A hajdúszoboszlói tömegsportközpontért és extrém sportcentrumért!

Gáll úr pajtása

#26 Gáll úr kérte

2013-07-30 20:05

Aláírva!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-30 22:40


Gergely Bartha
Hajdúszoboszló

#28

2013-07-30 22:42

Engem személy szerint a hányinger kerülget amikor egy Bmx-es írja hogy Bmx park kéne aminek a megépítésének örülne! Vagy ha egy deszkás írja ugyan ezt csak fordítva... Nem bmx pálya kell vagy gördeszka pálya gyerekek! Itt egy park kell ahol a Bmx-es és a Deszkás egyaránt jól érezheti magát! Összetartás kéne de mindenki a saját sportját helyezi előnybe!

Vendég

#29

2013-07-31 11:02

Minnél több ember sportoljon,hogy egészségesebb generáció nőljön fel!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-31 13:00



Vendég

#31 Re: Re:

2013-07-31 13:01

#24: Jónás Kálmán - Re:

Ki a két gyártó??


Vendég

#32

2013-07-31 18:19

Amúgy meg ja, annak örüljünk hogy egyáltalán lesz bármilyen féle park.

Vendég

#33 Re: Re: Re:

2013-08-01 06:26

#31: - Re: Re:

Varis és az Orangeramp, akik eddig kiváló ajánlatokat adtak.

pályát szoboszlóra!

#34

2013-08-04 17:24

http://www.orangeramp.com/orange/or2.0.html
szerintem ez a fajta lenne a legjobb,Dunakeszin is ilyenből csinálták a parkot,és nagyon patent
Ajánlom :)
A Varis fajta rámpák ilyen beton szerűek...
x.x

#35

2013-08-06 13:20

Én nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek. Észre kellene venni, hogy mindent a turistáknak adtak, az itthoniaktól meg mindent elvettek. A Bányászon mindkét pálya romokban van, a Gázlángra meg nem lehet kimenni, inkább hagyják hogy az enyészeté legyen. A srácoknak szükségük van egy saját helyre. Nem is értem hogy miért nem jöttek még rá eddig egyesek, hogy ha kapnának egy saját pályát, akkor nem lennének az utcán (mert persze egyes elégedetlenkedő lakosok csak a "zajt" érzékelik ezekből a sportokból). Szóval hajrá-hajrá!

Vendég

#36 Re: Őriznénk a parkot!!! ;)

2013-08-13 20:41

Tom-boy

#37

2013-08-14 09:28

Nos az üzleti érzék beindította az emberek fantáziáját, de miről is van szó tulajdonképpen!!! ( Őrzése, Építése, Kivitelezése... stb.) De NE FELEJTSÜK el azt, hogy ennek valóban az lenne a legfontosabb értéke, ha végre ki lehetne csalni a gépek elől a fiatalokat sportolni!!! Semmi INGYENES sport lehetőség sincs ma Hajdúszoboszlón ami csapatokat tudna megmozgatni!!! Mindíg az E.U. mögé bújni már unalmas!!! OTT senki sem focizik, kosarazik,?????????? Csak parkol????? meg lehet nézni mi van a 20-30 évvel ezelőtt lévő pályákkal........ SAJNÁLATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gergely Bartha
Hajdúszoboszló

#38 Aláírás gyűjtés a városban!

2013-08-14 10:44

Itt mindenki arról beszél hogy mi hogy legyen, ki legyen a támogató stb. Kedves Jónás Kálmán! Én szeretnék elkezdeni aláírásokat gyűjteni a városunkban és ahhoz kellene nekem e-mailban elküldeni egy hiteles dokumentumot amit aláírathatok magyar állampolgárokkal! Tudomásom szerint 2000 aláírás kell és ha nem kezdek el mozgolódni akkor ebből nem sok minden lesz! Előre is köszönöm! Email címem már tudja de leírom: barthagery@gmail.com
barbocz gergo

#39 Re:

2013-08-14 12:14

#1: -

koszonjuk szepen!nagyon bizunk benne hogy sikerulni fog a tobb mint 10 eve vart es igert palya felepitese.


Vendég

#40 Re: Aláírás gyűjtés a városban!

2013-08-14 12:21

#38: Gergely Bartha - Aláírás gyűjtés a városban!

minek akarsz meg egy peticiot csinalbi geri? enek is van nyomtathato valtozata. osztaninkell mindenhol az online peticiot es ha annyira mozgolodninakarsz ezugyben akkor nyomtass ki peticiot es jard az utcat.nem tudom miert kell ennyire kulonallo joakarona erezned magad vagy kulon kiemeninh jaja bmx palya jaj deszka palya. kell palya?akkor oszd meg az oldalt es reklamozd nem kell kulon akcioba fognod.mindenkinegy celert megy....

Gergely Bartha
Hajdúszoboszló

#41 Re: Re: Aláírás gyűjtés a városban!

2013-08-14 21:12

#40: - Re: Aláírás gyűjtés a városban!

Figyelj már ide megosztottam az oldalt nem egyszer nem kétszer. És még sem gyűlik az elmult időben az aláírás ha megnézed a grafikont látszik is! Én nem jó akarónak akarom éreztetni magam hanem egy pályát akarok végre!! Szóval egy kicsit el vagy tévedve! Egy szóval nem írtam hogy új petíciót akarok csinálni! Össze-vissza beszélsz elsőnek értelmezd a hozzászólásom normálisan!

Jónás Kálmán
A petíció szerzője

#42 Az aláírásgyűjtés hagyományos formájáról!

2013-08-15 09:22

Tisztelt Aláírók!

Kérlek, engedd meg a tegeződést, hisz a sportpályán sem magázódunk!
Köszönöm, hogy aláírásotokkal támogattátok a hajdúszoboszlói tömegsportközpontot és extrém sportcentrumot!

Hatalmas eredmény, hogy az indulás óta már átléptük a 900 fős létszámot! Ez igazolja, hogy nem volt hiábavaló a három éves előkészítő munkám, komoly igény van az ingyenes, színvonalas sportolási, szórakozási lehetőségre a városban! Mi, hajdúszoboszlóiak, 12 hónapon keresztül itt "nyaralunk" és a városba érkező turisták is szivesen magukkal hoznák a deszkájukat vagy a "rugdosós" cipőjüket!

Az ősz folyamán egyéni képviselői indítványként beterjesztésre kerül az önkormányzathoz a pálya felépítésének igénye, az összes dokumentációval, tervekkel, igényekkel együtt.

Ezért következő lépésként meghirdetem a hagyományos, papír alapú aláírásgyűjtést! Ha még többet tennél és segítenél a céljaink megvalósításában, nyomtasd ki az ívet, és írasd alá a barátaiddal, szüleiddel, rokonokkal, utcabeliekkel, akikhez eddig még nem jutott el az online aláírás lehetősége. Erről az oldalról egyszerűen letölthető az ív:

http://hajduszoboszlo.jobbik.hu/content/hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3i-t%C3%B6megsportk%C3%B6zpont%C3%A9rt-%C3%A9s-extr%C3%A9m-sportcentrum%C3%A9rt

Ha kész vagytok, írjatok egy levelet nekem a jonas.kalman@jobbik.hu címre és érte megyek, hogy tudjuk csatolni a beterjesztéshez!
Munkátokat nagyon köszönöm, remélem, hogy nemsoká, közös összefogással együtt sportolhatunk a pályákon!

Üdvözlettel:

Jónás Kálmán - elnök; Jobbik Hajdúszoboszló
Zodie

#43 ????

2013-09-17 13:58

Kedves Kálmán!
Aláírtam a petíciót, de sajnos utána jutott csak eszembe, hogy nem néztem meg jól mit is írok alá.
Az a bajom, hogy nem látom azt a 3év belefektetett munkát ebben a petícióban. Van már valami látványterv vagy esetleg a hely ahol lenne, milyen sportágakat fedne le(BMX, gördeszka, korcsolya, kosárlabda vagy teniszpályák...ping-pong asztalok.....). Ossz meg légyszives konkrétumokat....feltéve ha vannak. Szerintem az embereket ez érdekelné!....
Jónás Kálmán

#44 Re: ????

2013-09-24 06:02

#43: Zodie - ????

Kedves Zodie! Természetesen nem minden percemet töltöttem ezzel, de három év munkája például abban van, hogy felkutattam azokat a gyártókat, amelyek ilyen pályák gyártásával foglalkoznak, ezektől árajánlatokat kértem. Véleményeket böngésztem honlapokon, blogokon róluk, mik az előnyeik, hátrányaik. Megkerestem Lendvai Zoltánt, a gördeszkázó papot, talán már hallottál róla. Tanácsot és útmutatást kértem tőle a tapasztalatairól. Kapcsolatba léptem az összes energiaital-gyártó céggel, támogatási kérelmet postáztam feléjük. Felkerestem helyi sportoló srácokat, felmértem az igényeiket: milyen szakágak, milyen elemeket használnak szívesen. (Ma már a fiataloknak működő egyesületük van!) A város vezetőivel egyeztettem a témában, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottságban többször próbáltam "átverni" az indítványomat. Vannak tervek, ezek nálam megtekinthetőek, vannak helyszín javaslatok, vannak előkészített megvalósítási javaslatok, de a petíció nem ezekről szól. A lényeg: Az októberi testületi ülésre készül egy egyéni képviselői indítvány Tóth Attila által, amely megfogalmazza ezeket az igényeket, az aláírásgyűjtés ennek a lakossági igénynek az alátámasztására szolgál. Nagyobb súllyal szólalhatunk meg, ha - a hagyományos gyűjtés mellett a digitális formával együtt - közel 1500 ember támasztja ezt alá. Ha a testület erre rábólint, akkor beépülhet a jövő évi költségvetésbe, a városfejlesztési és a pénzügyi iroda feladata lesz a megoldási javaslatok kidolgozása. Optimális esetben akár  a nyáron használhatnák a sportolók a pályákat vagy legalább egy részüket. Remélem, válaszom kielégítő volt!


Vendég

#45

2013-10-03 18:13

Aláírtam. Sok sikert!