A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Quoted post

Lukrécia

#309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:24

#301: - Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!  

Megkapod:

Amikor felpörögsz, gyermekkorom egyik kedvenc regénye jut eszembe: G.Hajnóczi Rózsa - Bengáli tűz című kétkötetes könyve. Az írónő évekig élt a Távol-Keleten és az ottani élményeit írta meg a könyvben. Na, ebből jut eszembe egy Epizód Flikéről, aki az utóbbi időben Anonim. Egy este vacsorameghívásuk volt egy gazdag helyi családhoz. Olyan vacsorát kaptak, amit csak a nagyon kedves vendégeknek tálalnak fel. Felhergelt majom agyvelejét. A majmot az asztalnál hergelikegy ketrecben, amiből csak a feje van kívúl. Amikor a majom a teljes őrületbe ért, meglékelik a fejét és a fortyogó agyvelejét a vendégnek felszolgálják. Egyszer ide jutsz te is két csita kép küldözgetése közben.

Még pár másik kedveskedésedhez is fűzök néhány gondolatot, aztán be is fejezem: Összehozol Vilmossal, nem kéne. Vilmos engem, mint barátot szeret, a szerelmet másnak tartogatja! Tudod, miaz, hogy barátként szeretni valakit? Gyanítom, nem.  Gayanítom azt is, hogy titkon belém vagy szerelmes, hiszen így akkor szoktak viselkedni az ovisok, vagy a második gyerekkorukat élők, amikor szerelmesek a másikba. Hú, hányszor húzta meg a copfomat az oviban a Kovács Ákos! Két copfráncigálás között kézenfogva mészkáltunk az ovoda udvarán.

Megint pofámba vágod, hogy nem bírok a véremmel, noha tudod, hogy egy éve temettem el a férjemet, a hátam közepére nem hiányzik férfi, se 12, se 18 centivel, pláne, ha olyan, mint te lehetsz. Azért tudsz te az ember érzékeny részébe taposni, ha forr az agyad! Most előjöhetsz még a fiam halálával is, ő már 3 éve halt meg, lehet vele viccelődni, véleményeddel ellentétben az élet rendesen megedzett, kibírom.

Azt viszont elmondanám, hogy nincs kedvem a továbbiakban viccelődni veled, mert viccelődni azzal lehet, aki különbséget tud tenni vicc és a trógerság között.

Ég veled

Válaszok

Vendég

#310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:31:15

#309: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Úgy gondolod? Az én idegrendszeremnek semmi baja,ellentétben a tiéddel. Nehogy te kapj itt egy agyvérzést,matuzsálem!

http://gallery.site.hu/d/2499147-2/th_1137325324-1.gif...