Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
én nem értem sok embernek miért nem tőltőték ki a tartos beteg papirt én most voltam a kétt fiammal mosdoson és ők egy évre meg kapták a gyógyszerek javaslatát éppen2013.05.22 én voltunk ott és mivel én a kék papirt vittem ell magamal az már nem jó ,és azt monta a doktor ur hogy kulnyem fel neki az ugy tartos beteg papirt és ki is tőlti .ezzért nem értem mi van itt
Re:
Tökéletesen átérzem a helyzetet pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok én is! Így még a gyermek utaztatása sem megoldott hiszen ennyi pénzből a gyermeket még a kórházba sem tudom eljutattni kontorolokra vagy ha beteg. Halálra ítéltek minket!
[email protected]
NEM HAGYOM,HOGY A GYERMEKEMET IS VESZÉLYBE SODORJA EZ A TETŰ KORMÁNY, AZ ÁLLAM!!!!!!!!!!!!
Elmúlt 5 napban: 5 € Elmúlt 10 napban: 10 € Elmúlt 20 napban: 20 €
Elmúlt 40 napban: 40 € Elmúlt 60 napban: 60 € Elmúlt 80 napban: 80 €
Biztos, hogy ez is a tiltakozásunkhoz tartozik?????? Ügyes, hogy már nem is forint a tarifa !!
Egészségesen születtem de sajnos asztmás lettem!
Gyerek koromban sokszor voltam kórházban szám szerint 49 szer.Iskolából haza küldtek,mert lázas voltam és délután már a mentő vitt el szirénázva!!!Voltam Szabadság hegyen és Kőszegen is és még egyéb más helyeken!!!Ezt a szülő nem igazán tudja finanszírozni!Nem is szólva arról,hogy mikor több hétig voltam szanatóriumban az útiköltség a szülőnek,hogy láthassa gyermekét sem kevés hiszen Dorog és Kőszeg szerintem simán van 500-600 km.A rengeteg gyógyszerről meg nem is beszélve!!!!!A mai világban annak is nehéz megélnie akinek a gyerekei egészségesek.Ahol meg beteg a gyerek ott a megélhetés még nehezebb.
Re: [email protected]
#758: hugi969 - [email protected]
Tökéletesen egyetértek-nekünk a mamám fizeti a gyógyszert több mint 10 éve, mert az én szüleim nem tudnák-még úgy sem, hogy támogatást kapunk rá! Nem igaz, hogy vanpofájuk ezt is elvenni tőlünk, aszthmásoktól....
| This discussion has been closed. |