Kína állatevése és kínzása ellen!


Vendég

/ #2

2014-11-18 12:45

A sok kutya- ésmacskavédő sokszor azt sem tudja, hogy mit ír! 
Fikázzák a kínaiakat, hogy kutyát esznek. És akkor mi van?! Én nem ítélem el őket! Meg is indoklom, hogy miért. 

A világ étkezési szokásai nagyon változatos és különböző. Például Indiában a tehén szent állat. Nem eszik meg a húsát. 
Ennyi erővel egy indiai ember is egy köcsög állatkínzónak tarthat egy marhapörköltet jóízűen fogyasztó magyar embert, aki állatkínzónak tart egy olyan kínait aki kutyát eszik. 
A texas-i asszony meg a cowboy férjének hatalmas marhahúsból grillezi a steak-et. 
Egyébként a kínaiak TENYÉSZTIK ezeket a kutyákat. A TENYÉSZÁLLAT LEVÁGÁSA ÉS FELDOLGOZÁSA AZ NEM ÁLLATKÍNZÁS! 
Miért kell a kínaiakat fikázni, mert a kapitalista elbuzult nyugati kultúra így kívánja? 
Szerintem nagyobb állatkínzás az, hogy egy plázaribanc a csivaváját a ridiküljébe cipeli és így nem hagy szabad mozgást a kutyának csúfolt patkányának, mint az, hogy egy kínai egy tenyészállatot élelmiszerként feldolgoz. 
IGEN?! Ennyi erővel egész India kinyírhatná az USA teljes lakosságát, mert az összes jenki a Mekiben zabálja a marhahúsból készült hamburgerét. Csak az indiaiak nem ennyire hülyék, ők elfogadták azt, hogy a világ nagy és változatos ahány ház, annyi szokás. Nekünk is ezt kellene tenni, nem ész nélkül elítélni dolgokat amiről nincs fogalmunk. 
Mellesleg a kínaiak étkezési szokásai sokkal egészségesebb, mint a magyaroké (pontosabban az európaiaké). Akkor kiknek is dumálunk, okoskodunk?! 
Ja az olaszok pedig macskát esznek. A legeslegdrágább olasz éttermekben a legminőségibb spagettit és egyéb olasz ételeket is macskából csinálják (ezt egy olasz ismerősömtől tudom aki amúgy sokáig szakács volt Rómában).