Járható utat Felsőgagy és Krasznokvajda közé


Vendég

#26

2013-06-09 09:34

No most már hagyjatok!!!!!!!!!!

Vendég

#27

2013-06-13 17:16

#17: "Okoska" - Re:

A petíció elindítója akár tájékozódhat a környezetében... (nem kell felkapni a vizet és mocskolódi hogy ezt le merészkedtem írni...)

Balázs

#28

2013-06-19 20:38

Hiába írta alá 333 ember írhatja akár 1000-is ha nem jut el olyan személyhez aki illetékes ezen területen
Gűz

#29

2013-08-01 09:32


Magyarország Kormánya 19 Útügyi Biztost nevezett ki az országban.
B.A.Z. Megyei biztosként Dr. Hörcsik Richardot, a Fidesz frakcióvezető-helyettesét bízta meg a kormány.

A miniszteri biztos feladata a megyében élők és közlekedők számára leginkább sürgető építési, felújítási munkálatok beazonosítása lesz.
Az NFM. közleményben emlékeztet arra, hogy „a korábbi kormányzati ciklusok alatt a hazai útállapotok súlyosan romlottak, a hálózat közel felén akár az azonnali beavatkozás is indokolt lenne.”
A fejlesztési tárca ezért arra törekszik, hogy a szükséges források előteremtésével középtávon elvégezze az állami kezelésű országos közutak rendbetételét.

Talán megérne egy próbálkozást a Krasznokvajdai Körjegyzőség részéről Hörcsik úr útügyi biztos hivatalos megkeresése, valamint az e témában indított civil kezdeményezésű petíció aláírási lehetőségének megismertetése.

Figyelemfelkeltésként pedig érdemes lenne megszervezni egy jó hangulatú, politikamentes lakossági „gödör-pikniket” az érintett útszakasz partjára, melynek meghívott vendége lehetne B.A.Z Megye megbízottja Hörcsik úr is.

http://privatbankar.hu/fogyaszto/rossz-az-ut-keresse-a-megyei-utugyi-biztost-mar-ilyen-is-van-260025
http://hvg.hu/gazdasag/20130731_Utugyi_biztosokat_nevezett_ki_Nemethne

Vendég

#30

2013-09-06 08:32

Az a baj szerintem, hogy ezeket semmi ilyesmi nem érdekli PROBLÉMA NEM ÉRDEKLI. És félő, hogy ez ebben az esetben is igaz lesz:NEM FOG TÖRTÉNNI SEMMI!

Vendég

#31

2013-09-06 14:16

Hello!

Nincs semmi bajom, hogy az Orbán Ráhel esküvőjére vezető út új burkolatot kapott, mert az is szégyenletesen nézett ki, nagyon rá fért!!!
Deee, akkor ez milyen jelzőt érdemel???????
Vagy ha az új stadionokkal megspóroljuk a jövőbeni lélegeztetőgép vásárlásokat, akkor erre a csóró helyre nem juthatna a milliárdokból, hogy normálisan helyre állítsák???
Azért szeretném, hogy normálisan, mert gyere lejjebb és a Fancsali hajtűkanyar után ugyan ezt látod, csak most még a fele szakadt le, csak éppen EZ MÁR KÉTSZER!!!
ÍGY AZ EREDMÉNY UGYAN AZ!!!!
A toldozgatás eredménye ez, illetve a nagytudású magukat szakembereknek nevező főokosok - akik okosabbak akartak lenni a kb. 60 évvel ezelőtti elődeiktől!
Az Ősök az 50-es években építették ezt töltést.
Egy helyen építettek az út alá egy 500 mm-es átmérőlyű csapadék vízátereszt!
Az idő őket igazolta, mert az ide összefolyt csapadékvíz legalább 55-éven keresztűl képes is volt átfolyni rajta!
Jött az új főokos, és a kanyarban az utat átvágva, több ezer m2-ről átvezette a szerencsétlen 500-as átersz felé a vizet!
Miután a csapadékvíz mennyisége megtöbbszöröződött, az árokban a vízszint tartósan megemelkedett, ezzel a töltés leggyengébb pontját átáztatva, lecsúszva a mélybe, természetesen az út egyrészével együtt!!!
A másik okoska egy idő után megpróbálta helyreállítani, de csak rövid időre sikerűlt Neki, mert a rengeteg csapadékvizet ő is csak a tű fokán akarja átdugni!
Ok és Okozat összefűgg??? Náluk nem!!!!!!
- Nézd meg a Gibárti szerpentint, kirakják a forgalomirányitó lámpát és meg van oldva minden!!!
Csak azon csodálkozom, és ez CSODA IS, hogy a mai tisztességes világban még nem fújták meg???
Hogy ez hogy lehet, vagy igen, és olcsóbb pótolni, mint a kanyar belső ívénél vagy 10 métert megszedni és már is van kétirányú forgalom!
A súlykorlátozás maradhat, így mindenki jól jár, kivéve a pár sumák nagytehergépkocsist!
"realista"
én nem hagynám eddig fajulni!

#32

2013-09-15 15:54

Talán 3 év alatt valaki vitt volna oda egy kocsi sódert abba a gödörbe, de se TSZ se vállalkozó nincs erre felé????
Nick

#33 Re:

2013-09-15 20:39

#32: én nem hagynám eddig fajulni! -

Nincs sajnos TSZ, vállalkozás is kevés, az ország egyik leghátrányosabb helyzetű térségéről van szó! :( Ennek ellenére időnként kiegyenlítik ezzel-azzal, de újra kijárják a járművek!