A Demokratikus Koalíció feloszlatása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
De csúnya vagy! Lehet, hogy igazad van?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#202: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
Biztos! Ez az a ... típus, akit vétek szaporítani. Ő a véglény kategória.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#203: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
De szörnyű ez a jobboldali gondolkodás. Egyszerűen nem lehet velük értelmes beszélgetést folytatni.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
Most írhatnék sok mindent,de úgysem tudnád felfogni,BALfék.
Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#205: - Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
Azért azt felfogom, hogy MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC(!!!), aki Magyarország egyetlen, élő hiteles politikusa.
Re: Ezt a butaságot... (jobbikos módra: sz@rságot...)
Ez érdekes megközelítés, minden szabállyal szembemenni... Mondhatnám, jellemző! Érezzük is a "hasznát", a jobbiktól meg a "szellentés szelét"! Pfúúújjjj!!!
Le velük!!! Mindörökké!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#205: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
Nem lehet mindenki olyan tökéletlen, mint te.
Re:
Ha jól érzékelem, semmit nem értesz. Én DK-s vagyok, nem szégyenlem, sőt, büszke vagyok rá. Szívem szerint két kezemmel csinálnám ki ezt a gazembert, de nem lehet. Magyarországon nincs halálbüntetés, a 3.évezredben élünk. Sokszor én is akarnám, hogy állítsák vissza, de meggyőzöm magam, hogy nem lehet, az idő túlhaladta. Majd a rabtársak elrendezik ezt az embernek nem nevezhető, két lábon járó állatot. Miután mindenféle egyezményt - nem a DK - aláírtak, hogy Magyarországon nem lesz soha öbbé halálbüntetés, hát nem lesz. Ezért nem hiszem, hogy - ahogy írod- újabb oka a feloszlatásra. Bugyuta érv.
Re: Re: Ezt a butaságot... (jobbikos módra: sz@rságot...)
#208: - Re: Ezt a butaságot... (jobbikos módra: sz@rságot...)
Most látom, más is felkapta a lét a 207-es badarságán. Örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Mindhalálig DK, Mindhalálig GYF!
Re:
A parlamentbe sem fog bejutni 2014-ben,jó ha tud 3-4%-ot produkálni,talán.
Hajrá, DK, hajrá Feri!
Re:
Gyurcsányt és bűnbandáját a börtönbe! Bár a nyilvános felakasztásuk lenne az igazi.
Budai Gyulát előzetesbe kell dugni, hogy bevallja, miért és mennyiért kutakodott a semmi után!!!
A fizetését adja vissza!!!
Re:
A sukorói telekpanama miatt nem Budai Gyula, hanem Schiffer András (LMP) jelentette fel Gyurcsányt.
Re: Re:
Nem mindegy, hogy ki jelentette fel Miniszterelnök Urat? A lényeg, hogy alaptalanul meggyanúsították.
A Budai pedig azért adja vissza a havi két gurigát, mert aki után eddig kutakodott, mindegyik ártatlan, menjen börtönbe ő, mert ennyi lóvéért, aki semmit nem tesz, az odavaló.
Re: Re:
Húznád a kötelet, te igaz magyar! Vissza a középkorba, vagy menjél Pakisztánba, Afganisztánba, ott láthatsz nyilvános akasztást, kövezést, amit választasz. Oda való vagy. Süljön le a képedről a bőr.
Re: Re: Re: Re:
Jó ember lehetsz, szívesen eltöltenék veled egy-két órácskát.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
#197: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TÁRSKERESÉS
Az max. nked jó, ha leszívják, már ha van benne valami...