Magyar Szolidaritás Mozgalom - Az Unio polgára akarok maradni!

Quoted post


Vendég

#88

2012-01-27 22:42

Nekünk, magyaroknak „a turulmadaras, Árpád-sávos, kokárdás magyarság” nemzetünk eredetmondáját, az Árpád-háziak és a Rákóczi - szabadságharc zászlaját, az 1848-as pesti forradalom ifjait jelenti. Mindaz, amit ez a magyarság tett a hazájáért és a világért, a történelemkönyvekből megtudható. A történelmi szimbólumok gúnyos jelzőként való használata szintúgy elitélendő, mint ezekkel való visszaélés.

Vannak, akiknek az EU-s tagság csak a máshol való boldogulást és a más nemzetek által megteremtett szociális rendszer nyújtotta előnyöket jelenti. Vannak - mindig is voltak és lesznek -, akik szolidárisak maradnak nemzetükkel, s egyéni boldogulásuk helyett, a megszerzett tudásukat saját nemzetük szolgálatára használják. Köszönet és hála nekik! Ők azok, akik nem ülnek föl az ilyen petícióknak, s nem írják alá.

BM


















Válaszok


Vendég

#97 Re:

2012-02-17 18:05:57

#88: -

A Magyar hõsök akik vérüket ontották hogy Magyar Ország élhessen egyáltalán fennmaradjon nekik köszönhetjük.  Akik "szolga földben nem nyughattak"!

Magyar Ország Európa szive, nekik kellene hozzánk csatlakozniuk, nem forditva.

Ezt a filmet nézze meg jól mindenki aki nem akar rabszolga lenni: http://youtu.be/bv1q_lj9-Rc

Csak annyit szeretnék hozzá tenni hogy nem a Pápát kellene szidják a végén, hanem a Cionbolcseirõl lehetne szó inkább.

Mindenkinek el kellene olvasnia Badiny Jós Ferenc könyvét, JÉZUS KIRÁLY A PÁRTUS HERCEG-et. Jézus soha nem volt zsidó, és éppen ideje hogy az egész világ megtudja az igazat, és akkor kitisztulnak a dolgok, hogy miért is ferdült el a kerszténység.

A Pál fordulat egy óriási hazugság volt, Jézus Galilee bõl jött ami a goyok területe volt a zssidók szerint onnan nem is jöhetett a messiás, ezért nem fogadták el a tanitását. Az ó testamentumot csak a második "Zsinaton" Jézus után 450ben kapcsolták a keresztény Bibiliához. a kettõnek semmi köze egymáshoz, sõt poláris ellentétbe vannak egymással. Yahweh (Jehowa) a bosszuállo irigy isten aki a tudást megtiltotta népenek a sötétség ura. A jó Öreg Istenünk aki csak jósággal és szeretettel van irántunk és fényt ad és az álltal életet, és Jézus aki azért jött hogy a fény fele vezessen minket nem lehet a "Judeokereszténység" alatt tisztelni és követni mivel az egy oxymoron, teljes ellentmondás.

Tisztelettel,

Gróff Ágnes