-02 09:30

Nem beszélve arról, hogy milyen szépen felújították azt az aluljárót, és most hogy néz ki?
Tiszta dzsuva. Ennyi erővel hozzá se kellett volna nyúlni, úgyis leamortizálják olyanra mint a felújítás előtt volt.
Egyeseknek ráadásul akkora hely kell, hogy majdhogynem kirakja az asztalát az aluljáró közepére.
És engem nem az a pár idős nénike zavar a három szál tulipánjával.
Nicolas

#9

2013-10-05 13:27

Engem egyszerűen irritálnak. Ezek a lopott cuccaikat közterületen adogatják el. Ráadásul hajléktalanok a fele. Nem volt elég az ujságos csövesek, de még ezek is? Mondjuk az újságosokat meg lehet érteni, mert ott legalább fedél van a felyük felett. De legalább nem verekszenek, meg hangoskodnak mint az oda szokott haverjaik. De sajnos a rendőrség se tudd mit kezdeni velük, mert vagy hamis a cím, ahova menne a büntetés, vagy egyszerűen nem érdekli őket, mert minden reggel kimegy folytatni. Vagy össze fogunk, és közös erővel kiűzzük őket, vagy hagyjuk hogy szemétdombot csináljanak a térből. Én az elöbbi mellett vagyok, mert azt leshetjük, hogy az önkormányzat, vagy az állam csinálna is valamit az ügyben. Viszont örülök, h valaki felfigyelt eme tényre, és csinált egy ilyen petíciót, de sajnos nem csak itt, hanem máshol is ugyan ilyen a helyzet.....sőt...rosszabb....

Vendég

#10 rick

2013-11-08 09:30

Es hala az égnek, sikerult!!! Sikerult ezeket a szánalmas szarokat kirakni az aluljáróból! :) Én magam is irtam levelet mind a bkknak es a koztereseknek is kb 2 honapja, es utana mar a tv-ben is Megjelent ez a probléma...nem hiszem, hogy maguktól ne tudtak volna nekiállni a dolognak, hogy ott történjen valami...szo mi szo, örüljünk, hogy szabad átjárást kaptunk a sajat országunkban egy aluljáróban!! :)