FELJELENTÉS VONA GÁBOR ELLEN EMBERÖLÉSRE VALÓ FELBUJTÁSÉRT

Satine

#51 András, Vendég BMiki!

2012-12-30 09:34

Tisztelt András!
Bocsánat amiért meg szólítom, de azt hiszem Ön nagyon nagy szavakat emleget. Ha naponta ölne meg egy cigány egy magyar embert, akkor azt hiszem ennek már jóval nagyobb hangja lenne!És már magyar ember nem lenne Magyarországon! Egyszóval ez a mondat, szintén rágalmazás! A következő mondatai számomra érthetetlen, nem összefüggő, ezért nem tudok rá válaszolni!
Talán el kellene gondolkodni előbb mit akar le írni és aztán posztolni!
A Jobbik az egyetlen olyan tömörülés amely a mai normák szerint mélységesen elutasítandó, meg vetendő, és gyalázatos! Ön és társai csak egy porszemek ebben a tömörülésben, mondhatni BÁBOK! Vona és gazdag vezetői Önökre mint csöves, szegény, agresszív társadalomra hatnak azzal a mondattal és tévhittel, hogy Magyarországot a cigányság, zsidóság szegényítette el. Ezek az emberek lopnak csalnak hazudnak, a " magyarokat ezzel hátrányos helyzetbe hozták! Ami csak egy taktikai fogás! Önök bátran a Jobbik cím szó alatt masíroznak és rendbontást okoznak. Szerintem Önök itt élik ki a gátlástalan harci kedvüket!

Tisztelt Vendég!
Mivel valóban csak mint " vendég" szólt hozzá kérem, ne a hibát keresse a cigány emberektől való hozzászólásokból, hanem nézze meg András hozzászólását, ami érthetetlen, összefüggéstelen valamint, nagyon sok helyesírási hiba található a zagyvaságában!És ha már egyszer vendég, akkor viselkedjen úgy mint egy magyar emberhez méltó vendég!

Tisztelt BMiki!
Tudja Uram, én mint roma ember amire büszke vagyok, arról készítenék petíciót, hogy a roma embert a magyar emberek le akarják igázni. Felénk KÖZMUNKA van ami 47.000- Ft! És lehet nekem olyan iskolám vagy még nagyobb mint az Önkormányzatnál egy másik MAGYAR embernek, akkor sem vennének fel, és tudja miért? Mert Cigány vagyok! A magához hasonló embereknek ez nem jelent semmit, de számunkra tanult romák számára ez olyan megbélyegző! Mikor látom azt, hogy olyan emberek ülnek olyan helyen, amihez forgalmuk sincs....
Nem ragozom tovább! Nem mi bántjuk Önöket, hanem Önök lehetetlenítenek el bennünket cigányokat. A cigány nép nem gyilkos nép, de ha bennünket bántanak azt hiszem mi sem fogunk közben Ludas Matyit olvasni!