Űzzük ki az Örs Vezér tere aluljárójából az árusokat

Quoted post

Melis

#1 Szerintem

2013-09-29 13:30

Kedves Készítő!
Szerintem pont nem kellene őket baszogatni ilyenekkel is, megvan a saját maguk baja. Nem kell itt most jönni azzal, dolgozzanak rendesen menjenek keressenek munkát és ne az aluljáróban árulják portékáikat. Nyilván ez lenne a helyes, ezzel én is így vagyok, azonban azt ha megnézed legtöbbjük valami módon de vagy béna vagy öreg.. Nagyon idegesítőek számomra is, a sarok ápolót áruló egyik nő hangja kivételesen sérti a dobhártyám, de ennek ellenére sem mondom azt h ki kellene őket tiltani... És az hogy nem lehet elférni tőlük az meg ne haragudj de faszság... Maximum annyi, hogy kicsivel szűkebben közlekedünk.

Válaszok

frnz

#2 Re: Szerintem

2013-09-29 14:47:09

#1: Melis - Szerintem

Kedves Melis!
Nagyon nem értek veled egyet, mindennek megvan a helye,módja és ideje. Az ilyen árusoknak úgy tudom van egy kijelölt helye, amit piacnak neveznek és nem aluljárónak, szóval nem értem miért nekünk kéne alkalmazkodnunk hozzá, hogy ők itt árulnak. Véleményem szerint igen is sokat számít az, hogy szűkebben közlekedünk,mert kora délután - mikor minden fiatal illetve nem fiatal jön/megy haza - akkor bizony tényleg alig lehet eljutni az egyik végpontból a másikba, és ez amiatt van hogy az alapterület 1/3-át elveszik az árusok portékái. Plusz gondolhatnánk ugye arra is,hogy nem lehet aluljáróban dohányozni.. Nos én dohányzom és igen csak zavart, mikor bevezették hogy na, mától nem lehet átmenni cigivel, DE betartom. Rájuk nem vonatkoznak a szabályok? Mikor ott járnak a rendőrök még csak rájuk sem szólnak,hogy "hé öreg nem itt kéne". Bezzeg,ha engem vagy valamelyik másik járókelőt meglátnának cigarettával átsétálni,akkor fizethetnénk a súlyos összegeket. Emiatt a két említett tényező miatt zavarnak nagyon,amúgy semmi bajom nem lenne velük.

asd

#4 Re: Szerintem

2013-09-29 18:15:51

#1: Melis - Szerintem

Oké akkor a házad elé szarok és nem szólhatsz rám mert jogom van hozzá