Nógrád Volán

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Nógrád Volán petíció automatikusan generált fórumtémája

Évi
Vendég

#1

2012-02-03 09:56

van ésszerű takarékoskodás és van átgondolatlan ötletelés... amit a Nógrád Volán most szeretne  tenni az utazóközönséggel, ez utóbbi ..... kár, hogy akinek agyából ez kipattant, nem tömegközlekedik... kívánom hogy kényszerüljön rá .....


Vendég

#2

2012-02-03 17:19

Aki ezt a menetrendet megszerkesztette, annak kellene a az egész napját végig gyalog közlekednie,hóban fagyban úgy ahogy régen jártak a nagyszüleink.Nem a meleg autóban futyikároztatni a seggét.Szegény gyerekek meg faggyanak meg!!!!Habár lehet hogy nem is szereti a gyerekeket!

Vendég

#3

2012-02-06 09:06

örülnék ha értelmesen járnának a buszok mert ez így egy nagy nulla!
Gratulálunk!!

#4 laci

2012-02-06 09:13

Gratulálok az új menetrendhez!!!
....a feleségemnek szombat délután terhesen a városból gyalog kellett hazajönnie a kisgyerekkel,mert belátható több mint 1.órán belül semmi értelmes busz nem ment a Besztercére!!!
Még milyen jó hogy itt lakunk....És még emelitek a bérletet!!!Na akkor el kell gondolkozni azon is,hogy mennyien fognak venni ezután is bérletet!!!
Tiszta szégyen ez a város,meg a Volán is!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-06 09:34



Vendég

#6

2012-02-06 09:41

Az új menetrendhez csak gratulálni tudok,igen ügyes húzás volt a járatok ritkítása illetve megszüntetése.Olyanra még véletlenül se gondoljanak,hogy azon emberek akik lehúznak a munkahelyükön 12 órát ugyan hogy jutnak majd haza mi az nekik,hogy várnak a buszra esetleg egy órát.Gondolom azon urak akik ezt a csodás menetrendet megalkották nem igen utaznak tömegközlekedési eszközön,pedig megvehetnék a 6230 Ft-os bérletet és ezért a pénzért várakozhatnának a buszmegállóban órákat,aztán ha a busz megérkezik akkor nyomoroghatnának a buszon hazáig.Nem csak a diákokra de azokra az emberekre sem gondoltak akiknek van munkahelye és dolgoznak szombat vasárnap és ne adj isten még ünnepnapokon is pl a kórházban...hát Pálfalváról hétvégén meglehetősen nehéz a kórházig eljutni illetve hazajutni.Ja és még az a Nógrád Volán szlogenje,hogy "Önért haladunk!" Hahaha....

Vendég

#7

2012-02-06 09:53

A Volán, és a városvezetés pont azzal a réteggel cseszik ki, aki még szeretne dolgozni járni (autóra viszont már nem futja). Szerintem jó páran járunk (járnánk)reggel 7-re, ill. 1/2 8-ra dolgozni, de Somosról például 6 órától több mint egy órát kell várni a következő buszra, amire természetesen nem lehet felférni. Csak gratulálni tudok ehhez a dilettáns bandához, és menetrendhez. Remélem ki tudunk csikarni egy normálisabb menetrendet, ha minél többen jelezzük nemtetszésünket.

Vendég

#8

2012-02-06 10:40

Ez a menetrend senkinek sem jó, kivéve a volán vezetőségének, akik, nem veszik igénybe a busszal való közlekedést, és fogalmuk sincs mit jelent órákat várni

Vendég

#9

2012-02-06 11:36

Nagyon felháborító,hogy a bányagépgyártól a 63.járat nem üzemel.Nem lehet lejutni a síküvaggyárban dolgozóknak.nem beszélve mennyi lakó van errefelé,se lefele,se az ISZI-be nem lehet eljutni innen.
De a Sugárutra meg minden busz bemegy ami csak egy utca(nem pedig telep)és sok idős lakik ott aki nem is megy sehova.Alig száll ott fel valaki.Igazságos ez?Követeljük vissza a 63.is.Amúgy ez egy Fő utvonalú járat volt.
Aki innen a rendelőintézetbe akar menni(időre)azzal az egy 36.-sal mehet ami kisbusz és mindenki fel akar rá férni,remek!!!!!
Köszönjük Nógrád volán,a mai jegyárakkal együtt.!!!!
Köszönöm,hogy elolvasta az én problémámat.
Üdv egy utas.

Vendég

#10

2012-02-06 12:20

Ez már tűrhetetlen.. A piaci járatot is elvették, holott a sok ídős ember azzal jár vásárolni. Mivel nem kell annyit cipekednie. Ha most ki ér a fő útra már a helyi járat elmegy, várhat egy órát. Ha felfér.. Eső, hó, hideg az nem számít.. Várunk !! Várunk..!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-06 12:45


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-06 12:46



Vendég

#13

2012-02-06 12:47

Nem csak a diákok, minden salgótarjáni állampolgár fel van háborodva! Mint már említettem a Volán Igazgatójának és Polgármesterünknek címzett levelembe az öreg hívjon mentőt vagy taxit ha Kórházba szeretne menni vagy a Rendelőintézetbe , Üzletbe se járjanak az emberek ha van telek ültessen..aki pedig tud gyalogoljon! Ez volt a célja annak a zseninek aki kitalálta, de már olyan pletykát is hallottam , hogy nem a Nógrád Volán , hanem az önkormányzatunk szedette ki a a buszokat mivel nem voltak képesek pénzt adni a volánnak ( Tehát van egy szolgáltatás amit mi fizetünk, mi állampolgárok tartjuk el a sok léhűtőt az önkormányzatban Ők pedig azt mondják nincs pénz a Volánt finanszírozni! Persze milliós jutalmakra fizetésre van ja és Szökőkútra, minden más egyéb dolgokra..)Át kell szervezni a helyijárati közlekedést ezt már Én is régen mondom és van is ötletem , de nem így ilyen agyalágyult módon! Szép napot Hives Gábor Starján

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-06 16:13



Vendég

#15

2012-02-06 18:33

Felháborít a 63-as nemközlekedik a 3/c egy reggel.A Gépgyárhoz vagy gyalogolok a felüljárótól,vagy várok több mint 1 órát a 36-os buszra.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-06 19:16


Zoltán Magyar

#17 No comment

2012-02-06 20:37

Rossz látni, hogy a város vezetése se az idősekre, se a diákokra nem volt figyelemmel akkor amikor ezt a menetrendet jóváhagyta. A tömegközlekedést inkább támogatni és fejleszteni kellene nem leépíteni. Gratulálok, egy újabb lépést sikerült tenni azért, hogy élhetetlenné váljon a város, amit amúgy fura módon továbbra is szeretek. Komolyan szeretném tudni, mivel gondolja a polgármester asszony vonzóvá tenni Salgótarjánt? Amellett, hogy az önkormányzat és a Nógrád Volán az új menetrenddel a munkába, iskolába járást is igencsak megnehezítette, sok időst még az orvoshoz, vagy a boltba való eljutástól is megfosztott.

Kívánom, hogy azok akik meghozták a döntést egyszer a saját bőrükön tapasztalják meg az eredményét. Talán érdemes lenne megoldást keresni, ha probléma merül fel és nem ésszerűtlenül kihúzogatni minden x. járatot a menetrendből.

És egy kis matematika, kedves döntéshozók: Ha 20 perc helyett óránként megy valahová a busz az nem 30%-os csökkenés (pl.Zagyvaróna). Ha 30 helyett 60 percenként az sem (Kemerovó). Mondjak még példákat? Persze, az összteljesítményt kell nézni ugye? Csak ez senkit nem vigasztal.

Talán érdemes lenni egy igényeken alapuló normális menetrendet kidolgozni... A Nógrád Volánnal vagy nélküle. Ha más városban sikerülhet, talán Salgótarjánban is van rá esély.

Vendég

#18

2012-02-06 20:39

Ha mindenképp csökkenteni kell a szolgáltatást (járatokat),akkor a bérlet árát is illó lenne csökkenteni és ezt ésszerűbben megoldani,nem csuklós buszokat elvenni a munkába -és iskolába járóktól.
Figyelembe kellene venni,hogy eddig is a 11B járat mindég tömve volt,most szinte valóban harcolni kell,hogy felférjünk és volt olyan aki lemaradt..és még nincs jó idő,hogy jöjjenek a túristák..Szóval ez már gyalázatos!!!
Kicsit újra gondolhatnák ezt az egészet,gondolva az emberekre,a szolgáltatásért fizetőkre is!
Üdvözlettel:Kokinda Petra
helyijárati utas

#19

2012-02-06 20:50

Aki a menetrendte készítette, és aki azt jóváhagyta egyszer végig mehetne egy járattal városon, és rájöhetne hol van elrontva, de nagyon. Nem lett volna ésszerűbb úgy megoldani, hogy ne egymás után jöjjön a városon végig 2-3-4 járat, utána meg egy óráig egysem.Reggel negyed 8 és fél nyolc között pl.a Beszterce felől a városba 19, 63A,63Y, 11,11A és 46.járat is, hazafelé ue.16:30és 16 45 között 11B,utána 36,11 járat,után 50 percig a Beszterce felé egy járat sem megy.Nem lett volna okosabb megnézni a járatok indulási idejét, és úgy összeállítani, hogy egy-egy járat esetleg más időpontban, kb 20 perccel előbb vagy később induljon.Igaz ehhez gondolkodni is kellene és persze látni azt ami a buszokon van!!!
zozo

#20

2012-02-06 20:59

Azt se felejtsük el, hogy áprilistól életbe lép a parkolási rendelet. Így aztán se busszal (nem jár), se autóval (parkolási díj az egész belvárosban a Kodálytól a Vásártérig érintve még a Kistarján utat is)nem lehet közlekedni tisztességesen.
utas

#21

2012-02-06 21:06

Salgótarjánban nem lehet normális, más városokhoz hasonló menetrendet készíteni????
Sok más városban járva, a helyijárat 10-20-30 percenként jár, itt nem lehetne megoldani????

Vendég

#22

2012-02-06 21:12

LE A MENETRENDEL!!!

Vendég

#23 Dolgozó utas

2012-02-06 22:03

"Kedves Volán Vezetők"! Gondolom önök nem busszal járnak a munkahelyükre, mert ha azon járnának tudnák, hogy melyek azok a járatok amelyeket egyáltalán nem lenne ildomos kivenni a járatok közül. A tapasztaltak alapján nem igen. Nos Baglyasaljáról a hétvégeken nem lehet bejutni a városba se, reggel,se este. Ja, hogy önök nem Baglyasalján " dolgoznak", vagy élnek? Ez viszont nem jogosítja fel önöket arra, hogy ellehetetlenítsék az ott dolgozókat, ott élőket. Ja, hogy maguk mindent megtesznek az utazóközönségért. Mit is? Felemelik a bérletek, buszjegyek árát, fűtetlen buszokat indítanak, ha indítanak. A buszok, ha vannak, koszosak, mocskosak. Hát, mit mondjak KÖSZÖNJÜK!!! Nagyon kedvesek, gondolom, sok értelmes emberke dönt, azokról az emberekről, akik kénytelenek elviselni ezeket az " emberséges" körülményeket. Úgy gondolom ha az utazóközönség, nem lenne, magukra nem lenne szükség. Mert Önök vannak értünk, és nem mi magukért. Üdvözlettel egy Bagylyasalján dolgozó utas!!!
Anonim 80

#24

2012-02-06 22:36

Azok csinálják a menetrendet akik kocsival járnak és mindig is ez volt itt!!!A nép szenvedjen 100-ad magával a kisbuszon és 300 -ad magával a csuklóson és ha ez még nem lenne elég,akkor ezek mellé szól,h nincs levegő a buszon,mert az ablakokat sokszor ki sem lehet nyáron nyitni,télen meg olyan hideg van,h az ember keze a kapaszkodóhoz fagy!!!A bérlet és buszjegyárak meg az egekbe miközben nyáron megrohadunk a buszon,télen pedig megfagyunk,mert jégvirágos a buszablaka!!!Na és ha ez még kevés lenne ott vannak a bunkó,tahó ellenőrők is,de kivel bunkók velünkl!!!!Pedig egyik másiknak nagy pofája van csak nem azzal akivel kéne!!!A lényeg a buszmenetrendet meg lehetett volna ésszerűbben is csinálni,mert ez botrányos lett!!Pálfalváról 36-os járatból csak 14-et vettek el!!!!!!!Milyen fasza!!!Pedig innen rengetegen közlekednek a központba,de ide minek is annyi járat na meg nagy busz,majd megoldjuk valahogy a bejutást!!Pedig a késést mind a munkahelyeken,mind az iskolákban nem nézik jó szemmel!!!Hétvégén rendszeresen ksibuszokat küldenek,amire az emberek fele fel sem fér és csodálkozik a Volán az emberek felháborodásán,pedig nem kéne,mert nagyon is jogos,inkább végig kéne gondolni a dolgokat!!!Talán többet kéne a buszon utazni!!!

Vendég

#25 Dolgozó utas

2012-02-06 22:46

Pesten már meglincselték volna őket, ha ott késik a busz már megy is a feljelentés, nem lacifacáznak az emberek! De hát már Arany János is megmondta a Toldiban " Tűrte Miklós, még tűrhette", csak az a kérdés, mi meddig tűrjük még a kiskirályok uralkodását. Kényükre, kedvükre azt csinálnak, amit csak akarnak!