Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
fújjás
Re: fújjás
szia de hogyan kérhetnek ilyent 22 szer fullad de gyermekem 5 éves és ők hogyan tudják milyen asztmás nekem igazolta a doktornő hogy nem sokkat megy kőzőgsében hová jártok ti kezelésre mi mosdosra innent keszthelyről .
Re:
fel hivtuk tegnap a doktor urat és azt hitte hogy a gyerek 6 éves én montam neki hogy 5 éves ,házi orvosunk kőldőt neki papirokat hogy tőbb alkalommal beteg a gyerek a doki válasza az volt hogy majd elolvasa a papirokat kiváncsi leszek mi lesz ebből .ne haragudj hogy veled beszélek te legáláb vissza irsz ,nem tudod mikor lesz ujab demokrácia mert azt tudom hogy julius 15 én volt annak nem tudod milet az eredménye
Re: Re:
Szia sajnos nem tudom ,hogy egyáltalán ez ére valamit viszont magamból indulok ki amikor a lányom fullad mi mindig vagy házi orvoshoz vagy pulmanologiára megyünk sajnos nekünk nehezen több napig van hörgögörcsünk és sajnos nem igazán használ a szokásos hörgötágitó.Az tény,hogy idáig egy köhögésre is kiállították az igazolást van az ismerőseim között is.Nekünk 3-éves korban kezdődött elég durva fulladásokkal.emelt dózisban kapja a szteroidott így is kórházba kerültünk ott is mondták nagyon sokan visszaéltel a emelt csáládi pótlékkal .
Re: Re: Re:
SZIA MOST KAOTAM IDŐ PONTOT KESZTHELYRE A PULMANOLOGIÁRA ,MERT MÁR MOSDOSRA NEM FOGOK MENI MIBŐL AMIKOR CSAK SCALÁDIT KAPOK ÉS HÁRMUKNAK A JEGY ODA VISSZA EGYBEN 8000FT . MEG SOKKAT KELL VÁRNI VISSZA FELÉ A BUSSZRA ERIK IS KAP HŐRGŐTÁGITOT A SPIROPENT ,DE MINDEN 2 HÉTEN BETEG JELENLEG MOST IS
Aszthás gyerekek támogatása
Re:
Csináljuk valamit...tüntetni kellene a parlament előtt!!!Ne hagyjuk ezt...ezek után mit vesznek el?!
Re: Re:
IGAZAD VAN TÜNTETNI KELL MERT IGY GYERMEKEINK NEM FOGNAK SEMMIESHEZ JOGUSULTAK LENNI TÜNTETÉST AKKARUNK MEGINT HA LEHET RÁMOD
1147# válaszoló pedig kétlem hosgy a te gyerekedtől főleg elvennék...
Re:
az új rendelt nem csak a gyógyszer mennyiségét határozza meg akik 3 külömbőzö készitményt kapnak azok sem kapnak támogatást konkrétan utánna nézhetsz a feltételeknek rajta van a neten .ez azok miatt van akik visszaéltek a támogatással egy szimpla köhögésre is kiállították a papirt
| This discussion has been closed. |