Magyar Szolidaritás Mozgalom - Az Unio polgára akarok maradni!

Quoted post


Vendég

#84

2012-01-26 16:06

Örülök a kezdeményezésnek. Az EU-ban kívánok
maradni. Mérges vagyok, hogy szégyellnem kell,
hogy magyar vagyok. A helyes döntések mellett a kormányomról a stílusa a legárulkodóbb. Miniszterelnökünk szándékairól az, hogy kit választott maga mellé és miért- köztársasági elnöknek. Nem vonom kétségbe észbeli képességeit, de az kevés és ami történik ország ellenes minden szólam dacára. Sokan mentek az utcára és feltehetően önként. (Miért kellett buszokkal vidékről és külföldről híveket Budapestre felhozni?) Miért fél a mi miniszterelnökünk tömegek elé az utcára kiállni? Miért kell fél Budapestet lefoglalni márc 15.-re?
Miért nem szólalhat meg akár a kormány támogatásával is ellenzéki hang a médiában csak igen korlátozottan? Ezek ordítóan árulkodó jelek !!!

Válaszok


Vendég

#86 Re:

2012-01-26 21:55:49

#84: -

Kedves Uram,

szégyenkezett azért, hogy magyar, amikor pufajkást választottak miniszterelnöknek!? Vagy amikor egy bohóc lett Magyarország kormányfője, aki reggel, délben, este hazudott - saját bevallása szerint is? Piros lett az arca a szégyentől, amikor 2004. december 5-én nem mentek el elegen szavazni, hogy mi, határon túliak a nemzet részei legyünk? Nem szégyelte magát, amikor Göncz Kinga, Tabajdi Csaba fölszólaltak az EP-ben? Akkor sem, amikor Kovács László tanácsolta, merjünk kicsik lenni? Akkor sem pirul el, ha a jelenlegi kormány szándékait félremagyarázó nyilatkozatot ír alá? Gondolkozni fáj?

BZ