Közösen a Szociális Területért "TÁMOGATÓ AKTIVISTA" csatlakozás

Közösen a Szociális Területért "TÁMOGATÓ AKTIVISTA" csatlakozás / Közlemények / Kapcsolattartás / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-08-10 08:03

Magam is dolgoztam önkormányzati bölcsődében, sok gyerek, kevés pénz. Ott kellett hagynom, mert egyedülálló anyaként nem tudtam eltartani a gyerekemet ilyen megalázó pénzből. Kitartást kívánok és sok sikert! Addig kell ütni a vasat amíg meleg, szerintem most jött el az idő, hogy a gondozónők a sarkukra álljanak, mert ezt már nem szabad benyelni, amit újfent meg akarnak etetni velünk! Mindenben maximálisan támogatom!

Vendég

#2

2013-08-10 10:54

Jómagam is szociális szférában dolgozom,és szégyen ahogyan elbánnak velünk!!Nem csak az egészségügy létezik!!!

Vendég

#3

2013-08-11 17:12

Én egy bölcsődében dolgozom , szakácsnőként . Nagyon sérelmezem , hogy a kisegítő személyzet (konyhások ,takarítók ,udvaros ,stb ), meg sincs említve , csak a kisgyermek nevelők ! Mi is nagyon keményen dolgozunk a GYEREKEKÉRT ! Amíg én mint szakácsnő , minden demonstráción , fáklyás felvonuláson ott voltam , mert igazságtalannak érzem ami velünk történik, addig a többi kolléganő lapított ! Nagyon félek , most is ezt teszik , és dugába dől az önök kezdeményezése is . Azt mondják , féltik a munkahelyüket ! Én mindent megteszek , ami tőlem telik !

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-08-12 06:46



Vendég

#5

2013-08-12 07:12

Sziasztok! Én igen sokat cikkezek a Facebook-on bízva abba,hogy egyszer valaki észre veszi és olyan helyre továbbítja ahol nyílt fülekre talál.Számomra is felháborító,hogy amit a Fészen is írtam,hogy ebbe az országba létezik NYUGDÍJAS,PEDAGÓGUS,MÁV,BKV ZRT,BEVÁNDOROLT,stb mi meg a tisztelt illetékesek szerint vagy nem is létezünk,vagy lehet fényevők vagyunk/mert az még ingyen van/Mi megélünk a gyermek szeretetből is nekünk nem kell úgye béremelés,mert mi mindíg mindent megértettünk mert mi mindíg a saját szabad időnkből DEMONSTRÁLTUN/amit röhögött az egész illetékes/s nem történt semmi.Szóval sok hibát elkövettünk mi amit most már talán hiába próbálunk megszakadni nem tudom lehet e korrigálni.Ha nem lettünk volna megfélemlítve mint ahogy most is olvasom az egyik hozzá szóló írását akkor talán már nem itt tartanánk.Mert minket meg lehetett félemlíteni most meg össze-vissza sz..magunkat,hogy nem tudunk megélni ebből az alamizsnábol.Nem gusztustalan,hogy 50 év után most kezdünk felébredni??Mikor más már rég túl van ezen a megvezetésen és lásd lett eredménye.Nem szaros alamizsnáért dolgozik s emberkék életéért vállalja a felelősséget.Nap-mint nap szülők nyugodtan mehetnek el munájukat végezni mert tudják jo helyen vannak csemetéik.De ha ennyire semmibe vagyunk véve akkor hogy merik ránk bízni a szülők a gyermekeiket évek óta?Pedig nélkülünk tuti össze roppanna az ország.Mi is a Tisztelt Miniszter Elnök Úr által említett,,anyaország" tagjai vagyunk..Tehát ezért nem értem miért pont MI merültünk feledésbe..Igen jogos,hogy a bölcsődei gondozónőkhöz kisgyermek nevelőkhöz a kisegítő személyzet is hozzá tartozik/konyha takarítók kerti munkások..!Hiszen velük együt egy team az egész intézmény...Én minden esetre reménykedek továbbra is,hogy lesz valami eredménye ennek a szép kezdeményezésnek amit anyagiakban is érzékelhetünk..hiszen én nem is tudom mi lenne velem,ha a fiam nem lakna velem hogy élnék meg..Hitel,rezsi és még egy pohár vizet sem ittam ..Bízom a támogatókba és hogy minél többen leszünk s eredményesek leszünk...

Vendég

#6

2013-08-12 07:14

Felháborítónak tartom, hogy Balogh Zoltán miniszter úr nem tárgyal az érdekképviseletekkel. És még hazudik is lelkész létére!
Eger és Füzesabony környékén, de egész Heves megyében szívesen segítek. Üdv. Korózs Lajos

Vendég

#7 Re:

2013-08-12 18:15

#6: -

Lajos! kösz a felajánlást, jöjjenek a hevesi kollégák, támogassák az ügyet! Akit csak el tudsz érni, szólj nekik! Kösz! Krémer Balázs 3SZ