deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / Petíció a Parlamentnek / Hozzászólások


Vendég

#26

2013-09-11 16:36

Varga Zoltánné

Vendég

#27

2013-09-11 18:32

Kedves PÉTER!Köszönöm, az értem is megírt petíciókat! Én nagyon bízom abban,hogy célba érnek. Tisztelője Barna Jánosné

Vendég

#28

2013-09-11 20:32

Vajon Orbán Viktor és fideszes barátai mennyit gazdagodtak ezen ocsmány deviza alapú simliken? Főleg, hogy 3 éve tehettek volna ellene ? És hallgattak, mint a szar a fűben!

Vendég

#29

2013-09-11 20:47

Tökéletesen egyetértek a leírtakkal és támogatom a legjobb tudásom szerint. Továbbitom lakhelyemen és ismerőseimnek.
Egységben az erő, más lehetőségünk nincs kirablóinkkal szemben!

Vendég

#30

2013-09-11 21:07

Köszönjük Menyhért Péter Úrnak a nevünkben is megfogalmazott követeléseinket kirablóinkkal szemben!! Sem HAZÁNK, sem HÁZUNK NEM ELADÓ!!! Jogállamot követelünk!!!! Hülyités helyett jogbiztonságot és élhető Magyarországot akarunk!!!!

Vendég

#31

2013-09-12 05:03

Támogatom a petíciót.

Vendég

#32

2013-09-12 05:41

Köszönjük!

Vendég

#33

2013-09-12 12:16

Gk hitelem 6éve allat 6 milliot kifizettem amit 1,2 millót jelentett a banknak. Ez ám a Frankós hitel NEKIK,.Véleményem szerint a bankokhoz kellene vonulnunk és ellehetetleniteni őket.

Vendég

#34

2013-09-12 18:09

Kedves Péter!

Köszönöm én is, hogy ennyi energiát fektetsz ebbe a sziszifuszi munkába. Sokan vagyunk akik melletted vagyunk, de még nem elegen, de azt gondolom, hogy sokszorosa az, aki egyetért veled, de nem vállalja a nyilvánosságot.

Személyes tapasztalatom alapján állíthatom, hogy az én bankom segítőkészsége csak üres fecsegés, egyetlen felvetésemre sem reagált pozitívan, igaz szlogenjükben szerint másképp - csinálják - mint mások. Szerencsére minden egyes alkalommal értesítettek előre, hogy a következő negyedévtől mennyivel fizetek majd többet, mert emelkedett az alapkamat. Amióta azonban csökkent, nem jött levél, vagy nem értesültek róla, vagy nem volt pénz az üzenetek kiküldésére, de az aktuális banki hirdetményekben sem olvashattam róla. Írásbeli kérdésemre levélben közölték, hogy ebbeli tevékenységükről tájékoztatták a PSZÁF illetékeseit, és mivel az banktitoknak minősül, nem áll módjukban erről tájékoztatást adni. Érdekes ha nő a kamat, akkor nő a törlesztő részlet, ha csökken akkor nem, miért, mert banktitok.

Ezért is kívánok munkádhoz erőt és kitartást, de ha nem is sikerül véghezvinned amit szeretnél, az nem a te hibád, csak nincs elég pénzed és hatalmad.

Üdv: Laci

Szabó Jankó

#35

2013-09-12 18:29

Ez egy állapot, amit nem lehet sokáig halogatni. A petíció nem tartalmazza a mulasztás szankcióit. Elég egy fanatikusan elkeseredett ember és mészárlás veheti kezdetét. Ettől félnek a bankárok és a politikai vezetők egyaránt. Egyébként én is köszönöm a helyettem is elvégzett sok munkát, gratulálok a közérthető és kimerítő tényközlésekért.

Vendég

#36

2013-09-12 19:26

Fontos tudomásul venni, hogy az autóhiteleseket még jobban becsapták mint a lakáshiteleseket, ugyanis a lakás megmarad, mint érték, de az autóhitelesek 2.000.000 Ft felvett hitelért 6.000.000 Ft-ot fizetnek meg a futamidő végéig CHR-ben, és annak az autóhitelesnek aki az autóval dolgozik, (mert ugye nem tudjuk őket elválasztani azoktól akik státusznak tartanak autót) pontosan ugyanolyan veszteség ha elveszik az autóját mer nem tud fizetni, illetve nyögi a hitelt ha tud fizetni (többszörösét adja vissza)és megmarad számára egy roncs, miután a használatban jobban kopik mintha nem dolgozna vele, és kezdheti elölről az ördögi kört, hogy legyen munkája!!! Erre még senki nem gondolt? mert én sok ilyen embert ismerek, taxisok, futárok, stb..

Vendég

#37

2013-09-12 19:37

T. M. P.!

Napokban hallottam a TV-ben, a bankszövetség elnöke nyilatkozott, hogy "az ország pénzét a forintot elértéktelenítené a forintra váltás, mert ahhoz rengeteg CHF-t kellene vásárolnia a bankoknak"
Lehet hogy én vagyok buta? vagy megint be akarnak vinni minket az erdőbe? Amikor CHF hitelt kaptunk akkor sem láttunk egyetlen frankot sem, sőt azóta kiderült, hogy a bankoknak nem is állt rendelkezésére CHF annyi, mint amennyi CHF hitelt kihelyeztek, azaz csupán a nyilvántartásukat vezetik azért CHF-ben, hogy a hitelekre árfolyam differenciát és egyéb más trükkös költséget tudjanak a szegény magyar fogyasztóknak felszámítani. Ezt már ne hagyjuk ledugni a torkunkon. Nagyon egyszerűen megoldható lenne ez a probléma, nem értem a közgazdászok miért nem tesznek javaslatot. Miután minden devizahiteles forintot kapott, és mindenki tudja hogy a felvétel évében egy egy bank milyen kondícióval adott forinthitelt, csupán a felvett hitelt kellene a futamidőszakra a forint hitel kamatának megfelelően átszámolni, megnézni mennyit fizetett be az ügyfél, megnézni hogy az eltelt időszak alatt többet vagy kevesebbet fizetett, (valószínűleg sokkal többet) és fel kellene ajánlani hogy:
1. Meddig nem kell fizetni a részleteket túlfizetés miatt
2. vagy kiszámolni mennyivel lehet a hátralévő futamidőt rövidíteni,
3. vagy mennyivel lehet a hitelt lezárni
Szerintem ezek nem kivitelezhetetlen lehetőségek, csak ez valószínű senkinek sem rdeke rajtunk hiteleseken kívül. Üdv.

Vendég

#38

2013-09-13 08:55

Nagyon ügyes,minden benne van ami hozzásegithet minket ahhoz hogy érvényesiteni tudjuk a jogainkat!! Hajrááá!!!!

Vendég

#39

2013-09-14 15:59

Követelem a fentieket, igazságot akarok és kártéritést mindazoknak akik feladták az életüket.

Vendég

#40

2013-09-14 18:49

Támogatom a Petíciót! Mikor szűnik meg a kilakoltatás, az igazságtalan szerződésfelmondás a bankok részéről?. A bankok egyáltalán nem akarnak egyezséget kötni az adósokkal! Sőt, gyorsan felakarják mondani a szerződéseket.!Nagyon sok ember földönfutóvá vált, meddig mehet ez még?

Vendég

#41

2013-09-15 05:56

A felsoroltak közül nem tudom van e 1 igaz ember!Ezek úgy viselkednek mint az agy-mosottak.Rettegnek valamitől, de csak az igazság kiderítésétől kellene félniük.üdv. Havasi Györgyné

Vendég

#42

2013-10-01 15:31

A kilakoltatásokat is le kell állítani, de sűrgősen.Sőt a fenyegetöző leveleket is el lehetne küldeni. Pld. Én átadtam az eszközkezelőnek, mert már nem bírom tovább sem anyagilag sem idegileg, most is ennek a betege vagyok. Agyinfartust is kaptam zárt osztályra is vittek, mert nem sikerűl az öngyilkosság. Most minden hónapban kapom a leveleket, hogy végrehajtanak kilakoltatnak stb. Kársésem az lenne, hogy a rokkantsági ellátás ami 28.405-ft hogy fizessek a folyton enelkedő törlesztőrészletekre, ezést van elmaradásom, mivel ezen összeget 1:1-ben a Bank levonja évek óta. így teljesen ellátatlan vagyok. Nem beszélve arról, hogy miattuk a háznak sem tudok fizetni rezsit, ami szintén lehetetlen a nincs miből. Férjemnek és gyermekemnek nincs semmilyen munkalehetősége, sőt az önkormányzat is fenyeget ahelyett, hogy valamit segítene. Csatorna bekötés történt ezért fenyegetnek. A helyi adót ami évi 6 ezer ft nem tudom fizetni,miből? A csatornabekötési díjat szintén ami lakásonként 230 ezer ft-ba kerűl, de senki sem tudja miért? A Polgármesterünk inkább iszik és úgy vezet és lopnak mellé. Mert ugye Ők megtehetik, csak úgy mint a közös képviselőnk aki már a magánéletünkbe is beleszól!!! Hol élünk tessék már megmondani??? Itt mindenkinek mindent lehet? Kérem valaki segítsen már nem bírjuk sokáig.

Vendég

#43

2013-10-27 08:31

Aláírom!!! Pintye Margaréta