Petíció Halász János igazgató úr nyugdíjazása ellen


Vendég

#1

2013-05-22 07:54

Mélységesen megdöbbent és felháborít az a mód, ahogy a politikai elit eltávolítja útjából Mindazokat, akik más véleményem vannak. Nem számít a hozzáértés, a szakmai kiválóság, egy számít - eltávolítani Mindenkit a vezető beosztásból, aki nem pártkatona. Jön majd Helyette egy talpnyaló és lezülleszti az ország egyetlen, speciális szakmát nyújtó középiskoláját.

Vendég

#2

2013-05-22 17:04

Az a kár, hogy "Az urak, mit urak - Wales ebek" ott fenn nem "Írnak,nem olvasnak" , hogy egy kis képzavarral éljek...

Vendég

#3 Re: Írta J.P oszt' jó napot!

2013-05-22 17:11


Vendég

#4

2013-05-22 17:26

Akit szeretnek a gyerekek és a szülök is, nem szabad nyugdijba küldeni !!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-05-22 18:44


Szülő

#6

2013-05-22 18:45

VMélységesen felháborít az a mód és az eljárás amit az Igazgató Úrral,a Pedagógus társaival és ezzel szoros összefüggésben a gyermekeink jövőjével művel a Keresztény és Polgári kormány! Az a kormány amely a hatalomra kerülése óta azt hirdeti, hogy a jövő záloga a felnövekvő generáció. Mi lesz a szakképzéssel, ha egy ilyen jó nevű és hiányszakmát oktató intézménnyel, annak vezetésével és az oktatói gárdával ezt művelik. Merre tart ez az ország? A szüleimet hallgatva ez az eljárás, ahol sem a szakértelem, sem az ember nem számít a legsötétebb ötvenes éveket Nem szeretném, ha a gyerekeim ezt látnák, hogy bizonytalanságban lennének a rövidebb-, de a hosszabb távú jövőjüket illetően...Lehet ez ellen tenni???
Szeretném ezúton is megköszönni Igazgató Úr hozzáállását a gyerekeinkhez, hozzánk szülőkhöz, azt hogy az emberpalántáinkat emberszámba veszi, azt, hogy ezzel megmutatja nekik hogyan lehet és kell élni becsülettel ebben az életben. Erőt is kitartást kívánok ahhoz az úthoz, ami Ön és Tanártársai előtt áll!

Vendég

#7

2013-05-23 09:01

elszomrító

Vendég

#8

2013-05-24 06:03

Emberileg,szakmailag,ETIKAILAG elfogadhatatlan,mint az ahogy a nyugdíjas tanárokkal-oktatókkal történik
"közös megegyezés?a KLIKK SENKIVEL NEM TÁRGYALT?CSAK LEVELEZ-"Több évtizedes pedagógiai tevékenységhez legalább egy "KÖSZÖNJÜK" illet volna!A takarékosság jegyében nem tellett rá?

Vendég

#9

2013-05-24 07:24

Felháborító!!!!!

Vendég

#10

2013-05-24 10:22

Botrányos!

Vendég

#11

2013-05-24 12:58

-
SzaboZ

#12 Magyarország jobban teljesít

2013-05-24 16:59

Melyik országban lehet az öt éves mandátummal rendelkező, közmegelégedésre kiválóan teljesítő, a gyerekek és a szülők által elismert iskolaigazgatót egy év után erőszakkal nyugdíjba küldeni?

1; Costa Rica
2; Bolívia
3; Magyarország

Magyarország jobban teljesít!
netuddkk

#13 Mi legye

2013-05-24 17:06

Szeva Viktor!

Tudod küldtétek az a díszkötéses Alaptörvényt...
Szeretném megkérdezni, hogy mi legyen vele, mert ahogy elnézem már többször a közepébe szartatok és a muter cseszeget, hogy büdös. Vagy új törvény kéne, vagy a mutert kéne lecserélni. Kidobni nem merem, mert azt mondtátok, hogy érték.
Jobboldali

#14

2013-05-24 20:21

Halász Jánost sokéves igazgatói tapasztalattal a háta mögött tavaly 5, azaz ÖT évre választották meg újra, többek között a Szülők Tanácsa által egyhangúan támogatott pályázata alapján. Ha valaki egy jól működő, hiányszakmákat oktató intézmény vezetői posztjára a mai viszonyok közepette
1. pályázik,
2. a kinevezést elfogadja és
3. a munkáját közmegelégedésre el is látja,
azt miért nem hagyják DOLGOZNI??
Épp elég terület van, ahol rendet kell tenni - kéretik azt a kevés jól működőt békén hagyni!!
kocsis

#15

2013-05-25 20:13

ez magyarország... kis m-el direkt !
FISHBED

#16

2013-05-26 12:54

Megdöbbentő az a dilettantizmus, amellyel kezelik, hazavágják a hazai szakképzés ügyét.
Valószínűleg ez a mészárlás, amellyel tönkreteszik a szakképzést, létrehozva egy vízfejet, amely semmire sem jó, nem mellékesen valószínűleg tetemes anyagi haszonnal jár a végrehajtó számára, egyszerűen lefejezi, eltávolítja a SZAKEMBEREKET.
Az ország egyetlen repülőműszaki irányultságú iskolája éléről leváltani egy REPÜLŐMÉRNÖK igazgatót, aki itthon és külföldön elismert SZAKEMBER, több mint bűn: végzetes hiba.
A repülés mindig megkövetelte, megköveteli, és meg is fogja követelni a magas műszaki képzettségű, magas erkölcsi színvonalon álló szakember-gárda közreműködését a repülőgépek javításában, szerelésében, repülésre való felkészítésében. Ha csak nem térünk vissza a lovaskocsik korszakához, az ilyen repülőműszaki szakemberek képzésére mindig szükség lesz! Önállóan, magas műszaki és erkölcsi elvárásokkal. Ennek hiányában a repülés biztonsága exponenciálisan fog lecsökkenni, és a repülés lehetetlenné fog válni.
Szakirányú vezetés hiányában az ilyen mennyiségű és minőségű képzés LEHETETLEN.
Az infrastruktúra tönkretételével, felszámolásával olyan mértékű kár éri a szakképzést, hogy annak újraindítása horribilis összegekbe kerülne, sőt, talán lehetetlenné válna.
E mérhetetlenül nagy károkozásnak csak az első lépcsője az Igazgató Úr leváltása. A bekövetkező egyéb változások (összevonások) végrehajtása szinte beláthatatlan következményekkel jár, amely ellen a repülőtársadalom véleményével egyezően a leghatározottabb módon tiltakozom!
Madlen

#17 Petíció Halász János igazgató úr nyugdíjazása ellen

2013-06-07 02:21

Az új munkahelyek teremtésére és a takarékossági elvre irányzott T/9401 sz. salátatörvény, mint a parlament által megszavazott kormány rendelet politikai elv, így jogalapság nélkül magasabb törvénynek ellentmond, és mivel diszkriminatív, mert kivételezettekre nem terjed ki (lásd: parlamenti képviselők, egyes minisztériumi, hivatali és egyéb szakágak kegyeltjei!) Mindazok, akik munkájukban, akár közösségi, akár egyéni elhivatott tevékenységükben emberi, szakmai értéket képviselnek, ennek ellenére hátrányosan érintettek, mert kényszerrel nyugdíjazzák őket! Az nem új munkahelyek teremtése, ha emberi és szakmai értékeket azért áldoznak fel, hogy a helyükre másokat, éppenséggel patronált vagy kegyelt személyeket tesznek! Az pedig nem a takarékosság elvét szolgálja, ha egy elhivatott szakmai tevékenységet a hozzáértő egyén nyugdíjba küldésével annullálnak, vagy azzal tesznek tönkre, hogy a szakmailag hozzáértő helyére egy akárki által patronált dilettánst alkalmaznak, mert a káros következmények többe kerülnek, mint amit megspórolni szándékoztak! A kényszer nyugdíjazás nem csak dehonesztáló az érintettek számára, de veszteség a környezetüknek a távozásuk után a személyük, a tevékenységük hiánya, és főként jogtalan is, mert egy kellőképpen nem átgondolt, elhamarkodott javaslatnak a jogszabályra emelését eredményezte!
Danhauser

#18

2013-08-04 20:32

Szívesen aláírtam volna, sajnos már nem lehet. Danhauser Ágnes