Magyar Szolidaritás Mozgalom - Az Unio polgára akarok maradni!


Vendég

#76

2012-01-25 10:09

Hajrá!!

Vendég

#77 Miért KELL kilépni

2012-01-25 12:14

Az EU a finánctőkések érdekvédelmi szervezete. Szerintem aki nem vette észre hogy 2004 óta egyre inkább gyarmatsorba süllyedünk az vagy vak, vagy éppen a haszonélvezője a finánctőkés diktatúrának. Miért nem akarják visszaadni a magyar Nemzeti Bankot? Miért nem szabályozhatja a forint árfolyamát a MNB, mint 2004-ig? Miért KELL a közműveket tőkeérdekeltségbe adni? Köszönjük az EU beszavazóknak a villanyszámlát, ami magasabb mint az anyaországában a szolgáltatónak (német) a francia vizet, ami lassan luxuscikk (kivéve Pécs), és még lehetne a végtelenségig sorolni mi minden lett a karvalytőke prédája.

Vendég

#78 EUpolgár

2012-01-25 14:27

#77: - Miért KELL kilépni

Ha eddig nem tudtam volna,most már a 77.hsz-nek köszönhetően egyértelmű,hogy mit is jelent a demagógia és a népbutítás.Köszönöm a lehetőséget, hogy az EU polgára lehettem,s az is akarok maradni.


Vendég

#79

2012-01-25 14:30

Úrusten! Mennyi sűlt hülye van ebben az országban?
Ezért olyan könnyű ócska demagóg szövegekkel népszerűnek lenni. A nép egy része meg nem akar gondolkodni, csak a "vezér" szavát inni. Kellett már Kádár után egy új segg a magyarnak.
Fiatalok! Irány a szabad világ amíg lehet!!!!!!!!!
Egy életetek van, ne rontsátok el, hogy talán majd jobb lesz itthon a helyzet. Nem lesz jobb, mert egyre inkább beleragadunk ebbe a trianoni, árvalányhajas, öntelten magyarkodó izébe.

Vendég

#80

2012-01-25 14:44

finánctőkések...hahaha, micsoda marxista-leninista terminológia.......kádár népe él! .....ennek a 20%-nak még ki kell halni
BM

#81 Szolidaritás?

2012-01-25 23:07

A petíció stilisztikája nagyon silány a tartalma pedig hazug. A jelenlegi magyar kormány soha sem mondta, hogy ki akar lépni az Európai Unióból, csupán Magyarország pozícióját akarja megerősíteni az Unión belül. Ez miért gond a magyarok számára? A lengyelek a belépésüktől kezdve keményen védik saját érdekeiket. Ezzel szemben a korábbi magyar kormányok idegen érdekeket kiszolgálva tönkretették az ország gazdaságát és mindörökre eladósították. Az Orbán-kormány arra törekszik, hogy megmentse Magyarországot a teljes összeomlástól. Inkább támogatni kellene, mintsem uszítani ellene. Ezt úgy nevezik: Szolidarítás. Az a cél, amit Önök követnek messze van az egykori Solidarność szellemiségétől.
egy határon túli magyar


Vendég

#82 Re: EUpolgár

2012-01-26 09:08

#80: -

Úgy tűnik,sajátos meta-és verbális kommunkációs félreértelmezéseid vannak.Nem kell folyamatosan hűséges pártkatonaként viselkedni.Érdemes lenne gondolkodnod ,nehogy később amikor felébredsz,már csak a szégyened marad.Vannak fontosabb érdekei és értékei társadalmunknak.Jelen esetben az EU-hoz való kötöttségünk megerősítése.Akik ezt támogatják aláírásukkal.megfontolt emberek,akik nem akarják,nem akarjuk a diktatúrát .Gondolkozz és tájékozódj!


Vendég

#83 praktikus

2012-01-26 14:36

Kérem a szervezőket,hogy tegyék jobban hozzáférhetővé az EU-nak címzett levelet/nyilatkozatot.Néhány ismerősöm panaszkodott,hogy nem találja.Javaslat:pl a facebookon kiemelten kellene kezelni,stb,stb.....Köszönöm.

Vendég

#84

2012-01-26 16:06

Örülök a kezdeményezésnek. Az EU-ban kívánok
maradni. Mérges vagyok, hogy szégyellnem kell,
hogy magyar vagyok. A helyes döntések mellett a kormányomról a stílusa a legárulkodóbb. Miniszterelnökünk szándékairól az, hogy kit választott maga mellé és miért- köztársasági elnöknek. Nem vonom kétségbe észbeli képességeit, de az kevés és ami történik ország ellenes minden szólam dacára. Sokan mentek az utcára és feltehetően önként. (Miért kellett buszokkal vidékről és külföldről híveket Budapestre felhozni?) Miért fél a mi miniszterelnökünk tömegek elé az utcára kiállni? Miért kell fél Budapestet lefoglalni márc 15.-re?
Miért nem szólalhat meg akár a kormány támogatásával is ellenzéki hang a médiában csak igen korlátozottan? Ezek ordítóan árulkodó jelek !!!


Vendég

#85 EU-polgár

2012-01-26 21:48

 

Tisztelt EU-s polgártársak!

Ha már nem tudják magukat magyarul kifejezni, vegyenek elő egy ételmező szótárt és - mielőtt görög és latin kifejezéseket használnának - olvassák el azok jelentését!

Magyarországot Európához nemcsak földrajzi fekvése, demokratikus állam- és életformája, gazdasági érdekeltségei fűzik, hanem magas szintű anyagi és szellemi műveltsége is. Ezt a műveltséget gyarapítani kell, s nem leépíteni.

BM

 

 


Vendég

#86 Re:

2012-01-26 21:55

#84: -

Kedves Uram,

szégyenkezett azért, hogy magyar, amikor pufajkást választottak miniszterelnöknek!? Vagy amikor egy bohóc lett Magyarország kormányfője, aki reggel, délben, este hazudott - saját bevallása szerint is? Piros lett az arca a szégyentől, amikor 2004. december 5-én nem mentek el elegen szavazni, hogy mi, határon túliak a nemzet részei legyünk? Nem szégyelte magát, amikor Göncz Kinga, Tabajdi Csaba fölszólaltak az EP-ben? Akkor sem, amikor Kovács László tanácsolta, merjünk kicsik lenni? Akkor sem pirul el, ha a jelenlegi kormány szándékait félremagyarázó nyilatkozatot ír alá? Gondolkozni fáj?

BZ


Vendég

#87

2012-01-26 22:55

Nagy öröm volt, hogy csatlakozhattunk az Uniohoz és sokan oda is akarunk tartozni a továbbiakban is! A turulmadaras, Árpád-sávos, kokárdás magyarság semmi jót nem hozott soha az országnak!! A gyerekeink szabad uniós polgárként bármelyik tagországban legálisan dolgozhatnak, minden szociális ellátást megkapnak, ha már itt nem tudnak boldogulni!

Vendég

#88

2012-01-27 22:42

Nekünk, magyaroknak „a turulmadaras, Árpád-sávos, kokárdás magyarság” nemzetünk eredetmondáját, az Árpád-háziak és a Rákóczi - szabadságharc zászlaját, az 1848-as pesti forradalom ifjait jelenti. Mindaz, amit ez a magyarság tett a hazájáért és a világért, a történelemkönyvekből megtudható. A történelmi szimbólumok gúnyos jelzőként való használata szintúgy elitélendő, mint ezekkel való visszaélés.

Vannak, akiknek az EU-s tagság csak a máshol való boldogulást és a más nemzetek által megteremtett szociális rendszer nyújtotta előnyöket jelenti. Vannak - mindig is voltak és lesznek -, akik szolidárisak maradnak nemzetükkel, s egyéni boldogulásuk helyett, a megszerzett tudásukat saját nemzetük szolgálatára használják. Köszönet és hála nekik! Ők azok, akik nem ülnek föl az ilyen petícióknak, s nem írják alá.

BM



















Vendég

#89

2012-01-29 10:27

Végre egy okos gondolat, ezzel vágjunk vissza a lefizetett kormány melletti "béketüntetésnek".

Vendég

#90 #77

2012-01-30 11:48

Lám lám, az igazság Kádárista, Marxista, demagóg, Fideszes népbutítás. :D Ráadásul még szélsőjobbos is. :D Kicsit vicces, hogy mindegyik politikai irányt megtaláltátok benne, de a kérdésekre senki nem válaszolt. Továbbra sem találtam meggyőző érvet az EU mellett, csak ködös "itt jó nekünk ahol vagyunk" bejegyzéseket. Rettenetesen sajnálom az EU közepén levő Svájc állampolgárait, ami ugyebár nem EU tagország, milyen rettenetes a sorsuk EU nélkül. A legsötétebb diktatúra amint látható. A Svájci Frank alig ér valamit, egyre jobban szakad le az EU-s forintról. Semmi szólásszabadság és nem mehetnek külföldre dolgozni. Ugyanez Norvégiára is igaz, ahol népszavazással vetették el az EU tagságot, nem is egyszer. Micsoda sötét balkáni országok...

Vendég

#91

2012-02-05 12:44

Európai Unió a magyarok számára fontos,hogy valaha felzárkózhassunk Nyugathoz,Rend legyen,demokrácia..ne legyen ilyen szegénység!Egyetértek a petícióval!!

Vendég

#92

2012-02-08 19:09

Az europai unnió tagja szeretnék továbra is maradni!
Péter János Fuchs

Vendég

#93 Re:

2012-02-08 19:11

#92: -  

 

Magyarorszag csak egy van

#94

2012-02-08 19:13

Ma a magyar tarsadalomnak sokkal fontosabb, hogy megorizze sajat fuggetlenseget, kereszteny mivoltat mint az Unio. Milyen jozan gondolkodasu ember akarja onkent oda adni szabadsagat azoknak, akik nekunk diktaljak, hogy mit es mit ne csinaljunk sajat hazankba. Az aki alairja ezt a peticiot, az nem mas mint mikor behivtak az oroszokat is, egy szoval hazaarulo. Nekunk nem erdekunk, egy olyan EU aki diktatorkent megszalja az orszagot, es elveszi annak a fuggetlenseget. Nem lehetunk annyira tokeletlenek, alsobb renduek, moslek zabalo allatok, hogy masok diktaljanak nekunk, hogy mikor es mit csinalhatunk. Foleg akkor mikor egyenessen megmondjak a szemunkbe, hogy mennyire haszontalannak tartanak bennunket a sajat hazankba. Ne engedjetek, hogy az idegen mediak megzavarjak az elmedet. A spekulansok azok, akik ezt a gazdasagi krizist eloideztek, nemcsak Magyarorszagra, de a nyugati vilagra, hogy ez altal is megerositsek sajat hatalmuk. Ha az EU azt mondja nekunk, hogy most a szodomy hazassag a meno, akkor azt nem foltetlenul kell kovetni, mert mindekinek megvan a szabadsaga arra, hogy sajat hagyomanyait, hitet tovabb vigye, es azt ne bemocskolni - mert most ez megy az EU-ba.


Vendég

#95 Re:

2012-02-17 17:17

#12: -

Honnan tudod?

Ezt ilyen kategorikusan csak akkor lehet(ne) kijelenteni, ha már megpróbáltunk volna legalább 1 db alternatívát.


Vendég

#96 Re:

2012-02-17 17:24

#1: -

Miért, rabszolga akarsz lenni? Ezt nézd meg: http://youtu.be/bv1q_lj9-Rc


Vendég

#97 Re:

2012-02-17 18:05

#88: -

A Magyar hõsök akik vérüket ontották hogy Magyar Ország élhessen egyáltalán fennmaradjon nekik köszönhetjük.  Akik "szolga földben nem nyughattak"!

Magyar Ország Európa szive, nekik kellene hozzánk csatlakozniuk, nem forditva.

Ezt a filmet nézze meg jól mindenki aki nem akar rabszolga lenni: http://youtu.be/bv1q_lj9-Rc

Csak annyit szeretnék hozzá tenni hogy nem a Pápát kellene szidják a végén, hanem a Cionbolcseirõl lehetne szó inkább.

Mindenkinek el kellene olvasnia Badiny Jós Ferenc könyvét, JÉZUS KIRÁLY A PÁRTUS HERCEG-et. Jézus soha nem volt zsidó, és éppen ideje hogy az egész világ megtudja az igazat, és akkor kitisztulnak a dolgok, hogy miért is ferdült el a kerszténység.

A Pál fordulat egy óriási hazugság volt, Jézus Galilee bõl jött ami a goyok területe volt a zssidók szerint onnan nem is jöhetett a messiás, ezért nem fogadták el a tanitását. Az ó testamentumot csak a második "Zsinaton" Jézus után 450ben kapcsolták a keresztény Bibiliához. a kettõnek semmi köze egymáshoz, sõt poláris ellentétbe vannak egymással. Yahweh (Jehowa) a bosszuállo irigy isten aki a tudást megtiltotta népenek a sötétség ura. A jó Öreg Istenünk aki csak jósággal és szeretettel van irántunk és fényt ad és az álltal életet, és Jézus aki azért jött hogy a fény fele vezessen minket nem lehet a "Judeokereszténység" alatt tisztelni és követni mivel az egy oxymoron, teljes ellentmondás.

Tisztelettel,

Gróff Ágnes


Vendég

#98 Re: EUpolgár

2012-02-17 22:38

#78: - EUpolgár

kedves eu polgár barátom a demogógiával kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy kik az élmunkások? hogy a sok félre fecsegést kerüljük, ikább felhívnám a figyelmüket egy nagyon tanulságos web oldalra:

http://radioislam.org/hongr/finkelstein.htm

Aztán meg lehet nézni ezt is:   http://youtu.be/bv1q_lj9-Rc


Vendég

#99 Re:

2012-02-17 22:43

#80: - ez a vendég is csak rontja a levegõt nálunk!

 


Vendég

#100 Re: #77

2012-02-17 22:46

#90: - #77

Na ez a válasz az EU ellen nagyon tetszett! Így igaz , semmi hasznuk csak káruk van beõle.