Romák ne tarthassanak kutyát csak engedélyel!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Semilyen állatot!!!
éreznek és tesznek.Rémülten állok ezen probléma előtt mert ez nem áll meg itt.Akik az állatokat nem tisztelik azok senkit nem tisztelnek.Tisztelet a kivételnek de sajnos ha a kivételekkel foglalkozunk nem oldjuk meg a kivételesen szörnyű dolgokat amiket elkövetnek ezen állatkákkal szemben.
Azért vannak az utcán, mert "DÜBÖRÖG A GAZDASÁG!"-a gazdijánál!Sürgősen szivja vissza, a kilövésRe:
Re:
Ennek az egésznek tudom én is csak eszmei értéke van,de sokszor többre megyünk
rávilágítani csúf gonosz dolgokra,mert talán ezáltal mások is magukhoz térnek.Itt
NEM!! rasszizmusról van szó csupán tényekrő,és érző állatkák tizezreiről akik szenvednek
a brutalitástól.Valamint ha valakik ilyen gonoszok megkérdőjelezném az emberséghez
és eggyüttéléshez való hozzá állásukat.Miért türik el a vezetőink és mi magunk emberek
ezeket a rém tetteket.Gonosz brutális embereket fölkell világosítani,hogy ez nem vezet az együtt élés
semmilyen formályához!!!!!!!
Re: Re:
Midien
Kiváló kezdeményezés, és bőven végig lehetne vinni, az ebadó palástja alatt. Nem kell mást tenni, csak azokra az emberekre vonatkoztatni akik nem képesek egy újonnan, szakértő állattartók, állategészségügyi szakemberek, állatvédők által meghatározott körülményeket biztosítani a házi illetve hobbiállatoknak.Ennyi. Ja, de legfőképp a hatályos jogszabályokat betartatni a nyomorultakkal!!! Emberileg is útálommm őket!! A környékünkön sok van. kutyákat mérgeznek, macskákat rugdosnak, taposnak! Igen ezen kell változtatni. Állatrendőrség, kétméteres állatok mutassák meg nekik milyen érzés védtelennek lenni.Ridicootól nem vártam ilyesmit az előző Egri kóbor kutyás után! Ezt fejlődésnek veszem!
Ezt nem kéne!
Re:
Kedves Yvett!Arra kérlek,látogasd meg légyszíves a fiókomat,nézd meg a bejegyzéseimet az állatportálokon,vagy akár fogadd el szívélyes meghívásomat a lakásomra tájékozódás céljából.Én is ROMA vagyok,kedves Yvett,és imádom az állatokat!Nemrég írtam alá néhány petíciót az állatkínzók,a kutyagyilkos vadászok,és a kutyaevés ellen.Szénási Vilmos.
Re:
| This discussion has been closed. |
mindenki látja hogy ezeknek az embereknek nincs meg a kialakult
kultúrájuk hogy eme nemes lelkű állatokat tartsák.Amere járunk az országban
csak a szenvedést és a halált látjuk.Kérünk mindenkit támogassa ezt a petíciót
mely elsőre furának tűnik és nem demokratikusnak,viszont a tényeken nem vál-
toztat a kutyák szenvednek ezen népcsoportok életvitelétől.Menhelyek 90%
roma tulajdonú kutyákkal van tele.