Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
.
..
Én 2 kis gyermek nagymamája vagyok. Sajnos mind a kettő asszmás. Ez, hogy minden támogatást el vegyenek még az emelt szintű családi pótlékot is és minden egyebet ilyen beteg gyerekektől. Nagyon FEL HÁBOTITÓO IGENIS ADJÁK VISSZA AMI MEG JÁR NEKIK: MERT NAGY SZÜKSÉGÜK VAN RÁ
Sziasztok ! S az a legszörnyűbb még ha kérik az éves gyermekorvosi látogatást, hányszor kerested fel aszthma tünettel a gyermek orvost ! De arra gondoltak a törvényhozók, hogy azok a szülők kiknek ilyen betegséggel él gyermekük már minden kisebb rohamot tudnak kezelni otthon s az állandó gyógyszerek segítségével tudjuk tartani a gyermekük úgy mond tünetmentességét, mivel évek óta ezt csináljuk ! Ha ezeket a gyógyszereket nem kapják meg akkor a gyerekek állandóan a kórház ágyait nyomhatnák ! S sokan vagyunk kik otthon eltudjuk látni a gyermekünk rohamait s nem szaladunk minden rohamnál orvoshoz ! Így is azt hallani kevés a kórházi ágy s az ellátás is sokba kerül. Persze ezért kérik a kórházba is ,hogy vigyük be az állandó gyógyszereit a gyermeknek mert azt nem tudják biztosítani ! Ja akkor a TB -t minek is fizetjük. Lassan nekünk kell a kórházban is kezelni a gyerekeket ! Tölünk is meg akarták vonni mert nem a nagyobb hatóanyagú Seretidet kapjuk s gyermekemnek hörgő-tüdő-szív aszthmája van s tüdőverőér szűkülete !
nem elèg hogy a szive miatt 3nap utàn vinnem kellett a klinikàra mindössze 6naposan :(
Énis Asztmás Vagyok
Re
| This discussion has been closed. |