A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Valószínűleg az utóbbi. Még nem vagyunk elég helyen nyilvántartva.
Tisztelt Uram - vagy Hölgyem!
Nem szeretném a kérdését válaszra méltatni, de az Ön után szólót sem, eme fajta gyanusítgatás miatt, amely számomra és a TÉGY A MAGYARGYŰLÖLET ELLEN MOZGALOM számára is kissé sértő, ezért a google - ba üsse be nevemet vagy a mozgalom nevét , -ne adj ' Isten keressen meg a facebookon minket és adjon saját maga számára választ!
Üdvözlettel:
Apáthy István a
TME.koodinációs bizottság tagja
Naggggyon penge az írás! Gratula a szerzőnek, brilliáns meglátás és logika!
Kiemelem, hogy az ide látogató "szenvedő szerkezetek" is megértsék:
- Nincs ellenem (ellenünk) bizonyíték - nem is lehet, hisz nem is éltem akkor. Tehát NEM VAGYOK BŰNÖS!
- Akkor meg miért is kérjek bocsánatot?
- És mindezeken felül én miért fizessek kárpótlást?
Aki pedig bocsánatot kér, az = beismerés, tehát BŰNÖS!!! Hisz épeszű ember nem esdekel valami miatt, ha nem követte el! Ugye, lázár fiam?! Erről szól a szöveg, nem többről és nem kevesebbről! Talán te is megérted!
Re: Le a Jobbikkal!
Anyám, add el a házat! Te minden kmkőnél ott vagy? Ekkora baromságot csak te tudsz írni, te golyvás.
Re:
Te még gójnak is tökéletlen vagy! Ennyi ésszel, ilyen gyenge felfogással hogy mered magad gójnak nevezni? Kikérem magamnak!
Re: Re: Le a Jobbikkal!
#181: Álmos - Re: Le a Jobbikkal!
Takarodj a magadfajtákkal együtt !!
Re: Re: Re:
Ahogy látom, neked fájt, én tárgyszerűen megírtam a gondolatomat. Minden szavammal egyetértek továbbra is.
Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!
Egyébként, én is egyetértek a hozzászólásoddal, csak már nagyon Álmos vagyok.
Re: Le a Jobbikkal!
Hogy érted, hogy takarodjak a magamfajtákkal együtt? Mármint az Előd, Ond, Kund, Tas, Huba és Töhötömmel együtt?
Nem szégyenled magad, te elvetemült, te valami fals sarjadék lehetsz, ha ilyen közönséges szavakkal illetsz.
Re:
Szép volt, gratulálok. Látom, neked senkidet nem lőtték a Dunába, neadj'Isten Gázkamrában sem végezte Auschwitzban?
Magyarok pénzén magyarokat gyógyítunk! Ez Magyarország! Van izrael is! Ott kezeljék a zsidóbajt!
Re:
Munkahelyeket kell teremteni, nem pedig a csókosoknak kiosztani az erre szánandó pénzt. Ha lenne itt munka, nem menekülnének a fiatalok.
Re: Re: Re: Re:
Hál' Istennek, nem azt, amit te. És a szívem sem olyan, mint a tiéd. Ez Magyarország, nem zsidóland!!!!
Nehéz felfogni, mi, hogy van, aki immunis a sok zsidó ajvékolásra?! Ha pedig ez nem tetszik, menj oda, ahol vevők a sirató kórusra! Remélem, a sűrített zsidó repülőjárat kifelé viszi a "kiválasztottakat"!
Mégegyszer, hogy megértsd: Ez Magyarország, a magyarok országa! Nem zsidóland!
Re: Re: Re: Re: Re:
#195: Magyar magyar - Re: Re: Re: Re:
Üldözési mánia. Menj el egy magyar orvoshoz, meséld el neki a bajodat. Ne a tüdőosztályra menj, hanem PSZICHIÁTRIÁRA. Hátha még lehet valamit enyhíteni a bajodon.
| This discussion has been closed. |
Re:
#161: Apáthy István - Tisztelt Apáthy Úr!
Ebből lesz valami érdemleges lépés és reakció.? Vagy csak adatgyűjtés emberekről. Üdvözlettel Ka