Családi pótlék ne legyen utalvány!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Szerintem jól látod a helyzetet... Aki eddig beleverte a játékgépbe, elcigizte és elitta, az ezek után is meg fogja találni a módját...
Egyáltalán kivi lennék hogy ennyi családi pótlékból ő megtudna élni?
Re:
Nem örülnék neki, vagy az iskola és az óvoda elfogadja az ebéd befizetésénél? Ha meg marad egy kicsi, abból meg ruhát veszek a gyerekeknek, de azt is a kínai áruházba. Az meg köztudott, hogy a külföldi érdekeltségű boltoknak nem engedélyezi, hogy elfogadják az Erzsébet utalványt. Ennyi. Megint egy pihentagyú agyából kipattanó ötlet.
Re:
Nem arról híresek,hogy bármi miatt szégyenkeznének........! Lényeg,hogy ők jól élnek,a többi meg....:(
Nálunk sűrűn amikor érkezett családi pótlék étel volt az asztalon, de álltalában egy kis cipőt, egy harisnyát, bármit amit az interneten tudok vásárolni a kislányomnak azzal fizettem hisz az volt a leg első pénz ami a számlámra érkezett. Ha utalványba kapnánk kénytelen lennék játékot ruha neműt is nagyobb üzletben venni???Nekem sajnos nem igen telik új játékokra vagy új ruhára csak használtra, ezért voltam kénytelen a baba börzéket és az internetet választani, szerintem egyik helyen sem fogadják el majd az utalványt.
Én nem dohányzom, nem iszom, a párom a sem, tehát amit kapunk mi mindig a kislányunkra költjük.
Kérem tisztelettel, hadják már meg nekünk forintban azt a kis családit...!!!!
Móni
[email protected]
Idióták ezek.
[email protected]
Nem segélyből élek (sajnos még előfordulhat hogy egyszer sor kerül rá) dolgozik a párom és mégis örülünk , hogy azt veszünk a gyereknek amire szüksége van és ott ahol jónak látjuk!
Egyikönk se iszik játékgépezik, mégis ELLENZEM az utalvány formát!!!!
Nem vagdalkozni kéne meg szitkozódni, hanem ésszerüen gondolkozni!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Csere
Re: Jöhet Erzsébetben is!
#21: Nem segélyes! - Jöhet Erzsébetben is!
Kedves Nem segélyes!
Szerintem tedd a szád elé a szemed,hogy ne csak halljad hanem lásd is mit mondasz!
Nekem négy gyerekem van a férjem dolgozik , én gyesen vagyok ! Lehet neked apró pénz a családi,de van akinek nem ! Aki segélyre kényszerül nem azt jelenti,hogy munkakerülő is! Lehet neked nincsenek számla gondjaid vagy az ,hogy a gyerekednek ,hogy vegyél pelust stb. vagy éppen nem nyomja hitel a válladat ,mert apuciék kifizetik vagy a gazdag anyósék,de nem mindenki él így ! Mi is nehezen élünk , de nem azért ,mert züllött életet élünk! Nem kell lenézni valakit aki szegény ! Szerényen élünk , de ha kevés is van akkor is szoktam felajánlani dolgokat , hogy segítsek olyanokon akiknek még rosszabúl megy! Nekünk a 4 gyerekből 2 középiskolás 1 most ballag nyolcadikból és van egy 6 hónapos pici fiunk! Nem kell rajtad kívül elsorolnom szerintem senkinek,hogy ez mit jelent ! Ne gyere azzal,hogy minek szültem ennyit ,mert tudom ez lesz a következő húzásod! Hogy örüljél nem az államnak hanem magamnak és a páromnak! El is tartjuk őket ,de ne nézz le olyanokat akiknek mint nekem is szükség van a pénzre nem egy nyamvadt papírra aminek éppen semmi hasznát nem veszem ! Abból nem fizetek , villanyt vizet stb, a gyerekek bérletét a fiam pelenkáját ! Soroljam még? Ugyan minek az ilyen úgyse érti meg ,de kívánom ,hogy csak 1 napot legyél olyan helyzetbe ,hogy ne tud mit adsz enni holnap a gyerekednek ! Lehet kemény voltam ? Nem érdekel! Idegesítenek a korlátolt , öntelt m egoista emberek!
| This discussion has been closed. |