Szigorítsunk a magyar oktatási rendszeren és a fiatalok nevelésén

Adamusz tanulusz

/ #33

2015-05-31 10:31

T. Erges Béla!

az általad felsorolt pontokban a következő baromságokat véletm felfedezni:

1: Hallgatói Önkormányzat teljes átszerevzése már eleve baromság, teljesen jól működik a rendszer. a létrehozandó HÖOK-al szemben nem lehet kiritikát megfogalmazni? Szólászabadságról hallottál már öregem? És ezt az alkotmányban kéne rögzíteni? Hát te nagyon nem vagy képben a dolgokkal.

2: az általános tankötelezettséget igenis vissza kellene emelni 18. évre és mindenkninek joga van az érettségihez, baromság és jogtalanság amit írsz. És mi ez, hogy középiskolai tanulmányhoz legalább 4,5-ös átlag, és még fizetni is kelljen? Egyszerűen felháborító a behatároltságod. persze az ország lakosságának jelentős része legyen tudatlan senkiházi? Társadalmunk alappillére az egyenjogúság, ezzel pont ezt vennéd el. gratulálok, esetleg ajándék híd alatt csövezést nem akarsz osztogatni?

3: kötelező katonai és egészségügyi szolgálat. Lejárt lemez, nem véletlenül nincs törvénybe iktatva. önkéntes alapon működhet, de kötelezően megint csak a szabadságjogokat korlátozná a javaslat.

4: odaáig OK, hogy sport és honvédelmi ismeretek, de nem kötelezően és nem diplomáig! Intézmén-függően be lehet vezetni, de ahogy te írod már sértő. És mi az, hogy ha nem teljesít megfelelően akkor rúgják ki a suliból? Hát álljon már meg a menet!!!

5: ennek a pontnak úgy ahogy van semmi értelme!
  - fizetéseket a végzettség határozza meg? NEM! a fizetéseket a tapasztalat és a munkavégzés minősége!  - a gyerek tanulmányait befolyásolhassa a szűlő végzettsége?hülye vén faszkalap ezzel megint elveszed az egyenlőségi jogokat. Egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni a hülyeséged
  - a diploma kiadásának feltétele a házzasság és legalább egy gyerek vállalásához legyen kötve? Jó mostmár tényleg elég! Ez itt nem a 89 előtti kommunista diktatúra! Szabadság van! Az ember eldöntheti mikor alapít családot és hány gyereket akar. Azt is ő dönti el mikor akar diplomát, eldöntheti mikor akarja a kettőt. A diplomának meg nehogymár ez legyen a feltétele! Hülye vén faszkalap.

Összességében az egész javaslat egy felháborító zagyvaság, amit egy az 50-es években ragadt vénember talált ki, aki azt hiszi ezzel megfelelő körülményeket teremthet. Elveszed a fiatalságot ezekkel az intézkedésekkel. Teljes szívemből gratulálok, remélem a gyerekeidet és unokáidat is ezen elevek szerint neveled fel.

Nincsenek ép szavak erre az istenverte baromságra. Csak szívből tudok gratulálni a gerinctelenségednek és a szellemi korlátoltságodnak.

*középső ujj*