Szigorítsunk a magyar oktatási rendszeren és a fiatalok nevelésén

Szigorítsunk a magyar oktatási rendszeren és a fiatalok nevelésén / Közlemények / Szigorítások / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-07-09 07:50

A Magyar Tavasz Mozgalom támogatja a kezdeményezést!

Vendég

#2

2013-09-09 19:56

Kezdeményezzük Egres Béla törvényi erejű felszámolását.

Vendég

#3

2013-10-03 17:36

ésezmos komojjj?

Vendég

#4

2013-10-06 19:48

ezt nem gondolhatják komolyan. sértő a feltételezés is

Vendég

#5

2013-10-06 19:52

Kedves Egres Béla!
Ez aztán a zagyvaság! Ez még a szocializmusban is elbukott volna egy csomagban! Mi néhányan még tanultunk főiskolán honvédelmi ismereteket! Nevetséges volt! Ezek szerint már a HÖOK ban lenni is ma már egy hatalmi kérdés, ha így be akarja betonozni? A mi időnkben a főiskolák, egyetemek diák vezetői nem hatalomért és pénzért képviselték a diákokat, hanem elkötelezettségből! Melyek az említett civil szervezetek, miért nincsenek felsorolva, ha vállalják ezt a véleményüket! Azt hiszem kicsit meggondolatlan dolog volt ez a petíció! Nem csak egy -egy korcsoport érdekeit kell képviselni, hanem egész korosztályok, az egész fiatalság és ezzel együtt a társadalom érdekeit hosszabb távra! Miért kell az egyetemista fiatalok érdekeit kisajátítani, mert most ez a trendi? Sok a megválaszolatlan kérdés ezzel a petícióval kapcsolatban és még lehetne sorolni reggelig a kétségeket!
Lovászi Fruzsina

#6 KÖZLEMÉNY

2013-10-08 14:21

Az alábbi közleményt juttattuk el a Kaposvári Egyetem és a sajtó képviselőinek

Tisztelt Rektori Hivatal, tisztelt Szávai Ferenc!

A Jövő Generációja Egyesület üdvözli döntését, melyet az egyetemi öltözködéssel kapcsolatban hozott az elmúlt időszakban. Már régóta szükség volt egy ilyen úttörő törekvésre, mivel egyesületünk tagjai is nem egyszer tapasztalták, hogy mind az oktatók, mind a hallgatók több oktatási intézményben is kirívó öltözetükkel jó erkölcsöt sértve feltűnési viszketegségben szenvednek. Intézkedésében csak annyit sérelmezünk, hogy ez nem terjed ki a hajviselet szabályozására, márpedig az elmúlt időszakban főleg a fiatalok között eléggé extrém hajviseletek terjedtek el, melyek nem méltóak egy értelmiségi pályára készülő embernél. A Jövő Generációja Egyesületet 2013 februárjában hoztuk létre Egres Béla vezetésével azzal a céllal, hogy civil szervezetként segítsük az oktatás rendbetételét és szigorítását. Az EMMI bár nyilatkozatában, kijelentette, hogy az oktatási intézményekre bízza a dress code szabályok megalkotását, még is fontosnak tartanánk, ha országos kampány indulna, hogy más oktatási intézmények is kövessék példájukat. felháborítónak tartjuk, hogy sok értelmiségi pályára készülő fiatal úgy öltözködik mint egy tízén éves hippi, és sok lány pedig olyan ruházatot és frizurát hord, hogy össze téveszthetőek az út szélén álló testükből élő prostituáltakkal!
-Sajnos sok felsőoktatásban tanuló nő él ebből a szakmából, hogy tanulmányait finanszírozni tudja, és a kuncsaftok bizonyos esetekben az egyetemekről kerülnek ki.
Javasolnánk, hogy az egyetem területén csak a hosszú szoknya és hosszú nadrág legyen a megengedett, hosszú ujjú blúzzal, vagy pólóval, és minden esetben csak a zárt cipő legyen a megengedett. Továbbá hivatalos panasszal szeretnénk élni azon szemináriumi csoport és tanáruk ellen, akik a múlt héten tiltakozásuk jeleként meztelenre vetkőztek és ezt a sajtó nyilvánossága elé tárták.
Panasszal kívánunk azon hallgatókkal szemben akik a tegnapi napon a rendelkezések ellenére tiltakozásuk jele ként rövid nadrágban és strandpapucsban jelentek meg az egyetem területén.
Abban gondolom egyet értünk, hogy aki a felsőoktatást válassza annak jó példával kellene elől járnia. Sajnos tegnap és csütörtökön nem ez volt tapasztalható:

Mondjunk ellent a törvénynek, ha nem tetszik, mutassuk meg a sajtónak, hogy mi áthágjuk a törvényt és kövesse mindenki példánkat.

-Ennek véget kell vetni. A tegnapi csekély részvétel is azt bizonyítja, hogy a hallgatók többsége támogatja intézkedéseiket.
Ennek tükrében hivatalos panasszal szeretnénk élni a Hallgatói Hálózat és sejtjei, a Középiskolai Hálózat és sejtjei, a Tiltakozunk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása elleni facebook csoport és a Diplomát nyelvvizsga nélkül facebook csoport ellen mivel meghirdették és terjesztették a tegnapi diákok által szervezett akciót, mely az egyetemük és szabályzatuk ellen irányult.

Tisztelettel:
Lovászi Fruzsina
https://www.facebook.com/fruzsina.lovaszi
Jövő Generációja Egyesület -Somogy (JVG)
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b
Elnök: Egres Béla
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b
http://jvg.mindenkilapja.hu/html/25779812/render/jovo-generacio-egyesulet
Anyád

#7 Re: KÖZLEMÉNY

2013-10-08 14:23

#6: Lovászi Fruzsina - KÖZLEMÉNY

Neked is kár volt ennyi ésszel megszületned!


Vendég

#8

2015-03-12 16:00

Fulladtál volna az anyatejbe! (4 páncélos és a kutya 1966)

Vendég

#9

2015-03-12 16:12

Hogy ti mekkora barmok vagytok!

Vendég

#10 Re: KÖZLEMÉNY

2015-03-12 18:23

#6: Lovászi Fruzsina - KÖZLEMÉNY 

 Buzi-e vagy? Sőt, javaslom a burkát, ha már itt tartunk.

Menjél már dolgozni vissza a Mekibe, ne egyesületezzél meg írjál levelet, nem való az neked!


Vendég

#11 Re: KÖZLEMÉNY

2015-03-12 21:55

#6: Lovászi Fruzsina - KÖZLEMÉNY 

 Gratulalok! Buszkekmlehettek magatokra, hogy nem vagytok kepesek haladni a korral es leragadni egy full vallasos- 8 eves ertelmi szintjen ragadt embernek,. EBRESZTOOOO!! ez a 21. szazadi DEMOKRATIKUS, SZABADELVU Magyarorszag!!!

miakurvaanyja

#12 miakurvaanyja

2015-04-09 14:01

Lovászi Fruzsina és Egres Béla!

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak súgnak nektek? Mert ennyire elfuserált agyú, retardált senkiházik csak úgy nem létezhetnek.