Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#14012014-07-12 10:42Több mint nyolcéve kisfiam aszmás,állandóan ellenörzésre járunk.Gyógyszereit emelték,családi pótlékót meg elvették.Borzasztó ,amitt a kormány csinál!!! |
Vendég |
#14022014-07-12 13:41Tőlünk már elis vették,mondván javult a gyerek állapota,de a gyógyszert ugyanazokat kell használnia,és az eredménye a korábbival összehasonlítva rosszabb volt. |
Vendég |
#14032014-07-12 15:09Én is asthmás vagyok.Tudom milyen nehéz.Remélem sikerül sok sikert. |
ZITA |
#1404 .2014-07-12 18:04Én is aszthmás vagyok,18 éve.... Nem tudom , hogy miért kell a gyerekek életével játszani! Teljesen fel vagyok háborodva de ezzel nem vagyok egyedül,ahogy elnézem! Egyszerűen felháborító ez az egész...!! Egyre rosszabb az aszthmám , millió gyógyszert szedek.. ennyire gerinctelenek nem lehetnek.. Borzasztó ami itt folyik..valaki a hasát verdesi terhesen , hogy beteg gyereke legyen,és megkapja a magasabb ősszegű családit.. más meg össze tenné a kezét,hogy egészséges legyen! Nem tudom,hogy ha nekik lennének ilyen beteg gyerekeik akkor ők mit csinálnának??? rengeteg pénzbe vannak a gyógyszerek... Nem kívánok nekik semmi rosszat,de levegőt se! |
ILONA |
#1405 ..2014-07-12 18:08BÚZÁT VESSÜNK NE ÁTKOT,MERT A BÚZÁBÓL KENYERÜNK LESZ,ÉS LEGALÁBB EHETÜNK!!! DE AKINEK AZ AGYÁBA EZ MEGSZÜLETETT, HOGY A BETEGEGTŐL ELVEGYE A TÁMOGATÁST,ANNAK CSAK KETTŐVEL KÍVÁNOK TÖBBET MINT AMI AZ ÉN CSALÁDOMBA VAN . NEM HISZEM EL , HOGY EZT A MINISZTER ELNÖKÚR ELFOGADNÁ, HISZEN Ő IS ILYEN ÖRÖMÖK ELÉ ÁLL,HOGY EGÉSZSÉGES UNOKÁJA LEGYEN,AMELYIK KÉPVISELŐ KITALÁLTA , ANNAK CSAK ANNYIT KÍVÁNOK,HOGY MÉG KENYÉRRE VALÓJA SE LEGYEN,NEM , HOGY EGÉSZSÉGE!!!! ELÉG SZOMORÚ,SZÉGYEN,HOGY EGÉSZSÉGES EMBEREK LOPNAK CSALNAK MILLIÁRDOKAT, A BETEG EMBEREKTŐL MEG MÉG A GYÓGYSZERT IS ELVENNÉK!! ÉN MEG TŐLÜK A LEVEGŐT! EGY NAGYMAMA! |
Vendég |
#14062014-07-12 23:02Makszimálisan egyet értek a követeléssel! Sajnos én is tudom hogy milyen ez a betegség,ám azt gondolom,hogy sajnos még számtalan olyan betegség van,amelyeknek áldozatait gondolkodás nélkül kellene,makszimálisan támogatni az ő gyógyulásuk,vagy a betegségük könnyebben való elviselhetőségük érdekében! .................Tisztelettel: Salamon Z Attila |
Vendég |
#14072014-07-13 20:27A Férjem is ebben a betegségben szenved. Felnőtként is félelmetes ,nagyon nehezen lehet elviselni. A PÁROM életében nem dohányzott. A gyermekekért mindenki írja alá szépen kérem. |
Dandris |
#14082014-07-13 23:30Két aszmás kis fiam van. A kicsinél már szinte újszülött kora óta meg van. A most 6évesnél fél 3ve van jelen. A kicsinél még kaptunk támogatást de meg szüntették. Most,hogy ketten betegek nem egyszerű az élet....szinte egyszerre kapja el őket a roham a kicsinél van főlleg a nagyobb. A most 6éves állandóan beteg..orvos szerint ovodai nátha..(állandó füll ill. torok gyulladás)...orr folyás erős köhögés. Egy kereset mert nem hívnak vissza egy állás interjurol sem a hogy a két gyermek szóba kerül. A hűtőnk szinte gyogyszertárrá alakult. Szükségünk van a támogatásra. |
Vendég |
#14092014-07-14 10:52Aláírtam, mivel sajnos megtapasztaltam milyen gondokkal küzdenek a beteg gyereket nevelő szülők.Remélem, sikeres lesz a petíció és nem talál "süket" fülekre. |
Vendég |
#14102014-07-14 12:11Sziasztok! Én 2 kis gyermek nagymamája vagyok. Sajnos mind a kettő asszmás. Ez, hogy minden támogatást el vegyenek még az emelt szintű családi pótlékot is és minden egyebet ilyen beteg gyerekektől. Nagyon FEL HÁBOTITÓO IGENIS ADJÁK VISSZA AMI MEG JÁR NEKIK: MERT NAGY SZÜKSÉGÜK VAN RÁ |
Vendég |
#14112014-07-15 07:39Sziasztok ! S az a legszörnyűbb még ha kérik az éves gyermekorvosi látogatást, hányszor kerested fel aszthma tünettel a gyermek orvost ! De arra gondoltak a törvényhozók, hogy azok a szülők kiknek ilyen betegséggel él gyermekük már minden kisebb rohamot tudnak kezelni otthon s az állandó gyógyszerek segítségével tudjuk tartani a gyermekük úgy mond tünetmentességét, mivel évek óta ezt csináljuk ! Ha ezeket a gyógyszereket nem kapják meg akkor a gyerekek állandóan a kórház ágyait nyomhatnák ! S sokan vagyunk kik otthon eltudjuk látni a gyermekünk rohamait s nem szaladunk minden rohamnál orvoshoz ! Így is azt hallani kevés a kórházi ágy s az ellátás is sokba kerül. Persze ezért kérik a kórházba is ,hogy vigyük be az állandó gyógyszereit a gyermeknek mert azt nem tudják biztosítani ! Ja akkor a TB -t minek is fizetjük. Lassan nekünk kell a kórházban is kezelni a gyerekeket ! Tölünk is meg akarták vonni mert nem a nagyobb hatóanyagú Seretidet kapjuk s gyermekemnek hörgő-tüdő-szív aszthmája van s tüdőverőér szűkülete ! |
Vendég |
#14122014-07-15 08:49Tök jo hogy az àllam ilyeneken sporol remélem akik ezt csinàljàk egyszer kerülnek olyan helyzetbe mint szegény gyerekek!! az én kislànyom szivbeteg +aszmâs még sem jàr emelt csalàdi pedig 7honaposan korhàzban is voltunk... nem elèg hogy a szive miatt 3nap utàn vinnem kellett a klinikàra mindössze 6naposan :( |
Vendég |
#14132014-07-15 09:38Segítsünk!!! |
brauszne |
#1414 kis segitség is sokat jelent!!!2014-07-15 09:40s segitség is sokat jelent |
Vendég |
#14152014-07-15 16:19En is asztmas vagyok es voltam is es tudom mivel jar ez a betegseg es nem lehet nem betegsegnek nyilvanitani hogy el vegyek a tamogatast a csaladoktol.Remelem segit az alairasom. |
Vendég |
#14162014-07-16 13:13Segíts!!! |
Vendég |
#14172014-07-16 19:03A saját országunkba több mindent kapnak a külföldiek és mi magyarok hátérbe vagyunk szoritva! Hajrá magyarok! Fogjunk össze! |
Vendég |
#14182014-07-16 20:56Énis Asztmás Vagyok |
Niki |
#1419 Jónapot Kívánok!2014-07-16 20:58Énis Egy Asztmás Vagyok és szedem a Foster Pufott |
Vendég |
#14202014-07-17 04:06Az a hejzet,hogy a komány mindent elvesz.Tönkre teszi a népet,magyarul nép irtás csinál. |
Vendég |
#14212014-07-17 07:27Kevesebb fizetes az elnoki karnak es akkor jut a gyereknek is |
egy anyúka |
#1422 Re2014-07-17 07:51Nekem mindkét gyermekem tartós mozgás szervi problémás.Nem őrülnék ha ezt a támogatás is el vennék mert jelentős anyagi segítség a kis jövedelemmel és egyedül álló szülőnek. |
Vendég |
#14232014-07-17 14:39Én csak az kivánom,hogy aki ezt a rendeletet hozta,az is járjon így.Csak az a baj,hogy nekik van pénzük kiváltani mindent még a külföldi vizsgálatokra is nekünk meg nincs !! SZÉGYELLHETIK MAGUKAT ALJASAK !!!! |
Vendég |
#14242014-07-17 18:03az én kislányom kruppos ... nem kapok semmiféle támogatást sehonnan mindenért teljes összeget kell fizetnem oviba sem segitenek ki semmivel ...folytassam ...sztem ennyiböl is érezhetö min megyekk keresztül ugy hogy mellette van egy 7 hós kisfiam plussz 3 müszakban dolgozik a férjem aki éjszakás után rögtön megy dolgozni földmunkára ha kell , stb és persze sokan azt hiszik sok pénzünk van ........ha ha ha |
Vendég |
#14252014-07-17 22:53Szólj hozzá!... |
Volt egyszer egy laktanya az Üllői úton
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátA legnépszerűbb petíciók az utóbbi 30 napban
Felszólalás az óvodákért
FELSZÓLALÁS AZ ÓVODÁKÉRT Jelenleg a köznevelés intézményeiben 1,5 millió gyermek/tanuló ellátásában 122 ezer főállásban foglalkoztatott pedagógus vesz részt[1]. Az óvoda részesedése a köznevelés egészében megközelítően a létszám negyede: a gyermekek/tanulók 21 %-a óvodás, a pedagógusok 25 %-a óvodapedagógus. Az óvoda mégis „árnyékban lévőnek” látszik az oktatás területén: a közgondolkodás és a pedagógus szakmai társadalom is az iskolára koncentrál, ha a köznevelés vagy a pedagógusok problémáival
Létrehozva: 2022-03-23 Statisztika
Időszak | Minden ország | |
---|---|---|
Összesen | 2105 | 2099 |
Elmúlt 30 napban | 993 | 991 |
Nyissák újra a Fehérgyarmati Kórház Sürgősségi Osztályát!
2021. novembere óta COVID ambulanciaként😷 működik a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő Sürgősségi Betegellátó Osztálya. Azóta nem látnak el nem COVID betegeket az osztályon, a sürgős ellátást igénylő betegeket a Fehérgyarmattól 20 km-el arrébb lévő Mátészalkai Kórházba🏥 küldik/szállítják. 🚑🚌🚋 Egyes betegek beszámolója szerint a Mátészalkai Kórház Sürgősségi Osztályán órákat kell várni az ellátásra, akadt olyan beteg, akit stroke gyanúval (később igazolva lett) több, mint 5 órán át várakoztattak,
Létrehozva: 2022-06-17 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 904 | 893 |
Elmúlt 30 napban | 904 | 893 |
egykerekű, egy-, és kéttengelyű bér járművek kitiltása az V. kerületből
Szeretnénk, ha a bérelhető egykerekű, egytengelyű, és kéttengelyű járműveket kitiltanák az 5. kerületből, mert azokat turista csoportok rendszerint bérlik, fittyet hányva a belvárosi lakosokra, életvitelükre. Rendszeresen akadályozzák közlekedésünk, parkolásunk, csöndes nyugalmunk, gyalogos közlekedésünk biztonságát. Ilyenek a hoppon-hoppoff üléses rollerei, a segwayesek, a 2 kerekű "motorok" a Váci utcánál, és összes társa. Rendszerint zajonganak, kresz szabályra fittyet hányva okoznak gyal
Létrehozva: 2022-05-31 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 797 | 795 |
Elmúlt 30 napban | 795 | 793 |
Petíció a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók Székhelyintézményének a fennmaradásáért!
A Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Makó, Szegedi u. 4-6. szám alatti székhelyintézményébe járó gyerekekkel az utolsó tanitási héten közölték az osztályfőnökök, hogy ősszel már nem ide, hanem a Makó, Almási u. 52. szám alatti épületbe fognak járni tanitásra. A Szülők erről addig nem kaptak semmilyen hivatalos tájékoztatást Pár nap múlva az Almási Tagintézményben az új épület iskolabejárását tartják, a jövő tanévre vonatkozó tájékoztatással egybekötve. Az itt megjelent szülők
Létrehozva: 2022-06-27 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 462 | 417 |
Elmúlt 30 napban | 462 | 417 |
Kutyával a Dunakeszi Duna-parti sétányon
Tisztelt Dunakeszi Polgármesteri Hivatal! Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Dunakeszi Duna-parti sétány Stég bisztó északi felétől a Liget utca-Duna sor találkozásáig tartó szakaszon a kutyával érkezők nem haladhatnak át és nem vehetik igénybe a Mi a Kavics és Wavebox büféket. Ez által a kutyával ékezők ezen szakaszon kiszorulnak a Duna sorral párhuzamos bicikli útra, ami többek között veszélyes. Ez nem elfogadható! Javaslat: A fent említett Duna-parti sétány szakaszát, illetve a Mi a Kavics
Létrehozva: 2022-06-26 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 399 | 398 |
Elmúlt 30 napban | 399 | 398 |
Gyermekek ellátmánya
Tisztelt Fenntartó!Mi nevelőszülők arra kérjük az illetékeseket ezen petícióval, hogy tekintettel a folyamatosan tarthatatlanul növekvő költségekre (élelmiszer, ruházat stb…) emeljenek a gyermekek ellátmányán. 2010-óta nem emelkedet ezen összeg, míg a létfentartáshoz szükséges élelmiszerek ára az egekben van. A petíciót nevelőszülők írták alá. Lakcímükkel és szig.számukkal hitelesítik.
Létrehozva: 2022-06-13 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 289 | 289 |
Elmúlt 30 napban | 289 | 289 |
Aláírásgyűjtés az Etyeki Általános Iskola Patkóné Vidra Gabriella intézményvezető kinevezése mellett
Tisztelt Pedagógusok, Szülők volt Diákok, jövő diákjai és Minden érintett! Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola (2091 Etyek, Magyar utca 2.) szülői közössége jelen petíció benyújtásával kezdeményezi, hogy Patkóné Vidra Gabriella intézményvezetői pályázatának visszautasítását vonja vissza az etyeki Német Nemzetiségi Önkormányzat és legalább a következő 1 évre (2022/23-es tanévtől), Őt nevezzék ki megbízási szerződéssel az intézmény vezetőjének. A szülői közösség Patkóné Vidra Gab
Létrehozva: 2022-06-30 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 271 | 267 |
Elmúlt 30 napban | 271 | 267 |
Követeljük, hogy Magyarország lépjen ki a WHO-ból!
Az egy-pólusú világrend bevezetése idén új fokozatra kapcsol, ezért nekünk is radikálisabb lépésekre kell szánjuk magunkat. A jelentős népesség-ritkítással járó totális rabszolgaság megvalósításában kiemelt szerepet kap a WHO.Jelenleg minden világszervezet vállalati érdekeket szolgál.Eredeti célkitűzéseiket lassan már színlelni sem tudják. A WHO valójában magáncégek finanszírozásából tartja fenn magát.Gyógyszeripari, informatikai cégek, illetve Kína pénzeli.Az őssszel induló járványhoz mostanra
Létrehozva: 2022-04-07 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 3036 | 2874 |
Elmúlt 30 napban | 177 | 169 |
A környezettudatos szúnyoggyérítésért
Környezettudatos és biológiai szúnyoggyérítést a kémiai szúnyoggyérítés helyett! Hazánkban jelenleg döntő részben kémiai úton végzik a szúnyoggyérítéseket. Az ezekhez használt vegyszerek hatóanyaga szinte kivétel nélkül a deltamethrin nevű idegméreg, amely minden állatra káros, ami nem melegvérű. A szúnyogirtások során elenyészően kevés csípőszúnyog pusztul el, míg a méhek, a katicák és az egyéb rovarok pusztulása a szúnyogokénak akár több százszorosa is lehet. De a felhasznált vegyszer kiemelte
Létrehozva: 2015-07-01 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 13645 | 13262 |
Elmúlt 30 napban | 154 | 150 |
Solymár Kökörcsin utca lezárásának megszüntetése
2022 június 16-án egy április határozat alapján a Solymár Kerekhegyre vezető Kökörcsin utca a viacoloros részen lezárásra került. Kérlek, hogy támogasd a Solymár Kökörcsin utca lezárásának azonnali megszüntetését.
Létrehozva: 2022-06-16 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 151 | 151 |
Elmúlt 30 napban | 151 | 151 |