Nem akarunk kilakoltatásokat látni!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Nem akarunk kilakoltatásokat látni! petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2012-03-06 23:50

Az ügyvédek már bebizonyították, hogy a bankok uzsora kamattal dolgoznak.A szerződéseket már régen meg kellett volna semmisíteni,mégis tovább folyik a kilakoltatás.Embertelen amit művelnek.Kifosztják az egész országot.

Vendég

2012-03-07 14:59

Kormányunk azt ígérte senki nem kerül az utcára ,,hát tartsák is be az ígéretüket....

Vendég

2012-03-07 16:07

Akik ilyen szituációba kerülnek segítségre szorulnak és nem arra, hogy kitépjék őket a megszokott közegükből mint egy csokor gyomot. A társadalomnak ugyan olyan tagjai mint más.

Vendég

2012-03-07 19:49

mocskos hazaárulo zsido aki kilakoltat
az ilyen pusztuljon

Vendég

2012-03-08 20:00

Nagyon szépen köszönöm, hogy végre valaki foglalkozik az emberek lakhatási jogával. És szeretném megkérdezni, hogy más uniós országokban is ez megy? Mert az emberek java része nem nem-akarja fizetni a közüzemi számlákat, hanem nem tudják! Hajlandóságuk pedig van, de a részlet fizetéstől mereven elzárkóznak a szolgáltatók és az emberek az utolsó fillérjeiket is ott hagyják. Sajnos a segélyekből nem lehet megélni és munka meg nincs!

Vendég

2012-03-08 20:15

Nem tudom milyen 2-3000 emberről beszélnek amikor a fél országot kiakarják rakni az utcára! Én kaptam 24500 munkanélküli segélyt három hónapig a párom pedig már semmit sem. Ebből 22500 a lakbér 15000 a villany, 8000 a gáz. Ebből a lakbér minden hónapban be lett fizetve, de a késedelmi kamatot már nem tudtuk és ennek ellenére most mégis kiakarnak rakni minket is. Kíváncsi lennék ebből kilehet-e fizetni a közüzemi díjakat. Ételre és ruhára már nem is mer gondolni az ember. Miért csak a deviza hiteleseknek van némi remény? A bérlakásban élőkre pedig senki sem gondol! Nem rég még azt hangoztatták, hogy senki sem hagyunk az út szélén! Nem is hanem belökik a szakadékba! Így sokkal olcsóbb!!!

Vendég

2012-03-09 20:45

Istenem add meg nekem, hogy lássam a Magyar Nemzet sanyargatóit himbálózni a villanyoszlopokon.

Vendég

2012-03-10 00:26

Valamit tennünk kellene,a többszörös milliomos,milliárdos önálló végrehajtók ellen.Akár bejelentett ORSZÁGOS tiltakozással az irodájuk előtt,hogy széggyeljék el magukat és fejezzék be a magyar családok tönkretételét.Ők már készitik a listát rólunk adósokról,de mi lenne ha róluk is készülne egy lista.Egy kicsit vissza foghatnák ezek a hiénák a nagy arcukból,mert hány embernek kell még meghalni miattuk.Ha kell ki kell állni az irodájuk elé,az országban mindenhol,csak megszervezés kérdése.Itt Debrecenben biztosan eljönnének a népnyuzók ellen tüntetni.ELÉG VOLT AZ önálló birósági végrehajtók gátlástalan,habzó szájú,pénzéhes magatartásából!Takarodjanak becsületes kétkezű munkát végezni,és ne Las Vegas-ba utazzanak luxusutra a szemétládák!
Hangya

#84 Meddig ér a takaró?

2012-03-12 00:54

Ez az élet Babolcsay néni!
Tetszettek volna addig nyújtózkodni ameddig a takaró ér!Ja, hogy az előrehozott fogyasztás az ugye kellett a nyakra-főre fölvett kölcsönökből?A plazma tévé,az új autó meg a nyaralás "törökbe" az ugye jól esett?Na akkor most itt az ideje,lehet szépen kiköltözni az elzálogosított lakásból.
Majd én fizetem ki az adómból,mi?Hanyatt homlok rohantatok a bankokba ilyen-olyan hitelekért,
most meg, mikor itt az ideje fizetni,nem bírjátok!Ócsároltok itt mindenkit,de az eszetekbe sem jut,hogy ti magatok hoztátok a családotokat lehetetlen helyzetbe.Orbán meg takarodjon,mert nem fizet a ti hülyeségetekért, mi? Majd szépen kiültök az utcára, a kedvenc fotelotokba és HEGEDÜLTÖK TOVÁBB úgy mint eddig ti tücskök!

Vendég

2012-03-13 10:54

szerintem még több aláirást kéne kezdeményezni,mert ugyebár a remény hal meg utoljára!Aktivistákat kelltoborozni,hogy minél több aláirás összegyűljön.Aztán hátha "észheztérnek a nagyon okosok"!!

Vendég

2012-03-14 18:56

Jelenleg minket is a kilakoltatás fenyeget mivel 2012.03.06-án elárverezték az ingatlanunk.
Terrorista

#87 Megölném őket

2012-03-15 18:30

Nálam már nincs pardon, én még fizetek. Egy biztos, ha kilakoltatnak akkor előtte felrobbantom a lakást, nem fog érdekelni ha már földönfutóvá tettek. Aztán Ámokfutást rendezek egy bankban, és azok a dolgozók akik ott lesznek... a családjuk megérzik milyen elveszíteni valakit, valamit. Nem érdekel hogy főnök vagy pénztáros, ez nem hivatkozási alap hogy ők végrehajtók, ha nekik nincsenek érzéseik , nekem sem lesz. Kértünk, könyörögtünk, ők meg csak emeltek, minden emelkedett, közüzem hitel, minden miközben a munka nélküliek aránya nőtt, a reálbérek csökkentek, a munkakörülmények 80% rabszolgatartásra emlékeztetnek, ha nem tetszik el lehet menni... ez a válasz bármire... elég volt. Én lassan a 2,5 szeresét fizetem annak amit bevállaltam, és jelenleg többel tartozom (30% al, persze ha az árfolyam változik...) mint amit felvettem, miközben a felvett összeg, ha a befizetéseket nézem 80% át már bőven kifizettem. Közben vérlázító cikkek látnak napvilágot... elegem van, annak idején azért nem adtak forinthitelt mert a fizetésem 30% nál többet nem vihet el a bank, jelenleg a fizetésem 90% át viszi a bank.
Hangya

#88 Re: Megölném őket

2012-03-15 23:34

#87: Terrorista - Megölném őket

Na ezt ugye azért te sem gondolod komolyan!Ha már e te birkád döglődik, másnak az egész nyája pusztuljon, mi? Arra válaszolj,az általad felvett kölcsönt ki használta fel?A végrehajtó?A banki dolgozó, pénztáros, ügyintéző?Én addig mentem, míg forint-hitelt  nem kaptam,nekem ne add be, hogy nem kaptál csak devizást!A haverok is hülyének néztek,hogy nem a frankost vállaltam be.Miért?Mert nem hittem, rohadtul nem hittem, hogy dübörög a gazdaság!Frankos hitel csak akkor érte volna meg, ha a forint később jóval erősebb lett volna a franknál!De nem lett az,soha nem lesz az!A bankok reklámjainak dőltetek be,csak ugye ők nem mosóport, meg kindercsokit reklámoznak.Te elhiszed,hogy az X mosogatószerből csak egy csepp és hetven garnitúra edény megtisztul?Na, ugye!Csak a te mosogatószered flakonjára az volt írva:CHF. Még hiszel a mesékben? Hány éves vagy?Remélem nem vagy a szomszédom,(a lakásrobbantás miatt érdeklődöm)mert tudod lehet, hogy téged kilakoltatnak,de az én lakásom lassan tehermentes lesz(forint hitel!)és nem szeretnék a felelőtlenséged miatt utcára kerülni!

Vendég

2012-03-19 09:59

Ha elveszik a családoktól,a biztonságot nyujtó fedelet,az othont,ebben a nehéz hejzetben amiben az ország is van,az nem csak az adósoknak tragédia,hanem az országnak is!Ha azokat megkell menteni,akik ellopják a nép pénzét,akkor azokat is akik csak boldogulni szerettek volna,de a válság és a munka hiánya tönkre tette őket!

Vendég

2012-03-19 21:12

Követeljük a kilakoltatások leállitását!!!

Vendég

2012-03-22 02:38

Emberek élete munkáját veszik el az emberektől, és ez nem az ő hibájuk. Egyre több lesz az elszegényedett ember. Nagyon sokan az öngyilkosságba menekültek, és még sokan fognak is, ha ezen nem változtatnak.

Vendég

2012-06-29 10:58

Szép, szép, hogy az Orbán-kormány ennyi intézkedést hozott a korábbi kormányok aktív segédletével bajbajutott devizahitelesek megmentésére és ilyen sok időre  kilakoltatási moratóriumot hirdettek... de azért ez mégsem tarthat örökké!

Vendég

2012-06-29 22:35

Én az elmúlt két év újgazdagjait lakoltatnám ki első menetben.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-06-29 22:41

Lindy83

2012-09-30 14:35

Sajnos minket már kilakoltattak mind a ketten dolgoztunk én 3 műszakban a férjem 12 órában csak egy gyermekünk van akit másfél évesen bölcsibe adtam hogy vissza tudjak menni dolgozni és mégsem tudtuk fizetni a megemelkedett törlesztő részletet.Erre a nagy gondra a házasságunk ráment és ahelyett hogy a saját otthonom nyugalmát élvezném az 5 éves gyermekemmel,együtt kell laknom a 80 éves nagymamámmal aki nagyon kedves és aranyos de mégiscsak mondhatjuk úgy hogy ő van otthon.Nem is nagyon panaszkodhatok mert nekünk még volt hová menni nem úgy mint sok embernek aki szintén ilyen sorsra jutott önhibáján kívül.

Vendég

2013-03-20 15:39

SÜRGŐS MEGOLDÁST KELL TALÁLNUNK... KÖZÖSEN! A BANK VISZI A HÁZUNKAT... AZ ÉLETÜNKET.

Vendég

2014-04-01 05:51

Elég a gazdasági terrorból !
Láng László

#99 Re:

2014-04-05 12:23

#13: - Ehhez képest évente ezreket raknak az utcára. A végrehajtásokat 3 dolog állíthatja le -a jelenleg érvényes törvény (!) ld.: Vht=végrehajtási törvény: 1, az adósság megfizetése, 2, a végrehajtást kérő visszavonása (ugyan, miért tenné???), 3, az adós halála. Ha pl. az adós súlyos beteg: műtét előtt áll, az nem baj. Szemrebbenés nélkül -télen is- kiteszik az utcára. Ezt VOLT hivatott a moratórium megakadályozni. Idén megszűnik.