Petíció a XIII. Kerületi Önkormányzathoz


Vendég

#26

2013-07-29 08:02

A XIII. kerület egyes részei lassan már vetekednek a VIII.kerületi gettókkal és nem a kutyások miatt. Ezt kellene első sorban megváltoztatni, ez legyen a prioritás. Tökéletesen fel lehet ismerni hol kezdődik a VI. kerület, mert a Váci út mindkét oldala, Lehel piac és környéke olyan mocskos, koszos, szeméthalmazzal telített, élhetetlen, hogy az már szégyen a kerületre nézve. Érdekes, hogy a VI. kerület kezdetétől(Ferdinánd híd) mintha lenne ember arra, hogy takarítsák a járdákat. Nem a kutyásokkal van a probléma, hanem a részeg, utcán alvó, szemetelő hajléktalanokkal és alkoholistákkal.
ehh

#27 Re:

2013-07-29 14:21

#8: tut -

Valóban!

Már én is többször láttam yorkie-k elől rettegve menekülő embereket, miközben azok  vonyítva, hordákba tömörülve üldözőbe vették őket, hogy szétmarcangolhassák azokat...


Vendég

#28

2013-07-29 19:07

Egyetértek a petícióval, felháborítónak tartom a helyi rendelet néhány pontját, a póráz nélküli sétáltatás büntetését! Szűk látókörre vall egy ilyen rendelet elfogadása a képviselők részéről, mert világosan kiderül belőle, hogy nincsenek tisztában azzal, mennyi előny származik a kutyatartásból, hány ember lelkét tartják karban ezek a jószágok az óriási, szinte embertelen léptékű lakótelepeken, hogyan alakulnak kisebb közösségekké a kutyások és sorolhatnám. Nem büntetni, hanem ösztönözni kell a helyes állattartásra, a kutyaiskolába való beiratkozásra, az ivartalanításra. Inkább mutatna példát a kerület ilyen programokkal, nemhogy szégyenszemre az egyik legvisszatetszőbb rendeletet fogadják el, miközben vegzálják a normális kutyatartókat.


Vendég

#29 Re:

2015-01-28 14:52

#28: -