Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!


Vendég

#201 Viasat 6

2014-07-05 13:09

Hát ahogy én látom a Viasat 6 próbálkozik szerencsére. Múlthéten adták a Blood az utolsó vámpírt, meg ugye megy rajta a Yugioh és a Dragon ball z.

Vendég

#202

2014-07-30 01:24

Szerintem adhatnának újabb fajtákat is mint pl a SAO vagy mint a magi

Vendég

#203

2014-12-22 20:44

Én is nagyon szeretném ha lenne egy anime csatorna , főleg magyarul, bár a régebbi animékért annyira nem rajongok de van pár anime amit sosem adtak végig az animex en, vagy nem szinkronizálták nem tudom d e jó volna látni a narutot, vagy a bleach et ,vagy hasonló animéket végig leszinkronizálva és nem úgy hogy lejátszanak 30 részt a narutó bol és ismétlik, és ezen a csatornán nem szeretnék filmeket nézni mert az elrontja az egészet, vagy volt egy ideig a full metal alchemist amit szintén nem láttam végig mert mindig lemaradtam, renheteg anime van, biztosan be lehet valahogy ragni mondjuk a sz** paprika tv helyére egy ilyet , imádom az animéket de magyarul már alig látni, max pár van az interneten de nemsokat ér ha már mindet láttam, szóval én ezekhez asonló animéket szivesen megnéznék:Hellsing, Elfen lied, Death Note, Fullmetal Alchemist, Devil May Cry,Claymore(ez nincs magyarul szóval kb egy szót sem értek belőle) szóval lenne miből válogatni........remélem sikerülni fog

Vendég

#204

2015-03-19 13:53

Hát szerintem ez jó ötlet én mit szeretnék látni hát mondjuk a bleach-et leadhatnák végig akk a naruto shippudent-et fairy tail stb sok jó anime amiket megnéznék magyar szinkronnal nagyon örülnék ha lenne ilyan animés csatorna

Vendég

#205

2016-04-10 13:32

Mert a Dragon Ball összes részêt megakarom nézni magyar szinkronnal, lásd Dragon Ball ,Z,Gt,Super, és az általam irt TF._(Tron Future) amihez már csak munkatársak kellenének!! A forgatóköny 70% ban megvan!! Ez az uj anime a GT után fojtatódna.._.._.._.._.._.

Vendég

#206

2016-04-13 17:29

Animét a népnek!!!
Szeretnék egy csak Animével foglalkozó Tv Csatornát!
Parducfiu

#207 Anime Csatorna újjáélesztése!!

2016-04-13 17:56

Jonapot a népnek!!! 

E peticio célja , a Magyarországi Animecsatorna újjáélesztése!!!! Pl: Dragon Ball Super , Naruto , Inuyasha , Kaleido Star , Slayers , Yu yu Hakusho , Dragon Ball filmek leszinkronizálása (van kb 16db) Vagy (Japánul , Magyar felirattal) vagy (Magyar Szinkronnal)!!! Csatlakozzatok minnél többen ehhez a peticióhoz, lenditsük fel együtt a Japán Animéket!!! Ha nem ezen a hullámhosszon vagy akkor nézzétek csak Budapest szégyeneit lásd: Ejjel Nappal Balfaszok , Birkák Közt , Êdes Élet  ._._._.Na meg az értelmetlen Szappanoperákat , a Buzi Gasztroshowkat , Valo Világ , Szulejmán ._._ meg még sorolhatnám az agyatlanok föbb müsorait_. Szégyen!!!!! Akik ezeket a hulladéknak mondható szemetet nézik          Na azok Magyarország  BIRKÁI!!!!!

 

Ultron

#208 Több hazai manga, anime dvd kiadást és moziban vetített anime filmeket akarok!

2016-07-10 09:07

Manga téren még valami van, de Attack on Titan féle mangának ürölnék és sikeres is lenne meg a Berserket folytatni mostmár sokkal több ember venné. mert egyre több a rajongó pl. én is.

Anime téren TV is jó lenne a  shounenket könnyen el lehet adni egy naruto shippuden, fairy tail, one piece v. Bleach és később DR. B. Supert is érdemes lenne le szinkronizálni. Ecchi, harem, horrort TV csatatorna biztos nem fog szinkront csinálni. Dvd piacot is valahogy újra kell éleszteni, mert nem hiszem el h. animékre nincs igény. Mert ahogy látom az anime rajongók száma először a TV-ben kezd. el majd az internet és azóta is a netnek hála foly. nő a rajongók száma hazánkban. Egy új jó anime a TV-ben csak tovább növelné az animéseket. De nem ojat mint az Űrzavar, mert azt a kutya sem érdekli. Dvd-re visszatérve tök jó,h. 2016-ban dvd is megj. A fiú és a szörnyeteg igaz h. felirattal, de nekem az is elég. A kiadás sem rossz, mert van ennél sokkal gagyibb kiadás. Meg amit nem értek a kiadóink miért adják ki az Asylum studios  igénytelen szar filmeiket? Ép eszű ember még 200 ft. sem veszi meg söt még a neten sem érdemes megnézni.

Meg a  hollywood filmeket is a nem minőségi db. sem veszi senki. Hiszen jó példa az ,h. bemegyek a media markt-ba nem látok egy animét kivéve a fiú és a szörnyeteget.  Amiből nincs is sok és már sokan vittek belőle meg ahogy látom az xpresz honlapon el is fogyott az összes alig 1-2 két hét alatt az csak jót jelent vagyis van rá igény. Továbbá a Budapest egyik media markt-ban is elfogyott biztos, mert foly. néztem az eladást másképpen sajnos nemtudom h. mennyíre jól fogy-e. Az új megj. amik jún. voltak az anime filmen kívűl. pl. Az 5. hullám, Nagyon Vadon 4, Egyiptom istenei alig nyúltak hozzá vagyis arra nincs már igény. Meg tudom, h. sokan anno nem vettek animét, mert minek, de azóta változott a helyzet  pl. én is már próbálom begyűj. ami van.

A mozi én már fárasztónak találom a letöbb hollywood-di filmeket unom őket.  Anime filmeket akarok pl. a tavalyi DR. B. Z movie 15 volt a legsikeresebb és egy csomó más orszgba eljutott, de nálunk miért nem.? Biztos sokan vették volna egy jegyet mert igazi shounen anime filmek még sosem voltak a hazai mozikban még a Boruto filmet is rengetegen megnézték volna a naruto rajongó tábora min. 50 ezer de ennél jóval nagyobb is lehet v. lehetne. 

És végül a mozival kapcsoladban. Tudom h. lesz egy nekem egy jó film az öngyilkos osztag, de a   Gyilkos osztag nevezetű asylum studios utánzatott, miért kell nálunk bem. és majd megjelentetni dvd-re? Hihetetlen ez elég friss hír és nem értem ki hiszi ,h. bárki megnézi v. majd később megveszi dvd. 

Tehát értelmetlenül hulladék alkotásokat adnak ki és nem azt, aminek a népnek kell anime még mindig jóval nagyobb igény van.

Arra hívtam fel a figyelmet, h. animék helyet milyen igénytelen dolgokat adnak ki amire nincs szükségünk. Remélen néhányan megértették, hogy mit próbáltam híreszteni!

(Helyesírás hibákra elnézést kérek nem húzza alá és a billentyű füzetem nem túljó nincs türelmem átnézni!)

 

Koko

#209

2016-07-10 14:58

Magát az alapötletet, hogy foglalkozzunk ezzel a témával és közösséggel nagyon jó és kedves gondolatnak tartom. Amennyiben képesek vagyunk elszakadni ettől a két alapgondolattól, hogy tv csatorna és szinkronizált animék kellenek, akkor számomra az igény marad, miszerint szükség lenne egy helyre, ahol ki lehetne építeni egy közösséget és a hasonló igényeinket kielégíteni. Ebben az esetben szerintem jobb és megvalósíthatóbb ötlet lehetne egy weboldal. Szerintem manapság kevés fiataltól várható el, hogy csak ezért leüljön a tv elé és akik már elköltöztek otthonról és egyébként nem szoktak tv-t nézni, azok csak ezért vegyenek egy tv-t és fizessenek elő rá, méghozzá egy olyan csomagra amiben ez a különlegesnek számító, tehát drágább csomagban lévő csatorna is megtalálható.


A szinkronokkal kapcsolatban én személy szerint jobban kedvelem a feliratos animéket méghozzá azért, mert a magyar szinkronok hangjai ritkán illenek a karakterekhez épp ezért, amikor olyan animét nézek, ami szinkronnal is elérhető, azt eddig kivétel nélkül inkább felirattal néztem, mert számomra csak úgy élvezhető. Úgy gondolom, hogy az animék készítői direkt azokat a seiyuukat választották ki a karakterhez, akik tényleg illenek hozzá, míg a magyar szinkronoknál sajnos azt vettem észre, hogy valószínűleg az emberhiány miatt, ha nemben és korban hasonlít a szinkronszínész a szereplőhöz, akkor az ő hangját használják. Mellesleg úgy gondolom, hogy a feliratok tudnak lenni legalább olyan jó minőségűek, mint a szinkronok, bár véleményem szerint jobbak is, hisz a feliratnál a fordító jóval szabadabban használhat valóban élő szlenget, míg a szinkronoknál több kifejezést is gyakran erőltetettnek éreztem.


Az oldalon belül egy olyan streamelést simán el tudnék képzelni, mint amit az adultswimnél, bár ebben az esetben inkább csak bizonyos időközönként ugye igény és lehetőség szerint. Szerintem, ha a magyar fordító közösség összeállna és felosztaná a feladatokat maguk között, hogy ne több ember fordítsa feleslegesen a népszerűbb animék részeit hétről-hétre, akkor  időt és energiát is spórolhatnának, míg a nézők számára ez azért lehetne előnyös, mert jelenleg több fordító saját oldalt üzemeltet így néha nem könnyű  1-1 animéhez fordítást találni, hisz tapasztalatból mondom, hogy nem mindent lehet megtalálni a keresőben.


 Továbbá lehetne még az oldalon online videótár animéknek, specialoknak és anime filmeknek (akár indavideon, vagy más külső helyen tárolva). Ezeken felül még igény szerint jöhetnének mangafordítások meg keleti filmek és sorozatok és minden ehhez valamilyen szinten kapcsolható tartalom. Szerintem erre érdemes lenne adományokat gyűjteni, hogy egy ilyen létre jöhessen, mert ez szépen összehozhatná mind a fordítóközösséget, mint a nézőket. Amennyiben visszamenőlegesen is lennének feltöltve fordítások, abban az esetben megemlíteném egy számomra nagyon szimpatikus rendszert a sorozatbarátot, ahol a nézők küldhetnek be videó linkeket, így sokban megkönnyebbítve az adminok munkáját.


Fizikai dvd kiadások helyett meg lehetnének úgymond packek, amiket a fordítók állítanak össze a rajongóknak a sorozat évadjának részeivel, specialokkal, moviekkal, plusz artworkökkel, ost-vel és szerintem erre is biztos lenne igény, a nézők meg ilyen és egyéb hasonló módon is támogathatnák az oldalt. Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek természetesen a mai igényeknek megfelelően egy ilyen oldal létrehozását ingyenesen. Egy reszponzív (ami minden képernyőmérethez megfelelően illeszkedik) témával, egy könnyen használható tartalomkezelő rendszerrel (aminek használatához nem szükséges kódolás) és több külső ingyenes tárhelyszolgáltatóval.

c8 anime

#210 c8 anime october 1 2016

2016-09-09 09:37

#172: Hurrá -  

 a c8 anime nagyon jo. Aszt akarom hogy 2016 october 1 tol jojon a c8 anime tv csatornan

c8 anime

#211 Re: c8 anime october 1 2016

2016-09-09 09:43

c8 anime

#212 Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016

2016-09-09 09:48

#210: c8 anime - c8 anime october 1 2016 

 C8 anime october 1 tol indul a tv csatornan 2016. C8 anime pogram musorkezdes 9:10 musorzaras 3:10

 


Vendég

#213 Re: Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016

2016-09-09 09:51

#212: c8 anime - Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016 

 c8 anime hungary.tv. c8 anime.ro.tv 

A c8 anime csak rajzfilmet ad

 

 


Vendég

#214 Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016

2016-09-09 09:54


Vendég

#215 Re: Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016

2016-09-09 20:52

#212: c8 anime - Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016 

 C8 ANIME MEG FOG SZUNI NOVEMBER 10 KETOL 2016 HELYETE A MINIMAX.TV.HU MARAD 24 ORAT. NOVEMBER 1 TOL EJSZAKA IS FOG MENI


Vendég

#216

2016-09-09 22:15

 ANIMAX.TV. 2016 NOVEMBER 13  TOL KEZDOTIK AZ ANIMAX. MINIMAX UTAN FOG JONI 21:10 AZ ANIMAX ES 3:10 MUSORSZUNET.AZ ANIMAXON LESZNEK FILMEK, RAJZFILMEK,SPORT.AZ ANIMAX VEGET FOG ERNI JANUAR  1 TODIKEN 2017 .

2017 JANUAR 1 TOL MEG  FOG SZUNI AZ ANIMAX. 2017 JANUAR 1 TOL MINIMAX UTAN ESTE 20:10 KOR MUSORZARAS ES TOBB MUSOR NEM LESZ REGELIG. 2017 BEN JUNUAR 1 TOL A MINIMAX REGGEL 8:10 KOR FOG KEZDODNI ES 20:10 KOR LESZ MUSORSZUNET.A MINIMAX UTAN ELESZ VEVE AZ ADAS TEJESEN.

2017 NOVEMBER 1 TOL MEG FOG UJULNI MEGJOBAN A MINIMAX. 2017 NOVEMBER  1 TOL UJ KALANDAL FOG VARNI A MINIMAXON. A MEGUJULT MINIMAXON NOVEMBER 1 TOL FOG JONI A MINISEF FOZES.


Vendég

#217 Re: Re: Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016

2016-09-11 20:25

#215: - Re: Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016 

 A C8.tv csatorna a legroszab a vilagon mert nincs rajta anime. Azert amiert nincs anime a c8 on akkor meg kel szunie.A c8 csatorna meg akarom hogy szunyon october 1 tol 2016. c8 megszunik. Es akarom a c8 helyebe ujan poszt jojon amilyiken csak anime van.Az anime a legjob a vilagon.

A c8.tv csatorna meg fog szuni 2016 october 1 tol mert nincs rajta anime es mas poszt fog joni amelyiken van anime.A c8 nem er semit mert mas honen teszi az ajanlo es a reklamot es filmeket a rajzfilmet a fozest es a termeszetfilmet es a sportot.Ezert fog megszuni a c8.tv csatorna 2016 october 1 tejesen le fog zarodni a c8.tv csatorna.Ezert amiert jot a c8.tv csatorna  ezert nagyon merges vagyok mert mar ket eve megy a hulye nagyon rosz c8.tv csatorna ezert kel megszunie 2016 october 1 Az aki nem fogja szeretni az animet emi fog joni az ne neze mert en szeretem az animet ezert irtam ezeket. Az animax megszunt es en nagyon szeretem barcsak eben az eben visza jone az animax. Az animax ujra fog kezdodni 2016 october 1 animax lesz es tobet soha nem fog megszuni a nagyon szep animax.Azert akarom hogy visza jojon az animax 2016 october 1 tol mert voltak rajta nagyon jo rajzfilmek es 

nagyon szeretem oket az animaxon.Az animaxot nagyon szeretem es nem akarom hogy soha megszunyon amikor megkezdodik october 1 tol 2016.

FLORESTI

#218

2016-10-17 16:31

#210: c8 anime - c8 anime october 1 2016 

 a c8.tv.hu 2016  october 31 tol megszunik magarorsagon es romaniaban is. A C8.TV.HU HELYEBE ATVESZI AZ ANIMAX 2016 NOVEMBER 1 TOL FOG JONI AZ ANIMAX.TV.HU  ES LESZ MEGINT ANIME RAJTA ES MEGIN BENE LESZ A MINDIG TV EXTRABAN IS.A C8.TV.HU MAJDNEM HAROM EVET MENT CSODA HOGY KIBIRTA. A C8.TV.HU 2014 APARILIS 1 TOL INDULT ES MEGSZUNIK 2016 OCTOBER 31 TOL A C8.TV.HU. ANIMAX.TV.HU INDUL 2016 NOVEMBER 1 TOL ES TOBBET NEM FOG MESZUNI A ANIME.


Vendég

#219 Re:

2017-12-26 12:53

A+ANIME

#220 2018 JUNIUS 23 TOL INDUL AZ A+ANIME CSATORNA A MINIMAX UTAN ESTE 20:00 TOL 2:00 IG

2017-12-26 12:54

2018 JUNIUS 23 TOL INDUL AZ A+ANIME CSATORNA A MINIMAX UTAN ESTE 20:00 TOL 2:00 IG