Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Segítség kérés
Amúgy meg érdekes, hogy
Sötét vagy te is, meg a buzi barátaid is.
"magyar virtus"
Gondolkozzon!
Szívből kívánom, hogy a világban az összes önhöz hasonló ember hazataláljon!
Izrael a zsidóké, Magyarország a magyaroké!
kedves péter. ezért mentél el, mert ez egy ilyen rohadék ország. szerintem abba kellene hagyni a petíció gyüjtését, mert csak magunkat hergeljük az érdektelenséggel.a világ látja, h. antidemokratikus, rasszista, fasiszta ideologia van mindennapjainkban. neked boldog szombatot kívánok shabat shalom. éva takács
Re: "magyar virtus"
"ez a gyűlölködés nem vezet sehova" Neki is megírtad:
"Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket!"
Ezt Kornis Mihály írta az Élet és Irodalom hasábjain. Nagyon régen. Még nem volt Magyar Gárda, még semmi sem volt. És nem magyarázta meg soha, kicsoda a "benneteket" és kicsoda a "mi". Mert nem kellett megmagyaráznia. Mert nem gyűjtöttek aláírásokat, hogy magyarázza meg.
Re: "magyar virtus"
"...ez a gyűlölködés nem vezet sehova" Neki is megírtad?:
"Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket!"
Ezt Kornis Mihály írta az Élet és Irodalom hasábjain. Nagyon régen. Még nem volt Magyar Gárda, még semmi sem volt. És nem magyarázta meg soha, kicsoda a "benneteket" és kicsoda a "mi". Mert nem kellett megmagyaráznia. Mert nem gyűjtöttek aláírásokat, hogy magyarázza meg.
Válasz imike 55 nek.
imike 55 Bazd meg te a jó kurva anyádat a ravatalon .Aki ilyen férget szart a világra mint amilyen te vagy imike55-
Re:
Neked meg egy jó nagy fasz az orrodhegyére, ami belelóg majd a pofádba ,hogy legyen mit szopogatnod te féreg-
Re:
Kedves Éva. Nem kell abbahogyni az aláirás gyujtést folytatni kell kitartóan,igy érjuk majd el a célunket.Udv Gábor.
Örömmel tettem eleget ennek a kérésnek, mert amíg egy náci is van ebben a kis országban az is eggyel több mint amennyinek lennie szabad! Öreg vagyok, de azt gondolom , hogy ha eddig a tükörbe tudtam nézni szégyenkezés nélkül, már nem fogok megváltozni! Ezért azt mondom; Ki a nácikkal!