Szigorítsunk a magyar oktatási rendszeren és a fiatalok nevelésén

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-11-29 10:36


Én

#27 Anyád jól van?

2015-03-12 16:53

Te egy pedofil buzi vagy béla! Leszophatsz az egyesületeddel együtt!


Vendég

#28

2015-03-12 18:20

Kezdeményezem, hogy menj orvoshoz! Drága jó édesanyád szomorú szemű úristenit, hát hol élsz te? 

Orwell

#29

2015-03-12 21:05

Iszapemberek az Állatfarmról! Kim Dzsong Un a példaképetek.....

kettospontcsukozarojel

#30 Mi van?

2015-03-12 21:49

Mi a francos franc ez a franc? Na de most komolyan?  Ennek a peticionak kb. annyi ertelme van, mint zoknit huzni egy asztal labar, hogy ne huljon ki rajta a leves.  Egyszeruen nincsenek szavak, merhetetlen az ebben a peticioban talalhato idiotasag, agykarosodast eredmenyez mar a puszta elolvasasa is.

Javasolnam az iroknak az elmegyogyintezetnek nevezett egeszsegugyi intezmenyt, garantaltan ott lenne a helyuk a duhongoben.

Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2015-03-13 12:19


igaz

#32

2015-03-14 17:18

Az az igazsag, hogy a kezdemenyezot es a tamogatoit is jobb lett volna meg szuletesukkor a Tajgetoszon kint hagyni, de ha mar ez nem tortent meg, akkor az "aláírás gyülytés" kapcsan valaki legalabb az alapokat elmagyarazhatta volna nekik az altalanos iskolai anyagbol, ha mar ok nem figyeltek oda...

az emberi butasag hatartalan!!

Adamusz tanulusz

#33

2015-05-31 10:31

T. Erges Béla!

az általad felsorolt pontokban a következő baromságokat véletm felfedezni:

1: Hallgatói Önkormányzat teljes átszerevzése már eleve baromság, teljesen jól működik a rendszer. a létrehozandó HÖOK-al szemben nem lehet kiritikát megfogalmazni? Szólászabadságról hallottál már öregem? És ezt az alkotmányban kéne rögzíteni? Hát te nagyon nem vagy képben a dolgokkal.

2: az általános tankötelezettséget igenis vissza kellene emelni 18. évre és mindenkninek joga van az érettségihez, baromság és jogtalanság amit írsz. És mi ez, hogy középiskolai tanulmányhoz legalább 4,5-ös átlag, és még fizetni is kelljen? Egyszerűen felháborító a behatároltságod. persze az ország lakosságának jelentős része legyen tudatlan senkiházi? Társadalmunk alappillére az egyenjogúság, ezzel pont ezt vennéd el. gratulálok, esetleg ajándék híd alatt csövezést nem akarsz osztogatni?

3: kötelező katonai és egészségügyi szolgálat. Lejárt lemez, nem véletlenül nincs törvénybe iktatva. önkéntes alapon működhet, de kötelezően megint csak a szabadságjogokat korlátozná a javaslat.

4: odaáig OK, hogy sport és honvédelmi ismeretek, de nem kötelezően és nem diplomáig! Intézmén-függően be lehet vezetni, de ahogy te írod már sértő. És mi az, hogy ha nem teljesít megfelelően akkor rúgják ki a suliból? Hát álljon már meg a menet!!!

5: ennek a pontnak úgy ahogy van semmi értelme!
  - fizetéseket a végzettség határozza meg? NEM! a fizetéseket a tapasztalat és a munkavégzés minősége!  - a gyerek tanulmányait befolyásolhassa a szűlő végzettsége?hülye vén faszkalap ezzel megint elveszed az egyenlőségi jogokat. Egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni a hülyeséged
  - a diploma kiadásának feltétele a házzasság és legalább egy gyerek vállalásához legyen kötve? Jó mostmár tényleg elég! Ez itt nem a 89 előtti kommunista diktatúra! Szabadság van! Az ember eldöntheti mikor alapít családot és hány gyereket akar. Azt is ő dönti el mikor akar diplomát, eldöntheti mikor akarja a kettőt. A diplomának meg nehogymár ez legyen a feltétele! Hülye vén faszkalap.

Összességében az egész javaslat egy felháborító zagyvaság, amit egy az 50-es években ragadt vénember talált ki, aki azt hiszi ezzel megfelelő körülményeket teremthet. Elveszed a fiatalságot ezekkel az intézkedésekkel. Teljes szívemből gratulálok, remélem a gyerekeidet és unokáidat is ezen elevek szerint neveled fel.

Nincsenek ép szavak erre az istenverte baromságra. Csak szívből tudok gratulálni a gerinctelenségednek és a szellemi korlátoltságodnak.

*középső ujj*


Vendég

#34

2015-12-30 20:33

gyülytés? xDDD komolyan? xDDD és még ti beszéltek itt az oktatásról? nevetséges

 

 

 

am... pontos j, nem ly ;) csak hogy tanuljatok is ti töketlen vadbarmok

Béláim!

#35 Nincs fagyizóm

2016-05-20 16:47

Béla bácsi, tessék mondani hun tart az aláírásgyűlytés! Született gyerekem, jelentkeznék a diplomáLYért!