Tiltakozunk az Újpalotára tervezett "konténerpiac" ellen!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-01-13 16:13



Vendég

#2

2013-01-13 17:16

Legyen akárhól,de ne itt Újpalotán.Ha vásárolni akarunk,ott a Pólus,Ázsia Center.Bőven elég mert pénzünk úgysincsen.Üdv.
kakukk

#3

2013-01-21 12:41

Ennek a kerületnek van már elég szemétdombja, égetője, szétrohadt útja, járdája...nem kell több mocskos bevételi forrás, kedves Önkormányzati illetékes! Fel sem merül, hogy ezeket a területeket MÁSRA is lehetne hasznosítani, mint újabb disznóól idetelepítésére???
mercedes

#4

2013-02-02 09:42

Tisztelt Polgármester ! Ön azt nyilatkozta,hogy nem lesz konténer piac ! Szava csak ennyit ér,hogy havonta változtatja !? Tudja, mi pedig NÉGY ÉVENTE DÖNTÜNK !!!!!!!!!!!!Közeleg, hála a TEREMTŐNEK !

Vendég

#5

2013-02-03 11:40

Éppen elég az Ázsia Center! Tele vagyunk kínaiakkal! Tegyék ki a konténerpiacot valahová a város szélére! Aki ott akar vásárolni, menjen oda!

Vendég

#6 http://www.peticiok.com/ujpalota_megmentese

2013-02-08 14:02

Sokunkat bánt az, amit az újpalotaiak egy részével tesznek. Nem szeretném sem a politikát, sem a politikai és a gazdasági érdekeket analizálni, sem elítélni, hiszen nem tudom (de igen: tudom), hogy én mit is tennék, ha megpróbálnának ilyen-olyan befolyás alá helyezni. Nem tisztem megítélni, hogy az a 22 kerület a Fővárosunkban, valamint azoknak a kerületeknek a lakosai és az általuk választott Polgármesterük és Képviselőik, milyen indokból cselekednek. Csak remélni merem, hogy belegondolnak (mindamellett, hogy hálát adnak a JÓISTENNEK), hogy nem velük történik ez, mit is éreznének a helyünkben. Biztos vagyok abban, hogy akik itt élnek, pár ezren, a közvetlen közelében a "konténerpláza" tervezett helyétől átérzik. Legalább 40-70%-ban hitellel vettük meg- cseréltük el lakásaink. Tettük ezt nagyrészben azért, mert soha nem gondoltuk, hogy a kerület egyik legfrekventáltabb lakóparkjában, a kertünkben- udvarunkban élő mókusok, cinegék, vörösbegyek, nyugalom, ( vagy akár a ) gyerekzsivaj és a lehető legnagyobb biztonság helyett egyszer majd (nemcsak a félelmetes devizahitel miatt, hanem) a kiterjedt bűnözői hálózat, mocsok és a jogszabályok kijátszása és az előbb leírtak teljes hiánya miatt, nagyon -nagyon nehezen fogunk a gyerekeinknek biztonságot nyújtani (aki szülő az tudja, hogy ŐK a legfontosabbak a szülőknek). A munkánk és életünk eredményeként majd egy lepusztult, értéktelen lakást hagyunk (életünk munkája és nélkülözése árán) rájuk- ha nem veszi el addig a BANK az elértéktelenedés miatt addig, és ameddig bírja fizetni a család( a bevonni szándékozott plusz ingó és ingatlan tulajdon miatt, a szülőink lakásainak-házainak-földjeinek- kinek milye van- árán is, akiknek szintén életük munkája a lakásuk és az amit nekünk szántak, amiért megdolgoztak a gyerekeik boldogulása, ha más nem: öröksége miatt). Kérem Önöket, akinek beleszólásuk van, és/vagy a véleményüket tudják hangoztatni: tegyenek meg értünk, amit csak tudnak, mert bízom abban, hogy átérzik azt, amit mi élünk át!

Tisztelettel: Takácsné Juhász Ildikó

Gabi

#7

2013-02-10 02:24

Miért nem lehet végre valami értelmes.hasznos dolgot építeni arra a területre?? Mondjuk egy uszodát,sportközpontot futópályával,strandot,aquaparkot,egy gyönyörű közparkot a közepén egy dísztóval,stb.stb.stb. Kinek kell ide konténerpiac?! Az csak vonzaná a bűnözőket,csöveseket,drogosokat,illegális kereskedelmet,stb.stb.

Vendég

#8

2013-02-23 18:06

Nagyon felháborítónak tartom!
biztonság
Vendég

#9

2013-02-23 21:48

Tiltakozom az ittlakók nevében is,akik nem tudnak géphez jutni,nem kívánunk szemétdombot --már így is van-- és garázdálkodokak helyet biztosítani ezzel a tervezett "piaccal"!