Nem akarunk kilakoltatásokat látni!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
az ilyen pusztuljon
Meddig ér a takaró?
Tetszettek volna addig nyújtózkodni ameddig a takaró ér!Ja, hogy az előrehozott fogyasztás az ugye kellett a nyakra-főre fölvett kölcsönökből?A plazma tévé,az új autó meg a nyaralás "törökbe" az ugye jól esett?Na akkor most itt az ideje,lehet szépen kiköltözni az elzálogosított lakásból.
Majd én fizetem ki az adómból,mi?Hanyatt homlok rohantatok a bankokba ilyen-olyan hitelekért,
most meg, mikor itt az ideje fizetni,nem bírjátok!Ócsároltok itt mindenkit,de az eszetekbe sem jut,hogy ti magatok hoztátok a családotokat lehetetlen helyzetbe.Orbán meg takarodjon,mert nem fizet a ti hülyeségetekért, mi? Majd szépen kiültök az utcára, a kedvenc fotelotokba és HEGEDÜLTÖK TOVÁBB úgy mint eddig ti tücskök!
Megölném őket
Re: Megölném őket
#87: Terrorista - Megölném őket
Na ezt ugye azért te sem gondolod komolyan!Ha már e te birkád döglődik, másnak az egész nyája pusztuljon, mi? Arra válaszolj,az általad felvett kölcsönt ki használta fel?A végrehajtó?A banki dolgozó, pénztáros, ügyintéző?Én addig mentem, míg forint-hitelt nem kaptam,nekem ne add be, hogy nem kaptál csak devizást!A haverok is hülyének néztek,hogy nem a frankost vállaltam be.Miért?Mert nem hittem, rohadtul nem hittem, hogy dübörög a gazdaság!Frankos hitel csak akkor érte volna meg, ha a forint később jóval erősebb lett volna a franknál!De nem lett az,soha nem lesz az!A bankok reklámjainak dőltetek be,csak ugye ők nem mosóport, meg kindercsokit reklámoznak.Te elhiszed,hogy az X mosogatószerből csak egy csepp és hetven garnitúra edény megtisztul?Na, ugye!Csak a te mosogatószered flakonjára az volt írva:CHF. Még hiszel a mesékben? Hány éves vagy?Remélem nem vagy a szomszédom,(a lakásrobbantás miatt érdeklődöm)mert tudod lehet, hogy téged kilakoltatnak,de az én lakásom lassan tehermentes lesz(forint hitel!)és nem szeretnék a felelőtlenséged miatt utcára kerülni!
Szép, szép, hogy az Orbán-kormány ennyi intézkedést hozott a korábbi kormányok aktív segédletével bajbajutott devizahitelesek megmentésére és ilyen sok időre kilakoltatási moratóriumot hirdettek... de azért ez mégsem tarthat örökké!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Re:
#13: - Ehhez képest évente ezreket raknak az utcára. A végrehajtásokat 3 dolog állíthatja le -a jelenleg érvényes törvény (!) ld.: Vht=végrehajtási törvény: 1, az adósság megfizetése, 2, a végrehajtást kérő visszavonása (ugyan, miért tenné???), 3, az adós halála. Ha pl. az adós súlyos beteg: műtét előtt áll, az nem baj. Szemrebbenés nélkül -télen is- kiteszik az utcára. Ezt VOLT hivatott a moratórium megakadályozni. Idén megszűnik.
| This discussion has been closed. |