Kína állatevése és kínzása ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Kína állatevése és kínzása ellen! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2014-03-26 10:59

Aláírtam a kegyetlen bánásmód elleni tiltakozásul, de szerintem át kéne fogalmazni, legalábbis a címet. MINDENHOL megeszik az állatokat - attól, hogy mi dédelgetjük a kutyát és macskát, még nem kevésbé állat, mint a disznó, amiből az ebédünk (és az övék) készül. Valamit enni kell, de ha már olyan büszkék vagyunk az "emberi felsőbbrendűségre" akkor tegyük meg, hogy nem tesszük ki fölösleges szenvedésnek a másik élőlényt, csak mert megtehetjük. Amúgy mi a cél a petícióval, hová akarjátok elküldeni? Ahhoz, hogy bármi változzon, komoly nemzetközi nyomás, és valószínűleg ENSZ-szintű beavatkozás kéne, meg sajnos rengeteg idő, hogy végbemenjen.

Vendég

#2

2014-11-18 12:45

A sok kutya- ésmacskavédő sokszor azt sem tudja, hogy mit ír! 
Fikázzák a kínaiakat, hogy kutyát esznek. És akkor mi van?! Én nem ítélem el őket! Meg is indoklom, hogy miért. 

A világ étkezési szokásai nagyon változatos és különböző. Például Indiában a tehén szent állat. Nem eszik meg a húsát. 
Ennyi erővel egy indiai ember is egy köcsög állatkínzónak tarthat egy marhapörköltet jóízűen fogyasztó magyar embert, aki állatkínzónak tart egy olyan kínait aki kutyát eszik. 
A texas-i asszony meg a cowboy férjének hatalmas marhahúsból grillezi a steak-et. 
Egyébként a kínaiak TENYÉSZTIK ezeket a kutyákat. A TENYÉSZÁLLAT LEVÁGÁSA ÉS FELDOLGOZÁSA AZ NEM ÁLLATKÍNZÁS! 
Miért kell a kínaiakat fikázni, mert a kapitalista elbuzult nyugati kultúra így kívánja? 
Szerintem nagyobb állatkínzás az, hogy egy plázaribanc a csivaváját a ridiküljébe cipeli és így nem hagy szabad mozgást a kutyának csúfolt patkányának, mint az, hogy egy kínai egy tenyészállatot élelmiszerként feldolgoz. 
IGEN?! Ennyi erővel egész India kinyírhatná az USA teljes lakosságát, mert az összes jenki a Mekiben zabálja a marhahúsból készült hamburgerét. Csak az indiaiak nem ennyire hülyék, ők elfogadták azt, hogy a világ nagy és változatos ahány ház, annyi szokás. Nekünk is ezt kellene tenni, nem ész nélkül elítélni dolgokat amiről nincs fogalmunk. 
Mellesleg a kínaiak étkezési szokásai sokkal egészségesebb, mint a magyaroké (pontosabban az európaiaké). Akkor kiknek is dumálunk, okoskodunk?! 
Ja az olaszok pedig macskát esznek. A legeslegdrágább olasz éttermekben a legminőségibb spagettit és egyéb olasz ételeket is macskából csinálják (ezt egy olasz ismerősömtől tudom aki amúgy sokáig szakács volt Rómában). 


Vendég

#3

2014-11-19 08:48

Kínozzák Kínát???


Vendég

#4 Re:

2015-11-25 11:49

#1: -  

 A kkutyát az ember háziasította, szeledidítette meg társul. Tehát az emberiség hibája.


Vendég

#5

2016-01-20 18:23

De jó lenne ha végre megszűnne az angóra nyuszik kínzása és az egyéb állatoké is.
Cicus8711

#6 Re: Állatkínzás

2019-03-27 19:30

#2: -  

Figyelj! Ha mellette vagy annak hogy a Kínaiak kutyákat ès cicákat kínozzanak, ráadásul még el is fogadod  akkor Te is megèrdemlèd ugyanazt amit ezek a csíkszemű fèrgek .. Nèztèl bármit is hogyan kínozzák szerencsètlen állatokat?!!! Ajánlom hogy nèzz meg egy párat! De az írásodból még azt is kinèzem hogy mindezt te èlvezed!!!